- Billentyűzet gondom van
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6472 üzenetére
úgy általában? a menüben állítsd be majd, hogy tudj fotózni obi nélkül is, asszem custom menü, 7-es menüpont, mf segédeket kapcsold be, majd a hüvelykujjnál lévő tárcsát benyomva nagyíthatsz, így tudsz fókuszálni...ja a tárcsát ilyenkor ha tekered változik a nagyítás mértéke, sztem a legnagyobb nagyítással használható a legjobban. A 44-2 helioson két rekeszgyűrű van, az egyikel tudsz "blokkolni", gondolom észrevetted, meg sztem érdemes néha lerekeszelni portrénál is F2.8-ra, mert sokkal élesebb, de még mindíg jól mos, majd ezt kitapasztalod... kb ennyi.. a dioptriát a kereső mellett állítsd be szépen, max ha raw-ban fotózol a jpeg beállításainál az élességet felhúzhatod, mert mintha élesebb élőképet mutat így, ez is segíti picit a fókuszálást. majd kíváncsi vagyok véleményekre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest