- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pana0017 #6373 üzenetére
én továbbra is tartom a véleményem mert:
- a kijelzőn pl. napsütésben nagyon nehéz fókuszálni, főleg ha nem kihajtható
- milc-eknek rövid a bázistávja, ezért kb. a létező összes manuális obi feladapterezhető rájuk, nikonra csak pár orosz 135mm tudtommal
- canonra már felmennek az m42, OM meg nikon obik, tehát valamivel jobb a helyzet, de más bajonettes üveg már nem megy fel rá, ráadásul ezekben sincs evf csak ovf, amiben én nagyon kínosnak éreztem a fókuszálást, nem beszélve arról, hogy ha ilyenkor a kijelzőt nyúzom van egy olyan érzésem, hogy az ovf csak fölöslegesen foglalja a helyet, mivel úgysem használommondjuk ez valszeg csak azért van mert eddig mindíg ott lógott az oldalamon mellette a kis milc...
- nagy előny viszont canon fronton a magic lantern. én pár manuálfókusz-segéd ficsőrt egyenesen imádtam, azóta is hiányolom
- lencsés adaptert felejtsd el szvsz...
tehát manuálozni olcsón szerintem a legjobb megoldás egy evf-es milc, de persze nem az én döntésem, jó lenne ha ki tudnád próbálni a kiszemelt gépeket... esetleg ha bp közelében laksz gondolom benézhetsz a köv. fórumtalira (ami nem tom mikor lesz), ilyenkor összeül a PH! fotós banda, söröznek, és tapizzák egymás szerszámját (fényképezőgépjét)szokott ott lenni állítólag panasonic-on meg a sony a7-en keresztül a leica m-ig minden...
amúgy buék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- ASUS notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest