Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929
üzenetére
fogok képelni, a jelenlegi üvegeimet is rongyosra használom

pff ez nagyon dundi, ami nekem nem gond, sőt olyan érzésem van eszméletlen dögös lesz az oly-n
rendeltem is hozzá egy 55mm napellenzőt, elvileg ekkora a szűrőmenete, utánnanéztem, de ha nem jó rá jó lesz a 135mm revuenonomra.
remélem az enyém is lekerekített lamellás, a neten nem találtam infót róla, mármint több verzió van belőle, van szögletes is meg van kerek is...én F1.4-en is használnám sokat, csak valahol olvastam egy olyant róla, hogy az f1.4 kissé "hazug" rajta, wide open meg F2 között nincs akkora külömbség mint kellene. remélem ez nem igaz mert az egyik oka annak, hogy 1.8 zuikoról 1.4-re váltok az az, hogy alacsonyabban tudjam tartani az érzékenységet koncertfotóknál.
amúgy az én helios-om gyűrűi is vajpuhák, annó szétszedtem, kitakarítottam, azóta ha erősebben fúj a szél magától fókuszál
na..kíváncsi vagyok ennek az obinak a karakterére, milyen a bokeh, flare, színek, és mennyire éles, jelenleg a legélesebb obim az 50/1.8 zuiko, mondjuk ennek ellenére a helios-t sokkal jobban szeretem
szerk: amúgy a képen amit linkeltél rekeszelve is CA-zik
de tényleg szép kerek a buké és bár nem egy krémgyár, a zuikonál nekem krémesebbnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rendeltem is hozzá egy 55mm napellenzőt, elvileg ekkora a szűrőmenete, utánnanéztem, de ha nem jó rá jó lesz a 135mm revuenonomra.