- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929 #5784 üzenetére
fogok képelni, a jelenlegi üvegeimet is rongyosra használom
pff ez nagyon dundi, ami nekem nem gond, sőt olyan érzésem van eszméletlen dögös lesz az oly-nrendeltem is hozzá egy 55mm napellenzőt, elvileg ekkora a szűrőmenete, utánnanéztem, de ha nem jó rá jó lesz a 135mm revuenonomra.
remélem az enyém is lekerekített lamellás, a neten nem találtam infót róla, mármint több verzió van belőle, van szögletes is meg van kerek is...én F1.4-en is használnám sokat, csak valahol olvastam egy olyant róla, hogy az f1.4 kissé "hazug" rajta, wide open meg F2 között nincs akkora külömbség mint kellene. remélem ez nem igaz mert az egyik oka annak, hogy 1.8 zuikoról 1.4-re váltok az az, hogy alacsonyabban tudjam tartani az érzékenységet koncertfotóknál.
amúgy az én helios-om gyűrűi is vajpuhák, annó szétszedtem, kitakarítottam, azóta ha erősebben fúj a szél magától fókuszál
na..kíváncsi vagyok ennek az obinak a karakterére, milyen a bokeh, flare, színek, és mennyire éles, jelenleg a legélesebb obim az 50/1.8 zuiko, mondjuk ennek ellenére a helios-t sokkal jobban szeretemszerk: amúgy a képen amit linkeltél rekeszelve is CA-zik
de tényleg szép kerek a buké és bár nem egy krémgyár, a zuikonál nekem krémesebbnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest