Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929 #5784 üzenetére
fogok képelni, a jelenlegi üvegeimet is rongyosra használom
pff ez nagyon dundi, ami nekem nem gond, sőt olyan érzésem van eszméletlen dögös lesz az oly-nrendeltem is hozzá egy 55mm napellenzőt, elvileg ekkora a szűrőmenete, utánnanéztem, de ha nem jó rá jó lesz a 135mm revuenonomra.
remélem az enyém is lekerekített lamellás, a neten nem találtam infót róla, mármint több verzió van belőle, van szögletes is meg van kerek is...én F1.4-en is használnám sokat, csak valahol olvastam egy olyant róla, hogy az f1.4 kissé "hazug" rajta, wide open meg F2 között nincs akkora külömbség mint kellene. remélem ez nem igaz mert az egyik oka annak, hogy 1.8 zuikoról 1.4-re váltok az az, hogy alacsonyabban tudjam tartani az érzékenységet koncertfotóknál.
amúgy az én helios-om gyűrűi is vajpuhák, annó szétszedtem, kitakarítottam, azóta ha erősebben fúj a szél magától fókuszál
na..kíváncsi vagyok ennek az obinak a karakterére, milyen a bokeh, flare, színek, és mennyire éles, jelenleg a legélesebb obim az 50/1.8 zuiko, mondjuk ennek ellenére a helios-t sokkal jobban szeretemszerk: amúgy a képen amit linkeltél rekeszelve is CA-zik
de tényleg szép kerek a buké és bár nem egy krémgyár, a zuikonál nekem krémesebbnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest