- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nekem van egy Pentacon auto MC 50/1.8-am, gyakorlatilag hibátlan állapotú, még kopás sincs rajta. Igazából semmi bajom nincs vele, nagyon könnyen/gyorsan és ráadásul közelre is lehet vele fókuszálni, rekeszelve jó képet ad. Fotóztam már vele végig ballagást és jók lettek a képek. Az egyetlen bajom vele, hogy semmi extra a szín világa, nem ad pluszt mondjuk a MIR 35-tel szemben, az visszaadja a régi szoci képek hangulatát és még éles is rendesen. Aztán mióta van oly 45-ös autófókuszos obim, azóta csak fekszik a fiókban. Ha érdekel dobj egy privit és megbeszéljük.
Kicsit olyan hogy nem használom ezért eladnám, de sajnálom is mert nem kapok érte annyit, amennyit a szememben érne az állapota mellett. Kb 1 éve nem volt használva, csak most raktam fel mielőtt ezt írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest