Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Nekem van egy nikon vegu pentacon 135/2,8 MC ez B bajonetes volt vegtelen majdnem megvan ha hozzafernek egy muszer esztergahoz mar azis meglenne, ha erdekel valakit tuladhatok rajta.
Ha sikerul elernetek azt a pontot hogy majdnem van vegtelen az objektiven lehet kicsit modositani hogy a hatso lencsecsoportot kijjebb kell tekerni, en koromlakkal fixaltam hogy ne tekeredjen le aztan ha ezse eleg itt tartok most a hatso lencset ki kell szedni es azt kiljebb hozni annyival mig nemjo, nekem kb 1mm es gyuru kene ala de ehez kene muszer eszterga.
De szerintem az M42 egyszerubben alakithato nikonra mint a B bajonetes eleg lehet csak lebontani az m42 es reszt es azt nikonra cserelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest