-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
voriae
tag
válasz
MrChris #12899 üzenetére
És azt is tegyük hozzá, hogy 1,4-en iszonyú vékony a tartomány, ahol éles, következésképp baromi nehéz jól behúzni a fókuszt. Nekem emiatt most több képem rossz, mint az obi 1,4-es teljesítménye miatt, pedig vagy 1500 kép óta direkt 1,4-en használok egy Takumart. Persze az is igaz, hogy az én toleranciám sokkal nagyobb, mint a baromi élesszemű MrChris-é
Pl. a Pana GX80 EVF-je egy rakás sz@r, én meg most ezt használom. Maga a kereső optikája ismert, hogy nem nagy szám, de az elhelyezkedése miatt is hamar beszűrődik a szembefény, akkor meg szem legyen a talpán, ami meglátja a tökéletes élességet.
Ezt most csak azért írom, hogy ne csak az objektívre fogjuk, ha lágy-ótvar, számít még pár fontos dolog. (szerk.: természetesen nem vitatkozva az 1-2 egységnyi rekeszelés üdvös hatásával!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest