Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
CollectoR
aktív tag
válasz voriae #12464 üzenetére
A kínainak nem szabad elhinni semmit. Az a bizonyos 24/1.4-es CCTV objektív valójában kb 35/2 körül van minimum, méréseim alapján (APS-C szenzorral). Viszont rendeltem most egy 8mm-es m4/3-ra készült C-mountos halszemet, erős vignettálásra számítok, de ha tényleg kiadja a 180 fokos látószöget, akkor nem lesz rossz ár a 17 ezer forint érte.
[link] -
-
MrChris
nagyúr
válasz voriae #12377 üzenetére
A Sonnar mindig a legélesebb azt kell venni. Linkelhettem volna a mappát is. Használatra az tűnt fel hogy érezhető volt a rövidebb gyutáv miatt könnyebb/kevésbé nehéz az élesség állítás. Talán a 85/2 lenne az ideális számomra, csak az nekem nagyon drága.
-
MrChris
nagyúr
válasz voriae #12366 üzenetére
OM 100/2.8 40ezerért vettem ebayen uk-ból. Nyitva is éles, itt egy összevetés 4/3-os szenzoron OM100/2.8, Sonnar135/3.5, OM135/2.8 és Pentax135/3.5. Pár milliméterrel nagyobb mint egy 50-es.
-
jjeahh
nagyúr
Fn2-vel bele lehet nagyítani? Az frankó, talán annyira nem vész mert közel van az expógombhoz. Oly fronton nekem csak e-p1-em volt, azon a kurzorgombok között lévő ok-val lehetett belenagyítani meg kilépni a nagyításból, m*rha kényelmetlen volt. No, csak gyűjtöm az infókat lassacskán, nagyon vágyok vissza olympusra már a szép bőrszínekkel járó kevés utómunka és az olympusosan "tank" felépítés miatt, pont az e-m10 a kiszemelt.
Köszi!Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest