Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Itt olvashatsz róla: http://www.buhla.de/Foto/Konica/Objektive/e35_28.html
//
A "buhla" oldal nagyon részletesen ír a Hexanon objektívekről, de kissé elfogult.
A leírásából azt gondolom, hogy egy átlagos jó objektív a 35/1.8, de nem emelkedik ki a mezőnyből, mint a Flektogon 35/2.4 vagy a Yashica, Rollei Distagonok.
Hamár hexanon, akkor inkább a 40/1.8 Fényerős, van aki isteníti és van aki szerint nem is annyira jó.
-
Ha még nincs 35-ösöd 10-12 ezret biztos megér egy szép darab. A Konica AR objektívek alulárazottak, mert csak milcekre adaptálhatóak. Canon/Nikonon nincs végtelen. Én is csak akkor "hallottam" felőlük, mikor el kezdtem nex-hez gyűjteni a jobb manuális objektíveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A5100 váz+tartozékok
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest