Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Nekem miért nincs ilyen coinbasen?
-
-
őstag
ETC-vel mi történt? Tegnap óta megháromszorozódott a kibányászott coin mennyisége, illetve a haszon is triplázódott, mert a világpiaci értéke kb. ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Tudtok valamit a grin coinról? Most indult a napokban.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tom120514
őstag
válasz FanTomasz21 #49485 üzenetére
Persze, a fork miatt nincs teendő, ha akarja valaki ezeket a bigyókat akkor kell mókolni csak.
Never go full retard.
-
FanTomasz21
tag
válasz tom120514 #49468 üzenetére
Exodus will support the upcoming Ethereum Constantinople Hard Fork. If you hold ETH in your wallet, you do not need to do anything in preparation for the fork. Nekem ebből az jön le hogy ezt a forkot nézve legalábbis nincs teendő ha a tárcában van nincs más dolgunk.
-
Dare2Live
félisten
válasz GreenIT #49481 üzenetére
blokchain a technologia.
Bitcoin meg az első kriptopénz ami erre a technologiára épült.De ebbe nem mennék bele indíts wikivel aztán neten nagyon sok pro oldal van. Én anno egy 3h belső oktatással értettem meg kb a lényegét. Sok szempontból zseniális az tech az biztos.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #49479 üzenetére
hozok egy pldat is.
Pár éve bementek JPhez és adatokat vittek ki. De nem a backendet hackelták meg, hanem több kulcspoziban, jogosultsággal rendelkező admin gépét APTvel. A telepített keyloggerrel aztán megszerezték a belépési jelszavakat. Le tudták lopni az adatokat és dekodolni is.
De eszük ágába nem volt pénzt elvinni. Tudták, hogy azonnal lebuknak. Az adatlopás viszont hetekig ment.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mepet
addikt
válasz Dare2Live #49480 üzenetére
Érdekes, hogy ezt pl. a bitcoin topicban fikázott index cikkben teljesen helyesen írták:
Az ethereum a platform. Az ether a kriptopénz. -
GreenIT
tag
válasz Dare2Live #49475 üzenetére
Ilyenekre gondoltam korabban - webes keresessel rengeteg talalatot kapsz arra, hogy a blokchain az bitcoint jelent, stb. ezert mondtam, hogy en szeretnek vegre a technologiai reszrol kepet kapni, es koszonom mindenkinek, aki eddig segitett, nagyon hasznos infokat kaptam.
-
Dare2Live
félisten
válasz varmi2 #49478 üzenetére
"Az etherium platform pénz, tehát programozási nyelv...
azért mert vmi pénz, egy platform pénze még nem programozási nyelv.
a wiki első mondata pöppet jobb. (Az, hogy OS is azt én se tudtam)
"Ethereum is an open-source, public, blockchain-based distributed computing platform and operating system featuring smart contract (scripting) functionality. It supports a modified version of Nakamoto consensus via transaction-based state transitions.Ether is a cryptocurrency whose blockchain is generated by the Ethereum platform."
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz golya87 #49476 üzenetére
"Bankszektorral nulla tapasztalatom, de látva milyen biztonsági "szintek" vannak ipari megoldasoknál, melyek némelyike komolyabb, mint némely bank"
Tehát nulla a tapasztalatod bankal de némelyik ipari komolyabb mint némelyik bank.
No comment.
-
őstag
válasz Dare2Live #49474 üzenetére
Bankszektorral nulla tapasztalatom, de látva milyen biztonsági "szintek" vannak ipari megoldasoknál, melyek némelyike komolyabb, mint némely bank, tartom a fenti pongyola gondolatsorom életképességét. Néha az előírást és a valóságot egy indiai site pl erősen át tudja írni...
-
Dare2Live
félisten
válasz golya87 #49451 üzenetére
Ez nem úgy müködik, hogy kapsz pár jogosultságot aztán tied a gép azt írsz át amit akarsz és nem lehet lekövetni, visszaállítani. Már minden rendszergazda rég csilliárdos lenne ha így menne.
Ott a tükörszerver vagy vmi cluster. Accod sincs rá. De ha van is bárki belenyul visít. Legkésöbb esti zárásnál kettős könyvelés miatt borul a bili. Ott a journal. Törölhetsz belölle de benne lesz, hogy te töröltél. Eltűnik egy mentés azonnal lesz audit és journalból azonnal kiderül ki volt nem mellesleg ott a tartalék mentés a trezorban. Trezorhoz meg nem férsz hozzá.
Nem lehetetlen, de nem úgy ahogy te elképzeled.
btw amikor bitmain rendelkezik a BTCszámítási kapacitás 38%val annyira elképzelhetetlen az 51% amikor már dőlnek be hozzá az új 7nmes antminer chipek?
Ez se lehetetlen.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
aktív tag
Ha Coinbasen tartom az eth-t akkor megmarad attol még a fork után ugye?
-
shteer
titán
válasz shteer #49463 üzenetére
Illetve ugye 3 fork várható, Classic Vision, Nowa, Constantinople
What Must The ETH Hodlers do?
The price of Ethereum has surged 85% in the last 3 weeks and its market cap has doubled in last one month. The hard fork seems to be giving a boost to Ethereum price and its good news for hodlers.
After the Classic Vision Hard Fork, the owner gets 3 of ETCN for every ETH they have, after the ETH Nowa (ETN) Hard Fork, the ETH owners get 1 ETN for each ETH. The users will receive the new coins only if they have their ETH in a private wallet (Metamask, Ledger Nano S, Trezor, Myetherwallet, Imtoken, Guarda) where they control the private keys.
If they have their ETH in exchange wallets then they will receive new coin if the exchange supports the respective hard forks. You can closely follow all the updates coming from the exchanges.
We also advise our users to do not import your wallet private keys to any new unrecognized wallets promising fee coins.
szerintem jónak tűnik..
-
aktív tag
Sziasztok ha Coinbasen van az Eth-m akkor nem kapok más coint a fork miat? Válaszokat előre is köszi. Szép napot!
-
-
varmi2
nagyúr
válasz GreenIT #49457 üzenetére
Az etherium platform pénz, tehát programozási nyelv, az eth blocláncán nagyon sok minden tárolható. Míg a bitcoin csak fizető eszköz, semmi másra nem jó a blocklánca.
Ja értem, te inkább a programozást szeretnéd. Akkor az etherium blockláncát ajánlom tanulmányozásra. Ebben létre lehet hozni okos szerződéseket és hasonló dolgokat. Lehet ezt keresed.Igen van, és az állításnak annyi a lényege, ha többet álítol be, akkor a feldolgozás során előrébb kerül azokkal szemben, amiknek kevesebb van beállítva. így több kölcségért gyorsabb a tranzakció.
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
válasz varmi2 #49456 üzenetére
Az en alternativam az, hogy megertem a blockchain-t es az alapjan letrehozok olyan nyilvantarto rendszereket, ahol azonnal lehet latni, hogy egy elem melyik darabjait hanyszor birizgaltak es melyekhez hozza se nyultak.
Amugy erdekes, hogy ETH-nal van tranzakcios koltseg, csak gas-nak hivjak, es eleg tag hatarok kozott valtoztathato...
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz GreenIT #49455 üzenetére
Ha pénzt akarsz keresni, akkor most itt az idő. De ne hardvert vegyél, és ne bánnyássz. 1.Hanem coint vegyél. Javaslat bitcoint vagy etheriumot. 1-2 év alatt meg tízszerezheti az értékét, főleg az eth.
2. indits masternodot. ezekkel lehet nagy pénzt szakítani jelenleg.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
GreenIT
tag
válasz cablemodem #49448 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz GreenIT #49452 üzenetére
Senki nem mondta, hogy a blockchainel sok pénzt lehet keresni. Csak is a rá épülő coinokban van a nagy pénz.
A blockcain csak a coinok mögött lévő innovációt és újítást jelenti, plusz a decentralizációt.[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
válasz golya87 #49451 üzenetére
Míg egy olyan rendszerben, ahol ehhez a teljes számítási kapacitás több, mint 51%-ával kell rendelkezned ÉS még a blockchain node-okat is meg kell piszkálnod, kissé nehezebbnek tűnik.
Nya, ez az, ezt szeretnem latni leirva, ez erdekel, hogyan van felepitve.
Amugy nem pesszimista vagyok, csak utalom, ha hulyenek neznek, plane olyanoik, akik csak annyit ertenek az egeszbol, hogy a bitcoin alatt blockchain van, tehat blockchainnel sok penzt lehet keresni.
Baromsag.
Adott a blockchain, ami egy technikai megoldas, az a kerdes, hogy csak szamitastechnikai ( adatbaziskezelesi) szinten, vagy intelligensebb, es informatikai szinten, rendszerkent is mukodtetheto-e.
Az, hogy milyen coin megy rajta, az mar nemcsak reszletkerdes, henam penzugyi kategoria is, aminek semi koze a technologiahoz.Amugy a multkor megneztem egy CAP-os oldalt, azon 2086 coin volt listazva, de egyikhez se volt link, ugyhogy annak inkabb nem allok neki, hogy kideritsem, melyiknek hol van - ha egyaltalan van - weboldala, szabalyai.
-
őstag
válasz GreenIT #49447 üzenetére
Van egy (központi) banknak egy SQL szervere. Eszébe jut M. Gy. fiktív személynek, hogy ő bizony lenullázza a számládat, mert az bizony viccess lenne. Ehhez kell pár jogosultság a rendszergazdáktól és pár mentést kell eltűntetni. Nem tűnik nehéznek. Míg egy olyan rendszerben, ahol ehhez a teljes számítási kapacitás több, mint 51%-ával kell rendelkezned ÉS még a blockchain node-okat is meg kell piszkálnod, kissé nehezebbnek tűnik.
És még én is rendkívül pongyola voltam. -
őstag
válasz cablemodem #49448 üzenetére
Ezt nem értem miért neken címzed, én GreenIT-val ellentétben, nem vagyok blockchain pesszimista. Bár én sem értem teljesen, de elfogadom a létezését, működését és örömmel használom.
-
GreenIT
tag
válasz golya87 #49446 üzenetére
Igen, es feluletes.
Szotaraztam is eleget, megse latom a lenyeget.Persze, lehet, hogy bennem van a hiba, amikor marhasagnak tartom az olyan altalanos kijelentest, hogy a blockchain azert forradalmi, mert ez az egyetlen megoldas, ahol nem lehet modositani adatot, mert akkor az osszes servertol engedelyt kellene kerni a modositasra, ami lehetetlen.
En tanultam SQL-t ugy husz evvel ezelott, es ott rogton az volt az elso, hogy kozoltek, hogy azert kell jogosultsagkezeles, hogy lehessen hasznalni az adatmodositast, ezert van beepitve, hogy adott rekordot a SQL server zarol, majd az adott adatmodositast keronek ad jogosultsagot, es amikor az visszajelez, hogy vegzett, a modositott adatot hozzaferhetove teszi masok szamara.
Vagyis a blockchain-bol egyszeruen kihagytak a jogosultsag kezelest - ebben nem latok semmi "technikailag forradalmi megoldast". -
őstag
válasz GreenIT #49443 üzenetére
Hát angol nélkül ne várj nagy dolgot. Bár nem teljesen értelek, hogy mit is szeretnél.
Nem tudok releváns magyar blogról, oldalról, ahol ilyesmivel foglalkoznak Variance-on kívül (de érdekelne!). Kallós Péter YT csatornája lehet még jó, de az is már egy éve leállt.[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
Sajnos hiaba olvastam at tobbszor is az osszefoglalot, nekem ugy tunik, az kizarolag csak a banyaszatos penzkeresessel foglalkozik.
Tudna valaki adni par linket, leirat, hogy mik is az alternativ coin-ok es hogyan vannak csoportositva (pl. ETH tehnikai alap, bitcoin szurke gazdasag, stb.) es a mogottes mukodesi szempontokat?
Blockchain muszaki leirasaar mar re se merek kerdezni, mert ott mar minden valasz masodik mondata arrol hogy, hogy bitcoinban nyereszkedesre van es kesz.
-
JackeL
tag
Lehet kezdő kérdés, de hive alatt van olyan bányász progi claymore helyett, ami jó lehet vegyes rig esetén? Tehát amd és nvidia is van a rigben, természetesen hashrate csökkenés ne nagyon legyen vagy ha az van akkor devfee ne legyen
-
fireman123
őstag
válasz Fiddlestick #49435 üzenetére
jaja, ...és nem tudni meddig tart még
-
nagyúr
válasz Iginotus #49419 üzenetére
Igaz most adtam el egy ilyen riget, de ennyiert vettem is egy lapot, elall a szekrenyben, ha mas nem muter gepebe tokeletes lesz egy 4 magos non K proci tarsasagaban
Az adurva tavaly meg valami 53 nettokert hoztam ezeket most meg fillerek.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz fireman123 #49413 üzenetére
Mar tobb mint egy eve ? :\
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
aleister
veterán
válasz Iginotus #49433 üzenetére
Kompenzálásként kicsit visszavettem a TDP-n.Gyakorlatilag nem észrevehetően csökkent a hashrate.
Reggel visszaállok Claymore-ra, hátha ott is stabil. Bár azt mondják, hogy több HS-t hoz, mint a Claymore. Ez akár igaz, akár nem, de az tény, hogy nincs dev fee.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Ylgram1 #49431 üzenetére
Az még kérdéses.
Ellenben Iginotus kolléga GPU órajel növelési megoldása bejött. Mindegyik rigemen szépen lecsökkentette a load-ot. Legalábbis eddig. Szóval jár neki a
A stabilitásról holnap reggel tudok nyilatkozni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Iginotus #49428 üzenetére
Köszi az infót!
Ezek szerint Win alatt menne a dolog?"Akkor én is rosszul kötöttem össze...."
Ugyehogyugye?!
Így tökre nem értem ezt az egészet. Ez kb olyan, mintha a vga-t a pci-e csatoló felől a A táp, a pci-e 6p felől meg B táp látná el delejjel, DE úgy, hogy mindeközben a pci-e csatoló felől A mellett B is betáplálna (ATX 24p ugyebár).Mert azt még megértem, ha a Molex csak kapcsolja a B tápot (ahogy egy add2PSU csinálja), de még csak ez sem áll fenn, tekintve, hogy jelenleg nincs rádugva semmi sem, és bekapcsolódik B táp.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Iginotus
addikt
HIVE os kerneljében van a hiba és csak és kizárólag 10 gpu felett jön elő NVIDIA gpu val.
AMD nél soha...
Tapasztaltam. Én úgy oldottam meg, hogy a GPU core sebességét áttettem -200 ról +200 ra és 1 alá ment a LOAD.
Itt a teljes beszélgetés ha kiváncsi vagy rá a FB csoportban.
AMD kártyával 13 is simán megy nagyobb load nélkül. (két gépem is van ilyen.)Mining expert. Bakker ezt a képet nem is néztem Akkor én is rosszul kötöttem össze....
Plug and Pray... :)
-
aleister
veterán
válasz shteer #49426 üzenetére
"a B250 ME minden molexét az 1-es tápról kell kötni a kép szerint"
Bevallom ezt nem is figyeltem. Valahogy olyan természetesnek tűnt, hogy egy szekció, egy táp. Ez viszont magyarázat lehet arra, hogy miért égett kicsit meg szegény CM V850 ezen ága.
Ez esetben elsődleges tápnak kevés lesz a Cougar GX-1050. Nem erőben, hanem csatlakozóban. Sajna csak 4 sata/molex ága van, és 7 vga fér el az A-blokkban, tehát egyetlen szabad molex-em maradt csak.
Újratervezés.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz shteer #49422 üzenetére
4 × Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz
De kipróbáltam már a gamer gépemből kivett i5-7600K-val is. Kicsit később hullott ugyan szét, de a végeredmény ugyanaz lett. Szerintem mindegy, hogy milyen CPU-ról van szó. Ha záporoznak a hibaüzenetek, akkor előbb-utóbb túlcsordul a buffer. Annyi, hogy az erősebb proci, kicsivel tovább tudja ezt kezelni.
(#49424) shteer
Erről a ram dologról nem olvastam. Tudtommal a Hive ezt kezeli virtuális memóriával.
Egyébként a telepített 4 GB-ből 1.6-1.7 szabad. Ettől függetlenül beletehetek egy másik 4 GB-s modult.(#49423) Ylgram1
Tudtommal csak Nvidia+Intel frigy esetén áll fenn ez a hiba.A tápkérdés érdekes. YT videóban pont kiemelik, hogy nem használták a plusz betápot, mert nemigen vették észre, hogy bármit is érintene. Az Asrock H110 BTC pro+ rögtön post után figyelmeztet, ha nincs valamelyik molex bekötve, és nem engedi a boot-ot a lap. Ennél az Asus B250 Mininig-nél nincs ilyen.
Egyébként pont tegnap füstölt el az a molex ág, ami az alaplap pci-e portjaira adott volna plusz tápot. Pedig semmi más nem volt a Coolermaster V850 azon ágán. Egyáltalán nem lett volna indokolt a dolog. Mindig figyelek az egy ágy max 2 gpu-ra. Esetleg hagyjam ki azt a B-blokkot (a 2. 6db-os szekcióról van szó), és használjam a C blokkot?
"Ami mindenképp fontos a stabilitás szempontjából, hogy az alaplapon lévő összes MOLEX v. SATA táp be legyen dugva, Ráadásul ugyan abba a tápba!"
Asus B250-nél úgy van, hogy van a lapon 3 szekció (A, B, C). Mindegyik külön ATX 24p és Molex betápot kér. Ez esetben feltételezem, hogy nem igaz a 2. mondatot. Tehát külön tápokról kell a Molex-eket ellátni.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Ylgram1 #49423 üzenetére
elhiszem. én ettől még ajánlom
haverommal ugyanabból építkeztünk, csak nála maradtak a gépek G39xx és G4400 cpu-val, nálam kaptak i3-at mikor padlón voltak a 6100 árak - nálam gyorsabb a távoli asztal is és nyílegyenes a reported hashmost olvastam a B250 ME lapról részletes beszámolót, ott pedig emellett 8GB az ajánlott RAM 11+ kártya esetén
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Ylgram1
tag
válasz shteer #49422 üzenetére
Én 10-es RX 580 riggekkel kezdtem, G3900 CPU-val.
Semmi gond nem volt velük. Aztán a jobb helykihasználás miatt szétszedtem mindet 6-osra.
Ami mindenképp fontos a stabilitás szempontjából, hogy az alaplapon lévő összes MOLEX v. SATA táp be legyen dugva, Ráadásul ugyan abba a tápba!
[ Szerkesztve ]
Több repülőgép található az óceánban, mint tengeralattjáró az égen.
-
aleister
veterán
Valaki találkozott már olyannal, hogy több GPU esetén elkezd folyamatosan nőni a CPU load, mígnem valami irreálisan magas értéknél leáll a rendszer?
Ugyebár HiveOS alatt jön elő a hiba. Win platformon meg sem próbálok ennyi vga-t használni. Viszont W10 alatt is írnak ugyanerről a hibáról. Nagyjából 8-9 vga-ig szimplán csak leterhelt a rig. Aztán 10 fölött beindul ez a kaszkád folyamat. A végére simán keletkezik 20 körüli terhelés a CPU-n (ugyebár 1 lenne win alatt a 100%), aztán összeomlik a rendszer.
Sokat olvastam utána. Tegnap végül megoldani látszott a problémát a Claymore helyett az ethminer használata, és ott a CUDA eröltetése Open CL helyett. Szépen le is ment. a load 1 alá, így lefeküdtem aludni hajnal 2-kor. A pool stat szerint 2:45-kor már nem jött megosztás attól a rig-től.
Ami érdekes, hogy csak Intel procikkal jön elő ez a hiba. AMD-ről egyetlen esetben sem érkezett report. Ami úgy néz ki, hogy a hiba oka az az, hogy valamiért nem tud kommunikálni a CPU a VGA-val. Emiatt hiba keletkezik, ami nem dobódik el, sőt folyamatosan generálódnak az újabb hibák. Ezek előbb-utóbb túlcsordulnak a bufferben.
Na mármost, hogy a hibát pontosan mi okozza arról kistrillió verziót olvastam már. Nem elégséges tápellátás, riser hiba, riser kábel hiba, BIOS beállítás, túlhúzás, stb.
Nos a riserek kivételével minden rendben. A kérdéseim:1. Találkozott-e valaki hasonlóval, s ha igen, hogy oldotta meg?
2. Risert/riser usb kábelt hogyan lehet hitelt érdemlően tesztelni?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Iginotus
addikt
válasz tom120514 #49416 üzenetére
Szuper köszi!
Az van, hogy csak most kapcsoltam be a logolást
"logs-on"-al eddig ki volt kapcsolva... én hibám, és minden újraindítás után törölte a régi logot ezért nem is láthattam a régi dolgokat.
Na de most majd meglátjuk!Ja és nézzétek mit találtam:
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz tom120514 #49409 üzenetére
Hát eddig nem sikerült hiba logot előcsalni. Annyit halottam hogy pityeget és újraindult, oldal logban semmi
Nem nézem minden percben, és tök random 1-8 óráig terjedően bármikor csinálhatja...Más 5let, hogy HIVE alatt hol lehet valami logot találni miért csinálja ezt? Esetleg maga a linux rendszer valahol?
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
-
fireman123
őstag
válasz Fiddlestick #49412 üzenetére
Tél van, ....cryptotél
-
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok! kb masfel eve nem jartam itt, azota eladtam mind a 6 rigemet, es az osszes coinomat. Most ugy terveztem ujra belekostolok, de azt hiszem eletem legjobb dontese volt hogy mindentol megvaltam. Megkerdezhetem hogy mi ez a mostani piaci ar ? Vagy mi van most itt mindennel ?
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
varmi2
nagyúr
válasz Yutani #49410 üzenetére
Itt az ideje átállni a pos coinokra, és masternode-okat indítani. Nehezebb elindítani, de nem jár hőtermeléssel, jelentős áramfogyasztással, semmilyen hardvert nem kell venni. Ha már elindult, akkor nem kell oda figyelni rá.
-
Yutani
nagyúr
Számít arra valaki, hogy a Konstantinápoly fork után az ETH bányászok egy része le- vagy átáll a harmadával kevesebb reward miatt? Ráadásul 1-2 hét és itt is van. Nagyon kíváncsi leszek az eredményre! Most Polarissal az ETH a legkifizetődőbb (Whattomine, Nicehash), utána vajon mire lesz érdemes átállni?
#tarcsad
-
Reggie0
félisten
válasz varmi2 #49404 üzenetére
Nezd meg a block explorerben mi a block height es a walletodban mi a block height, vagy ha tudod meg jobb a lastblock headereket osszehasonlitani. Lehet, hogy rossz lancon van a walletod, kisebb shitcoinoknal ez nem ritkan elofordul. Diamondcoinra nagyon jellemzo volt peldaul, mindig szetesett a halozatuk.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Olyan dologba futottam bele, amivel még nem találkoztam. Van egy coin, tök mindegy, hogy mi, ha érdekel valakit el is árulhatom. De a lényeg, futtatom az otthoni gépen a saját walletjét. Utaltam váltóról ebbe a walletbe. A váltó elutalta, a bloc explorer mutatja arra az andressre, de a progi 0-t mutat. Sinkronizálva van, kiléptem már belőle többször, majd vissza, de semmi. találkoztatok már ilyennel? Egyedül a gépet nem indítottam még újra. 1 nap telt el az utalás óta,, és semmi.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tom120514
őstag
válasz Iginotus #49400 üzenetére
Jó hogy átállítod de nem ez a hiba. 140 H/s watchdog esetén kb. sosem indulna újra. Próbáld ki amit mondtam, állítsd 1 órára mindkettőt és amikor éppen nem megy nézz rá monitoron vagy ha nincs miner log/teleconsolw/shellinabox. Akkor látod higy éppen mi történik, nem kell találgatni,látatlanban én us túl nagy OC-t mondanék.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest