Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok az lenne a kérdésem egy darab rx 580-al mit érdemes turni mostanában? Tudom kevés egy darab de szerintetek mi a legkedvezöbb? Most nicehash-en vagyok napi 140ft szed ki van ennél jobb esetleg? Válaszokat előre is köszi.
-
Pioneer
őstag
Hali srácok!
Valaki tud infót, az AMD Ryzen Threadripper 2990WX CPU mining hashrate-ről? (XMR, ZEC)
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Monerot túrtam a procival elég szépen is jött közel 700 H/s-el JCE minert használva, Októberben volt valami átállás csak most lőttem be mindent ugyanúgy állítva csak v8-ra lőve 360 H/s, ez normális vagy próbáljak más progit? Rizsa 1700@4 Ghz.

/annyit javítva hogy 32biten ment átlőve 64-re már majdnem megvan az 500 de így is lassúcskának tűnik.
-
sanzi89
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
A körítés maradna - alaplap, stb. - ezért csak 5 kártyát tud fogadni a rig. A keret is e szerint lett megépítve. De szerintem veszek 1 kártyát, méricskélek kicsit - neten írkálnak 900-1000-es értékről 570-eseknek és utána döntök. A rigek helye adott, több "nem nagyon fér el", így inkább a meglévőekben frissítenék kártyákat, mintsem újat építsek. Meg azért a napi 0.5 dollár bevételért kártyánként...
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni
Burst helyet inkább megpróbálkozok a strojal viszont itt a gond....
Nem megy tovább a a 4 lépésnél Connection Settings... mit hagyok ki???
Eddig amit csináltam a windows tűzfalánál engedélyeztem a routernél a portot engedélyeztem.Ezt telepítettem fel: Release v7.3.4
Valakinek ötlet ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
sanzi89
addikt
Monero - Cryptonight V8 - bányászatra használ valaki SAPPHIRE Radeon RX 570 Pulse 4GB kártyákat? Gondoltam, hogy lecserélem az RX560-as rigben a kártyákat, azok kb. 500-at kaparnak darabonként. Illetve hány 570-es kártyát vinne el egy 700-as táp? Az 5db RX560-ast simán bírja.
-
Ferdzsoo
addikt
Uha, valamiért nagyon csappan az ETN bányászók száma. Tutti valami malőr van.
-
Ferdzsoo
addikt
-
margithid
veterán
Engem meg valamiért blokkolt az ETN mobil appja, nem tudok bányászni...
Please try agan from a different wifi.
Eddig is az otthoni wifiról ment, szóval nem tudom mi van... -
Az alkalmazás inkább instant fizetésre meg tranzakciókra lessz továbbfejlesztve. Amugy az airdrop-nál azért jobb mert csak telefonokkal már 1500-at megkaparintottam. Azéet ez nem rossz effektive a semmiért.

-
Dr. Romano
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nyilván ha esetleg nagyobb értéke lesz a koinnak a telón lévő virtuális bányászás virtuális nehézsége is arányosan nőni fog.
Egy asichez képest telóval minimális mennyiség túrható csak ki azok sokkal jobban értéktelenítik (főleg ha nicehashre tolják és folyamatosan dumpolják). -
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Alapvetően ETN-nek a mobil bányászat az értelme, nem?
Lehet most még nem, de már most is 130000 aktív emberke van átlagban aki futtatja ETN alkalmazást.
Ha lesz mondjuk egyszer 10 millió, akkor lehet valóban ez lesz a bányászat és nem airdropként fog funkcionálni.
Valami változni fog tuti, mert most még keressél mondjuk napi 2 ETN-t (nekem ennyi jön Redmi Note 5-tel), de ha lesz 10 millió aktív felhasználó, akkor már lehet csak 0.01 ETN-t fogok kapni.
És tegyük fel, hogy akkor mondjuk 10$ lesz az ár
-
Ferdzsoo
addikt
Egy kicsit különben nem értem miért jó ez az ETN-nek hogy igazából a semmiért ad Coinokat.
Most értem miért oké, mert alig ér valamit, és nyomja a marketinget. De ha esetleg ez tényleg beindul és gigászi méreteket ölt, ő a semmiért (mobil bányászat) miért fog coinokat addni? Ha ez beindul és tényleg lehet majd használni is valamire, akkor ezzel hogy osztogatja a saját coinjait el is értékteleníti-.. Ezzel tutti le fognak állni, vagy épp alig fog hozni valamit a mobil májner.
Hosszútávon ez nem logikus... -
Szőrös
veterán
Hali, srácok legutóbbi xmr váltásnál milyen változás volt? Eddig egy 6770-el is tudtam bányászgatni (nem sokat, de 7/24 megy a gép, kiegészítésnek jó), most meg nem nem nagyon csinál semmit. 2.5.1 xmr-stak-ot feltettem, jobokat kap de a h/s 0.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Megoldottam. A bat fájlban a pool szerver címe miatt nem indította az sgminer.exe-t. Amit nem is értek, mert minden karakter megegyezett. Végül a megoldás az lett, hogy mindent kézel beírtam a miner config fájlba, a batban csak pár beállítás maradt. Működik.

-
margithid
veterán
-
-
Most irtak az Etn fiók zárolás ügyében. Annyit irtak hogy a fiókot felodották. :-) És valóban be is tudtam lépni csak nekem fura ez hogy minden indoklás nélkül zárolnak egy accountot és utána magyarázat nélkül fel is oldják. Remélem nem törlik az olyan fiókjaimat amin nincs level 2-es azonositás. Lehet inkább átutalom a coinokat Cryptopiára jobban járok.
-
Szerintem is hülyeség az hogy egy ip cimről nem lehet belépni. Szerintem más lessz nekem. De kiváncsi leszek azok a fiókjaim amiket nem azonositok törlik e.
-
-
Az ETN facebook oldalán valami hitelesitésről beszélnek amit 14 napon belül meg kell csinálni.Kérdésem az lenne hogy ha nem csinálom meg addig mi baj lehet belőle,és mi van akkor ha több fiókom van mert azokat nemtudom mind a nevemhez azonositani.Ha valaki hallot erről válaszát előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek!

-
GyureX
tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Akkor nem csak nálam szarakszik.
Olyan mintha kiakadna, mert van mikor órák óta nem jön semmi, nyomok egy stopot, majd startot, és egyből jóváír 0.3-at. Aztán egy darabig jól ad megint, majd ugyanúgy semmi.
10ETN-t majdnem 1 hétig tartott összekaparnom sok stop/start nyomogatással.
-
Ferdzsoo
addikt
Nektek is lassab az ETn mobile mining oreo alatt mint nougat alatt?
Míg ugyanazzal a telóval az egyiken jön 10ETN 1,5 nap alatt addig a másikon 1 nap alatt jó ha 1,5 jön. -
SetCHOO.
aktív tag
RVN - avermore 1.4.1 miner.
Tegnap belőttem a bányát, szépen dolgozik is. Ma csináltam egy restartot és a configolt bat fájl nem indítja a minert. A miner az exe-vel elindul és dolgozik is. Viszont a bat fájl üres ablakra fut. Hozzá nem nyúltam egy sorához sem. Csupán restart volt.
Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Danex
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Pool hashrate, Networkhashrate, BlockTime, Luck%
-
válasz
margithid
üzenetére
Sikerült nekik irnom. Mozzila böngészöm van és valamiért nem hozta be a support weboldalát. Kiváncsi vagyok én is mivel indokolják.Majd irok amint van fejlemény. Szerintem nincs tiltva hogy több accountom legyen hisz mind más email más mobil eszköz és más tel szám. Még szerencse hogy ezen a fiókon minimális Etn van.
-
milszab
senior tag
Bocsi, hülye kérdés.

Ide mik mennek pontosan?
wallet=YOUR_ETN_ADDRESS
paymentId= YOUR_PAYMENT_IDRegisztráltam az Electroneum oldalán. Ott van a Your Public Wallet Address. Az mega wallet sorba igaz? Akkor a másikba mi megy?

Vagy nálatok hogy van beállítva ez a FinMiner hogy jó legyen?
-
Nem müködik az az Electroneum support link-je se az oldalon. :-( Hol lehet nekik irni? Még mindig nemtudok bejelentkezni a fiókomba.Segitene valaki?

-
DelMaar
újonc
Sziasztok! Én Dayun Zig Z1-es asiccal terveztem a bányászatot. Abban kérnék segítséget, hogy tudja -e valaki, hogy akár a Vertcoinnal, akár a Monacoinnal, vagy az őket képező lyra algoritmussal mi történhetett, hogy a Dayun profit szintje a harmadára esett vissza az elmúlt pár napban?
-
-
Ylgram1
tag
válasz
reznovr
üzenetére
Szia, az ETH az memória órajel érzékeny a Cryptonight pedig leginkább CORE érzékeny.
Általában az ETH esetében alulfeszelt a CORE, így nem fogja bírni a normál órajelet sem, nemhogy az OC-t.
Alap BIOS-t javasolnék visszatenni és a CORE órajelet feltolni.Amennyiben a memória órajelének változtatása nem hoz nagy változást hash ügyben, akkor érdemes annak a feszültségét csökkenteni a fogyasztás csökkentése miatt.
-
reznovr
csendes újonc
Sziasztok, jelenleg ETH-t bányászok claymoreal, RX580-al és gondolkodom, hogy átállnék algo switches SRB Miner-re. 2 kérdésem van:
ha a kártyákon eth bios mod van az hatékony lesz cryptonighton vagy van erre az algora más bios?
auto algo switch esetén ti minden coinnak csináltok külön walletet vagy mehet a bányászott mennyiség váltóra és onnan egy "biztos" walletbe?
-
Johni5
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Én spec alcoinokat bányászok most.Haven,wownero,stellite. Cryptoknight-on elég szépen hoz.Triton sajna wallet oldalon fix-re vár,pedig az most odabaszós lenne. Itt meg tudod nézni,mit érdemes éppen túrni.Tradeogre szinte mindent vált.SRB miner 1.68-al érdeme megküldeni,ez hozza a legnagyobb hasht amd-vel.
-
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ok.
Kipróbáltam, pofon egyszerű, beszkeneled a mentet QR kódokat és pár óra alatt jóváírja a papír walleten lévő ETN mennyiséget.
Én tuti nem a mobil walletben tartom majd.
Egyébként szépen esik ETN, lehet pár nap, hét múlva megint 1 cent alatt leszünk.
Holnapi napra kiváncsi leszek, jön az ETF hír, de szerintem boritékolható a halasztás, szóval lehet apiac nem fog nagy eséssel reagálni, ahogy szeptemberben sem.
Az electroneum tárcámban megcsináltam a level 2, level 3 hitelesítést is. -
tom120514
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Értem, akkor kell egy kis idő online de meglesz

-
Plasticbomb
addikt
válasz
tom120514
üzenetére
Nem lenne akadaly, de hogy ki tudjam kuldeni nanopoolrol a meg bent levo mennyiseget, ahhoz at kell allitanom a kifizetesi kuszobot (anno 100.000re allitottam, aztan nem csakanyoltam addig...), viszont nem fogadja el a jelszavam (email), mert tul regota nem voltam online...
Kozben a claymore elindult, szal par share utan csak meglesz... (vagy par nap...)
-
tom120514
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
ETN már ASIC domináns, a mobil miner többet hoz mint egy rig, keress mást.
-
Plasticbomb
addikt
Hello Ujra!
Eleg volt a BOINC Gridcoin miningbol, lofuttyot sem er, amit kapalt a gep, mikozben tobb projekten is elso helyre beslisszant a vega mint legjobb AMD GPU.... Igy addig jart a fejemben megint, hogy venni akarokmegegy vegat, hogy kicsit rendesen bayasznek a meglevovel illetve a 480nal. De mit? Gondoltam, hogy megint raalitom oket ETN-t banyaszni, de valami nem kerek, nanopoolon low difficulty shareket dob folyamatosan, spacepoolon meg invalid target000000 hiba, nekem meg otletem nincs.
Szoval jelenleg megint ETH fut......
-
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ez nekem sem tetszik!
Oké ott van a pin, plusz egy biztonság, ráadásul más email címre kell kérni ha elfelejtetted, mint a regisztrációs.
De tudtommal törtek már fel electroneum tárcákat régebben, szóval én nagyobb mennyiséget nem tárolnék itt, csak papír walleten.
Egyébként papír wallet a kézenfekvő megoldás, beimportálod ha kell és elutalod aztán ahova akarod.
És az biztos is, nálad van a privát kulcs. -
Dexar007
veterán
Kampósék megint bezuhantak...nagy piros dildóra felkészülni..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ferdzsoo
addikt
Egy kicsit rakjatok képbe légyszives, az ETN mobile walletnél miért nincs recovery szósor? Csak az e-mailcímem alapján tárolja a kriptót?
-
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban hogy beakartam lépni az egyik electroneum fiókomba és ezt az üzenetett irta ki :To ensure the integrity of your account, your login has been temporarily locked. Volt már valakinek ilyen? Egy kicsit aggasztó ha sok ETN lenne rajta.Lehet valaki probálkozott bejelentkezni és elrontotta a jelszavat és zárolták? Ja és nemtudok nekik írni mert oda is felhasználónevet és jelszavat kér, azt meg nem fogadja el. :-( A password reset-nél a megadott email-re semmi sem érkezik. Remélem valaki tudd segiteni mi lehet ez.

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)