- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amúgy a profilomban benne van, egyszer még pont jegyezted meg, hogy jó lenne ha szerepeltetném
A héten már a második ilyen eset!
Nem gondoltam, hogy bárki is megfogadja ezt a javallatomat.
Értem a D meghajtót, csak élcelődtem. Amire utaltunk, a GRUB újratelepítés, az neked is jó lesz arra az esetre, ha nem telepíted újra mindkettőt, ha igen, akkor egyszerűbb az eset, de csak az említett sorrend megtartásával.Ha elakadsz valamiben, akkor úgyis kérdezel, inkább így tégy, mint hogy utólag kérdezz, mikor már nagy a katyvaz.
(#8852) nOvOp
(jól csőbe húztalak)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest