Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2 #8850 üzenetére
Köszi. Visszaolvasok. Illetve olvastam én, csak most az alapkérdés részemről más volt. De értem.
Linux Mint Cinnamon 18.3 van fenn (amúgy a profilomban benne van, egyszer még pont jegyezted meg, hogy jó lenne ha szerepeltetném) A D egy 500-as ketté partícionált merevlemez 2. partíciója (klasszikus win telepítés C+D). Bocs, nyilván ez nem jött le a hozzászólásomból. És azért van a D meghajtón, mert nemrég tértem át winről, de csak duál boot-ként és a D partícióból faragtam le szabad területet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fujifilm X
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest