- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, ebből én levettem, hogy nem kell megóvnom saját magadtól!
Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik.
Az új disztró felrakásánál új GRUB-ot hoz létre és az lesz az induló disztró, de ezt bármikor átállíthatod majd vagy boot-kor kiválasztod a szükségeset a le/fel nyilakkal és akkor az bootol.
Amíg csak ismerkedsz, tényleg ne csinálj külön
/home
-ot, felesleges, tesztelgetésre meg elég 15 GB bőven.A linkelt Képregényből kiindulva csinálj egy tiszta telepítést, de ha azt akarod, akkor a telepítés során a particionálóban kijelölöd a meglévő KDE-s disztró megfelelő számát és kijelölöd formázásra, a /home-ot törlöd ugyanitt, a /swap-ra meg csak jóváhagyólag rákattintasz, az ugyanúgy meglesz majd az új disztrónál is.
Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem.
Ettől nem kell félned, ha úgy csinálsz mindent, ahogy a cikkben van és ahogyan most röviden leírtam, de bármi nem tiszta, inkább kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest