- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Objektívek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #7810 üzenetére
Debian-t inkább csak azért nem, mert számomra valahogy ismerősebb és kezesebb a Mint/Ubuntu. Persze tudom, hogy a Debian egy stabil (ha nem a legstabilabb) kiadás, hiszen az alapja ezeknek a szépreményű "gyermekeknek".
Évek során sokféle disztrót kipróbáltam, de annyira "megvénültem", hogy most már csak stabilan használni szeretek egy rendszert. A kíváncsiság megmaradt, de inkább a felfedezés öröme miatt, a kalandvágyat a higgadtabb szemlélődés, eltöprengés váltotta fel e tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest