Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről az utóbbi esetünkről az jutott eszembe, hogy valami kérdéssorral érdemes lenne felmérni a kérdező experimentalizmusát, mert úgy néz ki az nem ad egzakt értéket, hogy hány éve Linuxozik valaki.
Abból úgy látszik hiába indulok ki, hogy én kb 3 éve telepítettem az első Linuxomat és nulla informatikai tanulmány volt a hátam mögött, PC-t is először felnőttkoromban láttam.Nem tudtok ilyen tesztről vagy kérdéssorról? Nem láttatok valamelyik oldalon valami ilyesmit?
(#7047) King Unique
Windows felhasználóknál nem is árt ilyen egyértelműen figyelmeztetni a veszélyre!
No, de mivel egyre többen települnek át Winről......
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Mini-ITX
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Goddess of Victory:Nikke
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest