Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geripapa
    aktív tag

Sziasztok, Linux Mint-et szeretnék telepíteni egy nagyon bika gépre :DDD (celeron 2 ghz, 1 giga ram - valahol 2004-5 környékén járunk konfigban).
    A linux kezdőknek topikban kb fél éve ajánlották az ilyen nem annyira ultra konfigra a mintet, kb akkoriban töltöttem le, 12-es ha jól emlékszem. Sajnos csak emlékszem, mert 15 perc sem volt elég hogy a dvd bebootoljon, odáig eljut, hogy nézem a mint logót, kb valahol 15-16 perc környékén feltesz egy kérdést, hogy S-et nyomva szkippelhetem a felmountolást, illetve M-et nyomva manuális módba válthatok. Találomra S-t nyomtam, sajnos S mint semmi sem történt, szüttyögött tovább a boottal de valahol 20 perc környékén nyomtam neki egy resetet.

Van-e valami javaslatotok arra, hogy fel tudjam telepíteni, vagy esetleg elküldötök inkább egy másik linux disztribúció felé? Előre is köszi.

Én is tettem mintet egy hasnonló eröségü gépre de ott 512 memoria volt. Még DVD olvaso sem volt benne csak cd. Ugyhogy azt is kikellet cserélnem. Bár nagyon lassú volt DVD-röl a telepités de ment! Szépen megy a gép is, igaz csak Skype-van használva rajta. Az mint 17.2 Volt.

https://linuxmint.hu/

Új hozzászólás Aktív témák