Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Emberek... Valamit végképp nem értek... Vki próbálja meg nekem elmagyarázni, hogy mi lehet a probléma... Próbálkoztam Mint-el, (Mate meg Cinnamon), volt Ubuntu (14.04) és volt Ubuntu Studio is... Való igaz, hogy a Mint-et gyaláztam... Mindenféle ablakkezelőket telepítettem, meg IPchain ismereteimet akartam felfrissíteni, és programokat telepítgettem, stb, ezért megértem, hogy 1x-2x elhasalt a rendszer, mert valszeg nem tudtam, hogy mit csinálok. Erre kitaláltam, hogy az Ubuntukra SEMMIT nem fogok telepíteni! Szó szerint SEMMIT! És mind a 2 ubuntu behalt a notimon...
Most a Studio csinálja azt, hogy óránként újraindul és crash riportokat akar küldözgetni... Kifagy a FF, a Videók alkalmazás és ami a legszebb a BEÁLLÍTÁSOK is!!!! Nem működik a zenelejátszás, a képnézegetés...
Mi lehet a probléma?Szerk.: Ami eszembe jutott az az, hogy valszeg rossz a noti... Memória, vinyó, lap, proci... SMART szerint a vinyó rendben van, memtest lefut szó nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Renault, Dacia topik
- Parfüm topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon