- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Telepítette mindent ahogy a nagy könyvben le van írva de ha opengApps-ot is telepítem egy "Google Services Framework kepps stopping" hiba üzenetet dobál fel amitől nem tudok tovább lépni semerre. Valakinek valami ötlet ? -
rumos14
nagyúr
sziasztok,
tett fel vki sikeresen valami újabb, pl. 8-as vagy 9-es Androidot? kérhetnék egy letöltési forrást? -
Frissített telepítési/frissítési instruckiók.
Én egy microusb-USB kábelbe dugott pendrive-al csinálom, de mehet SD kártyáról vagy a belső tárhelyről is (csak akkor működő rendszer kell hogy fel tudd előtte másolni).
3 zip file fog kelleni:
1. Lineageos 14.1 for V500
2. opengApps arm 7.1 mini
3. v500-loki-kernel-to-bumped-kernel-signed.zip
TWRP kell(recoverybe bootolni kézzel így kell: kikapcsolt állapotban Volume down+ Power, majd az LG logónál elengeded és gyorsan Volume up+Volume down+Power egyszerre lenyomva tartani amíg meg nem jön a szöveg.Utána kétszer Power a megerősítéshez. Kell hozzá egy kis gyakorlás.)
Nem bűvészkedem tovább a gombnyomogatással
Recovery Reboot nevű appot feltelepíted (root/SuperSU jogot kell neki adni) majd egyből tudsz TWRP-be bootolniTWRP-be betöltöd 1-2-3 sorrendben egyszerre a zipeket, aztán flash.
A végén wipe cache+dalvik (felhasználói adatok megmaradnak), reboot és vársz türelmesen hogy elinduljon.
Magisk Managert kell frissíteni indulás után saját magából. -
SZATA
senior tag
Volt valakiknek gondja a kijelzővel?
Nekem most mozogni kezdett az alsó sarka, lehet elengedte a ragasztó?
Van tippetek a javítására?
Köszi! -
A_ScHuLcZ
addikt
Mi a véleményetek a Huawei Mediapad M5 Lite gépről, jó választás lehet, mint a Gpad utódja?
Még mindig hibátlanul működik a Gpad-om, de nincs mese, eljárt felette az idő. Igazság szerint még mindig elég arra, amire használom, ha elég türelmes vagyok. (ebookok, tananyagok olvasása, oktató videók nézése, wifi hálózatok mérése és némi böngészés)
A Huawei M5 Lite 3Gb-s változata most kedvező áron beszerezhető Amazon-ról, de nem érzem, hogy annyi pluszt adna a Gpad-hoz képest, ráadásul a 8"-os gépet könnyebben kezelhetőnek gondolom.
Itt egy összehasonlítás, annyi eltéréssel, hogy M5-ből is az only wifi változatot néztem.
-
Van egy kis változás (nem kell külön Magisk 20 mert a csomag tartalmazza, illetve kell egy kernel bump zip hogy ne legyen "Secure boot error"), itt a friss leírás:
Én egy microusb-USB kábelbe dugott pendrive-al csinálom, de mehet SD kártyáról vagy a belső tárhelyről is (csak akkor működő rendszer kell hogy fel tudd előtte másolni).
3 zip file fog kelleni:
2. opengApps arm 7.1 mini
3. v500-loki-kernel-to-bumped-kernel-signed.zip
TWRP kell (recoverybe bootolni kézzel így kell: kikapcsolt állapotban Volume down+ Power, majd az LG logónál elengeded és gyorsan Volume up+Volume down+Power egyszerre lenyomva tartani amíg meg nem jön a szöveg.
Utána kétszer Power a megerősítéshez. Kell hozzá egy kis gyakorlás.)TWRP-be betöltöd 1-2-3 sorrendben egyszerre a zipeket, aztán flash. A végén wipe cache+dalvik, reboot és vársz türelmesen hogy elinduljon.
Magisk Managert kell frissíteni indulás után saját magából.
-
fravik
tag
Köszi szépen! Ott akadtam meg, hogy számomra nem volt egyértelmű, hogy több zip csomagot is belerakhatok és flashelhetek fel. Most sikerült (bár csak egy Factory reset után valamiért...), hálás köszi!
Ezzel a verzióval fürgébb is a tab nálam. Bár tény, hogy még nem laktam be teljesen. -
3 zip file fog kelleni:
2. Magisk-v19.3.zip
3. opengApps arm 7.1 miniTWRP kell (recoverybe bootolni kézzel így kell: kikapcsolt állapotban Volume down+ Power, majd az LG logónál elengeded és gyorsan Volume up+Volume down+Power egyszerre. Utána kétszer Power a megerősítéshez. Kell hozzá egy kis gyakorlás.)
TWRP-be betöltöd 1-2-3 sorrendben egyszerre a zipeket, aztán flash. A végén wipe cache+dalvik, reboot és vársz türelmesen hogy elinduljon.
Magisk Managert kell frissíteni indulás után saját magából.
-
fravik
tag
Leírod nekem kicsit részletesebben, hogy pontosan mit csináltál?
Kicsit elvesztem a boot/recovery image és zip tengerben.
A Magisk Managert feltettem, ott ki kellene választani egy boot image-et, amit megpatchel ,majd egy img fájlt készít, azt kellene úgy gondolom flashelni, de mivel a fenti lépésben elakadtam, hogy most a twrp vagy a lineage zip-ből kellene a boot image-t flashelni nem mertem tovább menni.
Hálás lennék, ha kicsit tudnál segíteni, mert TWRP-m van fent, de itt megállt a tudományom.
Köszi -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem a fiamnak egy ilyen tabletet. Sajnos mivel a 4.4 android van rajta ezért nem telepíthető rá a Family Link gyermekeknek és kamaszoknak. Újabb verziójú androidot kellene rá telepíteni. Viszont én egyáltalán nem értek hozzá, nem merek nekifogni. Ezért keresnék valakit Budapesten aki megcsinálná nekem. Természetesen fizetnék érte. Előre is köszönöm. -
fravik
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy hogy lehetséges rootolni a tabot Lineage OS alatt? A leírás alapján a Stump-pal próbálkoztam, de azt írja, hogy unsupported device és nem enged rootolni. Ugye korábban már rádobtam a korábbi verziót, most csak update-elni szeretném, de kellene a root a TWRP miatt.
Köszi a segítséget!
-
adalbert1
veterán
Valakinek van arra ötlete, hogy milyen szervizhez lenne érdemes azzal a problémával fordulnom, hogy a kijelző ragasztása kezd elengedni (ezen kívül teljesen jól működik)?
Felhívtam a márkaszervizt is, de mivel ők a kijelzőt egy ráragasztott tokkal együtt kapják, és ez van a hátlaphoz ragasztva, ezért ők ezt nem javítják, csak új kijelzőt tudnának adni, ami olyan 35-37k lenne, nyilván egy 6 éves tabletnél ez a gazdasági totálkár kategória.
Nézzek egy bármilyen mobil shopot, vagy esetleg tudtok olyan helyet, ahol sok eszközt szervizelnek, és normális eredményre számíthatok (esetleg próbáljam meg én visszaragasztani? Milyen ragasztót kellene ehhez használni, ami hosszú távon nem káros -elvégre melegszik is, fogdossuk is a tablet kijelzőjét, stb)?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Hadeska22 #5059 üzenetére
A frissítést követően teljes mértékben alá tudom támasztani a leírtakat, hatalmas változást tapasztalok a korábbi rendszerhez képest, nem bántam meg a frissítést.
A tempóhoz nyilván köze van annak is, hogy friss telepítésről van szó, de érezhetően javult a korábbihoz képest. Fluidabb, ez a legjobb szó rá.
-
fravik
tag
válasz
MaCS_70 #5058 üzenetére
Szia!
Látom közben már megválaszolták a kérdésed, de talán nem árt, ha írok néhány sort én is.
Az előnyöket összefoglalták előttem, de röviden: modern, fluid rendszer, az alkalmazásváltás is gyorsabb, de csak önmagához és nem egy mai modern hardverhez képest.
Nekem a dupla kattintós képernyő feloldás működik, plusz most először kipróbáltam a smart lock-ot is, amiben már van arcfelismerő funkció, ekkor nem kéri a feloldó mintát vagy kódot, ha felismer. Nem tökéletes (pl. sötétben, de még igyekszem okosítani)
Plusz előny, hogy ha ezt megunod, egy rakás másik lehetőség is van, azokkal is próbálkozhatsz, ha vállalkozó kedvű vagy.
Azt hozzá kell tenni, hogy csodát nem kell várni, de érezhető gyorsulást lehet elérni ezzel.
Üdv.
fravik -
válasz
MaCS_70 #5058 üzenetére
Szerk. Habár a kollégát kérdezted, remélem nem bánod, ha válaszolok.
Alapvetően sokkal kigyomláltabb mint a gyári rendszer. Ugye ezt lelkes fejlesztők garmadája tartja karban (régebben CyanogenMod csapat) aminek megvan az előnye és a hátránya is. Anno LG G Pad 8.3 is ott volt a támogatott listán, aztán most meg nem találni. Ez azért van, mert a "hivatalos" support 7.1.2-n megakadt erre az eszközre. Természetesen egy populáris (pl. Samsung Galaxy széria) készülék sokkal tovább lesz támogatva a közösség által.
Nos, nézzük mik az előnyei: Gyors, fluid rendszer. Mivel a G Pad 8.3-ra hivatalosan Dél-Koreát leszámítva (náluk 5.0 is elérhető) csak 4.4.2 elérhető (4.2.2-vel jelent meg), így egy "nem támogatott 7.1.2" még mindig jobb választás mint egy hamarosan Google által is magára hagyott 4.4.2. (ez szigoróan szvsz) Ezt elsődlegesen a Chrome supportjára értem, ami (tökre jogosan évről évre emelkedik) hamarosan ezt a verziót teszi minimumnak.. Az alkalmazásokról nem is beszélve. Rengeteg app van, ami már minimum 5.0-t igényel, de gyakrabb a 6.0. Persze ez Android világban eléggé másképp működik, hisz még mai napig vannak eszközök, amik 2.3-mal szaladgálnak. (Bár szerencsére ez kezd ritkulni). Én a saját alkalmazásom pl. 6.0-ra lőttem be minimum API szinten, mert
lustaságbólszimplán a piaca a 6.0 alatti eszközöknek szűkül és amennyi macerával járna két különböző verziót írnom, így egyszerűbb.
Előrelépés a gyári verzióhoz képest:
- Végre működik a FullHD videólejátszás Youtube-n. Ugye ez érdekes, mert HTC M7-n (ami ugyanezzel az SOC-val jött ki) elérhető ez a funkció alapértelmezetten, míg itt (Nekem legalábbis) maximalizálva volt 720p-re. Most ez működik FullHD-n. hurrá
-Sokkal gyorsabb a készülék, a Task switcher 10 app megnyitása után sem lassú. Ugye ez a gyári rendszerről nem volt elmondható.
-Kigyomlált, modern megjelenésű rendszer. Mondjuk ez szubjektív, de számomra a teletömött (bloatware) OS inkább hátrány, mint előny. Őszintén, van aki inkább használja/ta az LG beépített e-mail kezelő appját, mint a saját e-mail provider alkalmazását?.
-A frisebb OS verziót már kifejtettem fentebb, így most nem fogom.
-nagy customizálhatóság, felügyelet a készülék fölött.Meg sok kisebb dolog.
A hátulütője az egyértelműen, hogy pár rendszerbe integrált alkalmazás/funkció nem elérhető, vagy csak kisebb macerával.
-Double tap on screen. Ugye a Nokia-n kívül az LG hozta be a köztudatba, hogy kettő koppintással felébreszthető vagy kikapcsolható a kijelző. (Ezt mondjuk be lehet állítani, hogy a notification bar-ra kettőt koppintva történjen a képernyő kikapcsolás). Ha nagyon hiányzik, akkor Play árúházban vannak ehhez hasonló appok. Anno HTC M7-n próbáltam, mert abból még kihagyta a gyártó (ott HTC M8-ban került be ez a funkció). Ott működött, de fura volt használni.
-Quick memo. Habár elérhető egy alkalmazás Play-ben (mit ad isten) "quick memo" néven, ez nekem kicsit butábbnak és kevésbé effektívnek tűnik, mint az LG megoldása.
- frankó LG-s animációk, pl. Jack csatlakozó csatlakoztatásakor a jack csati alatt leugrott egy bar ami jelezte, hogy a jacket bedugtad.
-megbízható(bb). Mivel nem tudod, hogy ki készítette ezt az OS-t (nem egy megbízható gyártó), ezért esetlegesen Neked kell vállalni a rizikót, hogy valami balul sül el, esetleg adatlopás történik.Hirtelen ennyi jut eszembe. Vagyis Nekem ennyi ami fontos volt. Ha valamit kihagytam a kollégák majd pótolják/hozzátesznek. Az, hogy megéri-e vagy sem, Neked kell eldöntened. Én sokat kritizálom a mai tabokat/felhozatalt, mert ahhoz képest amit kaptunk több éve, nem fejlődött hatalmasat a tablet ipar, és ha minden igaz, akkor a google nem is fog foglalkozni az Androidos tabletekkel ezentúl. Arra, hogy még egy darabig megmaradjon tartalomfogyasztára, esetleg olvasásra, szerintem megéri.
Üdv,
H. -
fravik
tag
válasz
A_ScHuLcZ #5053 üzenetére
Én most ez alapján a guide alapján csináltam és elsőre sikerült, minden további nehézség nélkül.
GuideA 2. pont egy kicsit trükkös, amikor is a Factory Reset-et kell előhozni. Ezt, illetve azt, hogy a Google alkalmazásokat (GAPPS) érdemes a 26.lépés után (ő 26.1-nek nevezi), de még az első Lineage OS első boot előtt telepíteni a TWRP-ben, ez a komment foglalja össze:
Guide-KiegészítésAmit viszont nem írt a guide, hogy az első indítás rémesen lassú és már azon gondolkodtam, hogy ha ott ragad a boot logónál, mit fogok csinálni. De hosszas várakozás (kb. 10-15 perc) magához tért és azóta minden remek.
Ez az, amit e fölött a hsz fölött snemeth is linkelt, csak én kivettem belőle azokat a hsz-eket, amikben lényeges tartalom van.
-
fravik
tag
Google a barátom... snemeth által leírt verziószám alapján megtaláltam és le tudtam tölteni.
Gondoltam belinkelem, hátha másnak is kell majd. -
fravik
tag
válasz
snemeth #5050 üzenetére
Sajnos a support megszűnt a Lineage OS-nél a V500-ra
Ez a link a letöltéshez sajnos már nem él.Esetleg véletlenül nincs meg a 14-es verzió neked letöltve, amit el tudnál valamilyen formában küldeni / fel tudnál tölteni, mert én is ezt a ROM-ot szeretném rátenni, de már nem letölthető.
Nagyon hálás lennék érte!
-
snemeth
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #5046 üzenetére
Tavaly tettem rá LineageOS 14-et. Előtte a gyári rom volt rajta, de már nem volt kedvem használni, mert borzasztóan belassult. A végén már kikapcsolt szinkronizálással ment, mert 3 percig tartott, mire egy wifi bekapcsolás után használható lett. A rom frissítés óta nagy ismét nagy lelkesedéssel használom.
Netezés, youtube, filmnézés minden nagyon jól megy rajta. Még az ősszel jöttek rá hetente a frissítések, de aztán egyszer csak nem jött több. De nem nagyon érdekel, mert tényleg hibátlan jelen állapotában is.
14.1-20181111-nigthly van rajta. -
A_ScHuLcZ
addikt
Köszi!
Ja bocsánat, a LineageOS-t kerestem, nem a remixet, korábban azt ajánlotta egy fórumtárs.
Tegyem inkább a remixet? Egyáltalán van értelme cserélni, vagy lényegi változást nem fog hozni?
Csodát nem várok tőle, mint írtam, kizárólag ebook olvasásra, tananyagok olvasására használom, arra tökéletes.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Használja még valaki a gépet? Sajnos nagyon lassú lett az idők folyamán, melyik romot érdemes feltenni, amivel elfogadható sebességet produkál? (most Cyanogen 13 van rajta, lehet már egy reset is sokat segítene)
Elég egy minimál rom is, alapvetően könyvolvasásra használom.A resurrection romot szerettem volna feltenni, de sehonnan nem tudom beszerezni a V500-as változatot. (fájl névre is próbáltam keresni)
-
b4zsi-
őstag
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
Azzal a Tab-bal mit lehetne kezdeni, amelyik LG logónál nem jut tovább, folyamatosan az villan fel ha radugom töltőre. Másra nem is reagál.
Előre is köszi -
tau_ba
tag
Ujra kene rakni a gepet, most az utolso hivatalos LG Rom van rajta. Mit lenne erdemes ratenni? Ezek a napi Lineage OS ROM-ok mennyire stabilak? https://download.lineageos.org/v500
-
dlaj
őstag
Köszönöm a választ!
CyanogenMod 6.akármennyi van most rajta. A probléma tulajdonképpen meg is oldódott. Az volt a baj, hogy az sd belső tárhelynek formázása után későbbre halasztottam a belső tárhelyről a file-ok áthelyezését. Miután ezt megcsináltam lett hely a belsőn és meg is jelent a file kezelelőben az SD kártya. Annyi helyet tudok használni belőle, mint ami szabadon maradt az átmozgatást után.
Viszont érdekes, hogy most a belső tárhely nem látszik, holott elméletileg azon kellene lenni kb 8 GB szabad helynek.
De annyi baj legyen, elégedett vagyok! És a fényerővel is megbarátkoztam! 😀 -
dlaj
őstag
válasz
fornettisuti #5033 üzenetére
Ezt megcsináltam az első nap. Valóban kicsit trükkösen oldották meg.
Viszont ennek ellenére egy kicsit keveslem. Bog is ezt írja a tesztben: a lenti táblázatból látszik, hogy fényerőben még lehetett volna hova kapaszkodni. -
dlaj
őstag
Van esetleg valami trükk, amivel ennek a tabletnek a fényerejét nagyobbra lehetne venni?
Rootólva van, CyanogenMod 5.1.1 van rajta. Esetleg egy másik rom, amivel nagyobb a fényerő? -
válasz
DanielLong #5028 üzenetére
Gyárihoz képest ugye az appok hiánya (jópofa volt a rajzolós/képernyőre jegyzetelős).
Viszont a duplakopp a képernyőn a felébresztéshez itt is működik. Nagyon még nem teszteltem, de böngésztem rajta, pár appot feltelepítettem, Tunein és Spotify is megy, nem volt vele gond eddig.Magát az RR-t felraktam nemrég két Moto G-re is, azokon is jól fut. Ott ugye 2015 óta nem volt frissítés, szóval security szempontból is jobb egy friss 7.x-el.
-
-
Sziasztok
használtan jutottam hozzá ehhez a tablethez (kb. 21k HUF volt).
4.4.2-vel jött, nem volt rossz de szerettem volna valami frissebbet.
Root-olás után TWRP 3.1 majd Resurrection Remix telepítése következett, erre némi opengapps.
A legnagyobb probléma talán a megfelelő Windows7 (x64) driverek telepítése volt, minden más elsőre klappolt (na jó, az RR-nek kellett egy wipe cache de másodszorra felment).Az összefoglaló nagyon hasznos volt, mégha a linkek egy része nem is működik már (de filenévre keresve megtalálható). Köszönet érte!
Ha valaki hasonlót tervez de megakadna szívesen segítek ha tudok!
-
válasz
adalbert1 #5016 üzenetére
Most vettem leárazva gearbest.com-on Lenovo P8 tabletet 35k-ért, ami már jóval jobb ennél (8 col, fHD, S625, 3GB ram, 16GB tárhely, de lehet SD-t belső tárhelynek formázni).
Fontos! Eu Expressel kell rendelni, és akkor nem jön rá ÁFA, mert akkor (és csak akkor) EU-n belülről küldik.
-
adalbert1
veterán
Gondolom ilyen esetben ennél a tabletnél kb. már a totálkár kategória ennek a hármasnak a cseréje. Közben pár havonta ránézek az aktuális tablet kínálatra, de még mindig nem találtam szimpatikus utódot, anno szerintem ezt a gépet nagyon eltalálták (akkor viszonylag friss hardware volt, jó felbontású kijelzővel, ami se nem túl nagy, se nem túl kicsi - a 7" méretű tabletek szerintem már pont túl kicsik-). Ti lecseréltétek már valamire? Ha igen, akkor miért azt választottátok?
-
Tibcsi68
tag
Köszi a válaszokat, egyébként a kijelző mutat rendesen mindent, nincs megfolyva.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tibcsi68 #5011 üzenetére
Van ahol az érintőpanel előtt van egy üveg Gorilla Glass stb, olyan, mintha ugye fólia lenne rajta, ez alatt van a digitizer, csúnyán mondva, ami alatt van a kijelzőpanel. Ha az üveg összetörik, de a digitizer egyben marad, akkor király minden, szép pókhálós, de működő eszközöd van, ha viszont a digitizer megreped és rossz sarkon reped, akkor kuka. Nem tudom, teljesen, hogy van a dolog, de vannak olyan érzékelők, amiknél ha mondjuk bereped a bal felső sarok, akkor abban a sarokban nem lesz érintésre érzékeny, viszont a többi része működik.
Valószínűleg kapott a digitizer is nálad, így kuka, viszont legtöbb esetben egyben cserélik üveggel, és LCD-vel a digitizer-t, mert a ragasztás nem mindig 100%-os, ha szét is tudják szedni és letakarítani.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Tibcsi68 #5011 üzenetére
Szerintem szerviz és mondanak egy árat, amiből eldöntöd, hogy javítás vagy másik tablet beszerzése. A pókhálósra tört telefonoknál csak az üveg sérül, csak az meg össze van ragasztva a digitizerrel. Gondolom ezért használják tovább törött üveggel mert drága mulatság a 2 cseréje.
Nálad amúgy képet megjelenít vagy már csak teljesen fekete a kijelző?
-
Tibcsi68
tag
Leesett... A sarkára... Egy szál repedés futott végig az érintőjén, a felénél megállt, tehát nem repedt teljesen keresztbe. Ennek ellenére nem érzékel sehol! Hogyan lehetne megállapítani biztosan azt, hogy csak az érintő ment tönkre, és annak a cseréjével orvosolható lenne a hiba, vagy más baj lett? Hiszen hány pókhálósra repedezett tabot, telefont lehet látni, ami hibátlanul működik!
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Sikerült visszahozni a tégla (brick) állapotból a tabletet, most egy 4.4.2 KitKat virít rajta
Úgyhogy nem csak V410-esen, hanem V480-ason is működik, gyanítom hogy több modellen is ki lehet próbálni.
A lényeg, hogy ha Linux vagy Windows alatt felismeri QDLOADER 9008 eszköznek a portoknál, akkor van még remény.
Eléggé szöszölős és odafigyelős, de nem lehetetlen megcsinálni.
Öröm, bódottá'
-
_NCT
addikt
Szia!
Ez már egy jó információ, szóval köszönöm. Gondoltam bedobom ide is, hátha hamarabb jön válasz.
ROM frissítés haza vághatja az alaplapot? A legidegesítőbb hogy eddig szét romoltam mindegyik eszközöm, soha nem jártam így. Mondjuk elég egyszer benézni a rom típusát.....
-
Elviheted az LG szervizbe, ott 2000 Forintért bevizsgálják és ajánlatot tesznek. Ha csak szoftveres a hiba, akkor tudnak új romot flashelni, kijössz 10k alatt. Ha az akku meghalt, akkor 20k alatt lesz a javítás ára, ha az alaplap, akkor meg 50k. Talán 2 hete vittem be az én tabletemet, szóval azért tudom az árakat. Nekem az alaplap halt meg, így nem kértem javítást, mert 50k-t már nem ér a tablet.
Várjunk csak. Neked nem az a tableted van, mint amiről a topik szól. Vidd szervizbe.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!Tegnap rom frissítés után a v480-am gyakorlatilag halott. De olyan szinten hogy bekapcsolni sem lehet, nem reagál még arra sem ha feldugom tölteni.
A frissítés rendben lezajlott, újraindult és azóta kampec.
-
Azt esetleg meg tudjátok mondani, hogy valamely a gyáritól különböző ROM-ban alacsonyabb-e a minimum fényerő?
-
Esetleg aki cserélt már saját maga kijelzőt, az meg tudná mondani, hogy mekkora macera volt, sikerrel járt-e és honnan vette a kijelzőt?
-
-
válasz
DanielLong #5001 üzenetére
Ha csinálsz egy factory resetet és utána is olyan, akkor szerintem csak hardveres probléma lehet.
-
Sziasztok!
Ma került hozzám egy ilyen tablet, gyári 4.4.2 Androiddal teljesen visszaállítva alaphelyzetre. Sajnos a bal oldalon egy 150 pixel széles sávban semmit sem érzékel az eszköz. Valaki találkozott már hasonló problémával? Szoftveres vagy hardveres gond lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest