Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Kipróbáltam a BleachBit rendszerpucolót. Másik gépen Ubuntu Tweak van, a notin most fedeztem fel ezt a progit, gondoltam kipróbálom. Bejelölgettem hol van esélye nagyobb mennyiségű lom kipucolására, nem spóroltam a pipákkal, majd elindítottam a söprést. Gőzöm nincs milyen metódust használ a program, jelezte, hogy kb. 5 perc amíg végez, de közben rémülten láttam, hogy a conky lemezhasználat jelzője szépen mászik felfelé a 8GB-ról, majd kb. négy perc múlva eljutott oda, hogy elfogyott az összes szabad hely (34GB a rendszerpartíció). Akkor a BleachBit megállt, más esély nem látva negyed óra múlva kilőttem.
Miért írja tele egy pucolóprogi a rendszermeghajtót? Vagy alapból minden törölt fájl helyét és az üres helyet is felülírja nullákkal a biztonságos törlés végett? Az SSD nem hiszem, hogy nagyra értékeli ezt a megoldást.
Bár alapértelmezetten telepített program a Mint 17 KDE verzióban, én most megszabadulok tőle, másoknak sem tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest