- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Az nálam elvérzett. Ma is eseti jelleggel bekapcsoltam aztán egyből feldobott valami AI emlékeztető baromságot, mondom jó, felejtsük is el egymást. A régi Windowsokat jobban szerettem, amíg volt egy érzésed, hogy neked van kontrollod a számítógéped felett, nem pedig fordítva. Anno userként én annyit tapasztaltam, hogy hót egyszerűen működik, nincs egy valag háttérben futó kacat, aminek nagy részét nem is tudod, hogy mi meg hová mit kommunikál.
Modern gépre én egyelőre csak Linuxot tudok magamnak itthon elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon