Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
Engem nem is maga az új menü zavar, hanem a panelt érintő változások. eddig ott volt az eszközleválasztó, most pedig eltűnt, és azt se tudom még, hogy tegyem vissza. Nyilván nem okoz kihívást leválasztani az eszközöket, csak megszoktam, hogy így csináltam. Az értesítések funkció sem működik már rendesen.
-
Sztem is jó lett
Másik Linuxos topikokban olvasgatom, a más disztrókkal, a sok gondot.
Azt nem értem miért kell MINT helyett más izéket használni
Csak a xopacs van velük, tipp, mert csak a konkurens Debiant próbáltam, de az is pld kezelhetetlen, beborultam tőle az agyamba.
Mint alatt minden is ok, Wines cuccok is, perpill ítéletem, hogy kb Win11 killer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Képregény topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon