Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
A Debian alapot(Ubuntu, Mint, stb) említettem, nem magát a Debiant. Attól, hogy most nincs vele problémád, lehet, hogy lesz a későbbiekben. Pl. amiket Zó is írt. Van, hogy szét kell nézni a "piacon", mert nem lesz rá megoldás. Nálam sincs a DP hangkimeneti hibára. Kipróbáltam már mindent, pipewire-el nem működik normálisan, próbáltam a késleltetést, minden beállítást. Nem, és nem. Visszapakolva pulsaudiot, beleállt a földbe. Nálam is megvan a suspend hiba, egyenlőre ezzel sem tudok mit kezdeni, nincs kép ébredéskor. Ezekre gondoltam. Arch alatt minden működik, ami most nálam nem Mint alatt. És Debian hiba, mert az összes, erre az alapra épült disztróval ugyanaz a helyzet.
Ettől még ez egy jó rendszer. De nem hibátlan. Az az előreszaladás a 22.2-nél a 6.14-es kernelre sem a véletlen műve volt, ez is most fordult először elő, hogy alverzió kiadáson belül váltottak.
Én nem csinálok ebből problémát, ha valami nyögvenyelős, elengedem. Millió másik van kint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon