Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Petya XT #16265 üzenetére

Debian nekem, mint visszatérő kezdőnek agyzárlat volt. A graf felület elég sok setet felajánlott, be is kattintgattam, de kb semmi nem működött, és x tétlenség után kidobott a login felületre, az éppen futó projektet meg lezárta, befagyasztotta/lefagyasztotta.
    Szóval hogy nem lesz több bajom mint a Debian alapúval ? - ott csak a baj volt, ha csak annyi jönne, az már elfogadhatatlan.

Arch(Cachy, Endeavour, Manjaro) - nem kalandozok át, miért is tenném ?, ahogy fentebb is regéltem, a MINT számomra tökéletes/sőt a számitott tökéletesnél kicsit jobb is.

hangszerver, energiagazdálkodás vagy egyéb hiba - specifikus lehet, én még csak egy X299 géppel nyomulok MINT alatt, semmi ilyesmi problémába nem ütköztem (energiaprofil kiváló, tétlenül 1.2GHz a proci órajel, hasonlóképpen a videókártyát is jól szabályozza, hangdriver is tökéletes), minden util/game, stb, ugyanúgy szépen fut mint Win11 alatt is. Azért is írtam hogy a mai MINT kb Win11 killer, nyugodtan át lehet állni rá a Windows helyett.

Új hozzászólás Aktív témák