Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Debian nekem, mint visszatérő kezdőnek agyzárlat volt. A graf felület elég sok setet felajánlott, be is kattintgattam, de kb semmi nem működött, és x tétlenség után kidobott a login felületre, az éppen futó projektet meg lezárta, befagyasztotta/lefagyasztotta.
Szóval hogy nem lesz több bajom mint a Debian alapúval ? - ott csak a baj volt, ha csak annyi jönne, az már elfogadhatatlan.Arch(Cachy, Endeavour, Manjaro) - nem kalandozok át, miért is tenném ?, ahogy fentebb is regéltem, a MINT számomra tökéletes/sőt a számitott tökéletesnél kicsit jobb is.
hangszerver, energiagazdálkodás vagy egyéb hiba - specifikus lehet, én még csak egy X299 géppel nyomulok MINT alatt, semmi ilyesmi problémába nem ütköztem (energiaprofil kiváló, tétlenül 1.2GHz a proci órajel, hasonlóképpen a videókártyát is jól szabályozza, hangdriver is tökéletes), minden util/game, stb, ugyanúgy szépen fut mint Win11 alatt is. Azért is írtam hogy a mai MINT kb Win11 killer, nyugodtan át lehet állni rá a Windows helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon