Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ez a hyfetch érdekes, először végig kell magunkat vergődni kötelező (elég vicces nevű) színsémák közüli, majd fényerő-, majd tájolás-választáson ahhoz, hogy hajlandó legyen működni is...
Az mondjuk tetszik, hogy valamivel több adatot ad át, mint a neofetch.

Amúgy én nem igazán értem, hogy mi a probléma az új menüvel. Ugyanúgy megtalálok benne mindent, esztétikailag ugyan különbözik, de nem feltétlenül lett rosszabb... az alapból elérhető felhasználóképek helyett meg ugyanúgy be lehet állítani sajátot. Engem eddig az alapértelmezett méretezés sem zavar.

Azt aláírom, hogy nem ez volt épp a világ legfontosabb dolga, amit fejleszteni kellene a Mint-en.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bestbuy játékok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon