-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Hidd el jól csináltam, 3 EFI partíció közül csak ki tudom választani melyik kell nekem
Nem kétlem, hogy tudod melyik kell neked, de ebbő nagyon nem következik, hogy jót jelöltél be, de ezt elég részletesen vázoltam, milyen hibát követhettél el szerintem. A GRUB helyének jelölése utáni ablakot tuti nem nézted meg tüzetesen. Azért is hoztam fel a multkori hibád, hogy értsd, egyetlen plusz space vagy egérpiszkálás és már meg is van a baj. Azt a világítós scripted is ismerted ezeréve, mégis bevittél egy óvatlan üres karaktert, érted már, mire utalok?
Más, yt-dlp-t honnan tudok erre varázsolni, a gyári tárolóba 2022. negyedik havi van, az nem épp a legfrissebb...
Itt kb ugyanazt kellene végig játszanod, mint a legutóbbi új Ubuntu telepítése után, viszont ez a Mint még 22.04 alapú, a 24.04 alapú bő egy hónap múlva jön ki, de ez a yt-dlp nem az, ami helyett van másik, mert ezt nem fejlesztik? Nem használom, így nem is ismerem, csak legutóbbi esetnél mintha ezt olvastam volna. Szerintem ismerkedj a mostani Mint-tel és a hetek múlva kijövő 22 lesz neked is az igazi!

Linux Mint amúgy megeszi a PPA-kat is, van itt egy friss ebben:
A youtube-dl fork with additional features and fixes
Linux Mint felhasználói kézikönyv 2024
Ebben amúgy minden lépés képekkel, magyarázatokkal le van írva, ha még nem láttad!
példa
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CPT.Pirk