-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, ez is megtörtént, ezt már Manjaro KDE alól írom. Az első benyomások kicsit vegyesek, a telepítés után a frissítő alkalmazás nem állt a helyzet magaslatán. Az 1GB frissítésnél közölte, hogy itt bizony körkörös függőségek vannak.
Nekem ez nem gond, mert a glvnd meg pár kapcsolódó mesa csomagról volt szó, így ez itt nem hiba volt, csak tájékoztatás. Másnak mondjuk nem mondott volna ez semmit.Aztán pár perc töltögetés meg telepítés után kidobta, hogy hiba van az alábbi csomagokkal: , de nem volt odaírva semmit. Ismét ráküldtem a frissítést, akkor befejezte probléma nélkül. Érdekes.
Lakom be a rendszert, más gondba eddig nem futottam bele. Meglássuk.Horvi: oda olyan disztró kell, amiben friss Mesa csomagok vannak. Gnom-al a Pop! OS-t tudom javasolni, nem Gnom-al meg most a Manjaro KDE-t, de azt ismered. Köztes megoldás lehet a Mint Cinnamon, talán az a legkönyebben feldolgozható lépcső Win7 után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Okos Otthon / Smart Home
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest