Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz Dave™ #65795 üzenetére

    Nálam szerencse (?) hogy az office-os dolgok egyszerűek, tehát semmi különleges formázás vagy makró. Gondolom ezek okoznak inkább gondot. A PDF nekem is megy. A GIMP-et mire használod? Mert én nagyon megszerettem pl. az irfanview-t win alatt, elképesztően profi, főleg ilyen csoportos átnevezés/átméretezés funkicóban (igaz mintha a Dolphin is képes erre, kieggel), de ha csak ilyenre kell, akkor nekem az xnview is bevált. Meg kell szokni, hogy máshol vannak a funkicók, de tudja ugyanazt. Persze ha konkrét szerkesztésre használod az más. Egyébként a GIMP az nem multiplatform?

    A helyzet az, hogy már a melóban is linuxot raktam a szerverre, bár még nem éles, de nyáron tervezem belőni. Viszont a klienseket nem tudom átváltani, sajnos.

    (#65796) ubyegon2
    Üdvözítő ezt olvasni. :) Arra figyelj, ha emlékszel még a manjaro nem hajlandó más distro grubjával működni. Vagy át kell írni - minden índításnál - a grub.cfg-t vagy a saját grubját kell használni. Ez utóbbi kényelmesebb, megjegyzi a legutoljára indított disztrót.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák