- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM5
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Smiley
üzenetére
& (#56831) BoB
Nem olvastam, mert a táblázatos részeken kívül semmi olyat nem ír, mit ne olvastam volna már, de azért gyorsan átlapoztam, hogy lássam miket ír az ember. Ez a mai kornak megfelelő dolog.....szerintem a home userek nagy része még rendelkezik régebbi tipusú alaplappal és max 1TB-s HDD-vel, a 2TB-os limit így nem lehet gond. Amúgy most először olvasom a 2,5 TB-s limitet. Szerintem jó az 2TB-nek is.

Ezzel a mai kor igényeinek megfelelő kezdetű szöveggel szerintem valami marketing írásokat kéne inkább nyomatnotok. Pár napja jöttetek az SSD-nél is, hogy 500GB meg 1TB alatt már az mi? Jó, persze, én is szoktam máshol ilyen nagyarcú szövegeket nyomni gondolom, de néha le tudok szállni a földre.

Egyszóval én erősen korlátolt felhasználó vagyok, mert csak 120GB-os SSD van mindkét eszközömben, max 1TB-os a HDD, csak 8GB memória ill. 4GB a laposban, csak 100/50 a lan, ja és csak GUI-s dolgokat vagyok képes használni, kivéve a terminalt korlátozottan. Mobilom is tök mezei Xcover3 meg Redmi 4X (nem szifon meg esnyóc), meg is lepődtem minap, mikor valamit nyomtam a küldés gomb helyett és a TV-re ugrott ugyanaz a kép!

Ja és nincs szia omi robotporszívóm meg vízforralót se vezérlek mobillal, a smart tvbox is valami kínai Nexbox A95X......ilyenek élnek még többen is a bolygón?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Battlefield 6
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

CPT.Pirk