- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #53394 üzenetére
Fura érzésem van most, mint ha nem akarnád megérteni, hogy a szóban forgó videó kiknek készült.
Ha visszagondolok a 3 évvel ezelőtti Win7-ről váltásomra, bizony nem bántam volna, ha van egy pont ilyen videó! Lehet, hogy totál laikusként nem szívtam volna annyit, mire mindenre rájövök itteni segítséggel persze. Biztosan kevesebbet tanultam volna, de nem zárom ki, hogy igen sok kezdő Linuxos csak használni akarja a rendszerét és nem akar guruvá válni! Akik ezen a szinten telepítenek és használják a desktop Linuxot, úgysem fogják tudni az általad preferált módszereket.
Én metaxx helyébe direkt csinálnék a te kedvedért egy telepítősegédes Arch telepítést ilyen windózosított stílusban! Csak, hogy legyen min fortyognod.
Újra megemlítem, kollégánk nem guruképzési célból csinálja a videóit! Szerintem örülnünk kéne, hogy ilyen abszolút kezdők számára is teljesen érthető segédleteket készít, nektek guruknak meg nem is kell, hogy tessen! Megértem, hogy herótotok van attól, hogy egyáltalán léteznek desktop Linuxok, de ezt a harcot pont nem a Kezdőben érdemes megvívni.
metaxx
Csak így tovább! Köszönjük a nemguru Linuxos kezdők nevében!
colomb2 szaki már rég képtelen teljesen kezdő fejjel gondolkodni. Neki már az oviban is valami kék háromszög-szerű jele volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest