Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz ubyegon2 #51799 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a Toshiba L305 laptopra telepítés hibaelhárításához adott tippeket.

Ezek a gondok és hibajelenségek, amiket itt kezdtem leírni, nagyon félrevitték a hibakeresést, de a routerre abszolút nem gondoltam volna, mégis az okozta a hibajelenségeket! Már megy egy órája a laptopon a Mint 18.1 Cinnamon és azért erőltettem ezt, mert egy éve is hiba nélkül futott rajta 40 fokos hőségben az akkori Mint Cinnamon. Maga a router produkált már desktopon is hibajelenséget, de ettől függetlenül jól működik, időnként lekapcsol, de napközben megy a letöltés szinte max sávszélen is.

Azért írom le ezeket, mert nem nagyon számítana senki erre a hibára és akár mással is előfordulhat még hasonló. Ha pedig így lesz, nem kell szenvednie két napot, mire rájön a hiba okára!

Újra megemlítem, ha valaki laptopra telepít Linuxot és sikerült neki, jól működik minden vagy éppen nem úgy sikerül, ahogy kéne, de megoldotta a problémát valahogy, legyen szíves megírni a tapasztalatait ebbe a blogba, hátha valakinek még hasznára válik!

Új hozzászólás Aktív témák