Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz ooszi #28919 üzenetére

    Azt már említették többen is, hogy a MINT 17 teljesen jó neked, bár én nyitásnak Cinnamont javallok. Van magyar dokumentáció már a két fő asztali kezelőfelülethez, Cinnamon, MATE. Legyünk méltányosak, a MINT alapját, az Ubuntut is kipróbálhatod, ott a fő DE (asztali kezelőfelület) az Unity, de van KDE, XCFE, LXDE DE- vel is a teljesség igénye nélkül, sőt van Ubuntu Gnome is.

    Inkább a másik témáról pár szót, ebben a topicban találod a válaszokat:
    Milyen winchestert vegyek?
    A lényeg annyi, hogy ha egy HDD- t akarsz általános célra (rendszer, letöltés, torrent, filmnézés) akkor egy 7200 rpm- es megbízható HDD- re van szükséged, ez a WD1003FZEX, ami egy WD Black 5 év garanciával. Senkit nem akarok megbántani, de a WD Green- t :( kerüljük már, ha lehet, rendszernek egyáltalán nem való és nem stabil.
    Másik alternatíva a rendszernek SSD + tárolásra WD Red.
    Ettől a vonaltól nem célszerű eltérned, olvass vissza pár hónapot fent linkelt topicban, hogy erről megbizonyosodj. :) Ha más opciókkal traktálnak, akkor újra olvass át pár hónapot azon a topicon vagy jelezd és összefoglalom, miért fenti két opció a jó megoldás. ;]

    (#28925) ooszi
    Most látom a fejleményeket, nálam a MINT 17 Cinnamon PCIE ATI vga- n fut, egyedüli disztróként ez volt még problémamentes.

    (#28928) Tonyk
    Ezt a kernelcserét kár erőltetni egy abszolút kezdőnél! :U Értelme sincs, mert jól fut a meglévő kernellel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák