Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

Mzx
    A DVD írót a szervizben előttem kivették és beraktak egy másikat, rögtön normálisan bootolt a gép, felismerte a BIOS. A szakember szerint a dvd író csatlakozó hibája gátolja a HDD felismerését, indulását.
    Ebben az évben 4 HDD és 1 DVD olvasó és notim DVD írója döglött be.
    Letöltöttem Lubira a HD Sentinelt, de elindítani nem tudtam, sőt nem is találtam. Mást nem tudok, amivel lehetne bárminemű HW ellenőrzést csinálni és grafikus kezelőfelülettel rendelkezik, mert nem szeretek terminál parancsokkal bíbelődni.
    Van egy újratelepített hdd-m XP-vel, -meglepő módon egész fürgén fut- majd arról ellenőrzöm az asztali gépet. Most elég tűrhetően megy a gép az induláskori „Sytem program detected” (vagy valami ilyesmi) hibaüzenettől eltekintve és az időnkénti indokolatlan 100% proci használatot és lefagyást. De most, hogy működik a noti valószínű, hogy szétszedem és vagy beszámíttatom alkatrészeit vagy eladom és veszek egy használt Dual Core vagy Core 2 Duo gépet.
    A notiba a HD Sentinel szerint egy 100/100 %- hdd került, ami csak pár napot ment, így remélem sokáig nem lesz gondom vele.

Decepticon
    Köszönöm! Végre működik, de még nincs vége, mert a zsanérnál lévő fém merevítés eltört, megpróbálom így megragasztani, ha nem jön össze szedhetem szét és csere, szerencsére van tartalék.
    Nekem úgy tűnik, hogy az öreg gépekkel nem mindegyik szerviz foglalkozik, leadja az ember másnap mehet érte, de nagy valószínűséggel a kutya sem nézte át. Érdemes kétkedve fogadni, ha hibát állapítanak meg és megnézetni egy másikkal is.

Új hozzászólás Aktív témák