-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
bob.zxr
A leirasok valoban arrol szolnak, hogy magyarra allithato, de mikent azt mar nem teszi hozza. A billentyuzetet lehet azt lattam, be is allitottam, de most angol maradt, korabban mar sikerult.
Ha tobb dolgot nem talaltam, akkor feltehetoleg olyan helyre raktak, ahol egy linuxon most kezdo nem is keresne, pedig bogarasztam eleget.,
Van /allitolag/ LibreOffice, na nalam az Office-ban Orega, ePDFviewer, Dictonarz van. Frissitesrol mar irtam, nem tudok vele mit kezdeni. Azt írja, most nem lehet.
Sajnos, akik irnak egyes linux verziokrol, nem a kezdok szemevel nezik, egyertelmunek vesznek dolgokat.ubyegon2
A CD meretu linux azert fontos, mert az van a gepben, mar neztem dvd-t, de hogy egyre tobb minden doglodik, nem hiszem meg erne ra kolteni.
Mivel azt olvastam, hogy Arch alapu linuxok folyamatos frissitest kapnak, gondoltam 0.8.9-ig feltudom frissiteni, így lesz friss tuzfalam, talan virus, malwar elleni vedelem, ebben biztam.Kar, pedig tetszik a Manjaro, majd adott esetben visszaterek ra
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Synology NAS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest