-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nowhereman #23390 üzenetére
Csak ehhez már level 2-nek kell lenni, hogy gondolj arra, hogy elég egy mappát mondjuk letörölni (amit meg tudsz tenni live alatt), de level 1-en ez még nem alap.
Én csak annyit mondtam, hogy összetett kérdés, nem jelenthető ki az, hogy a külön home A jó.Nem kell hülyének titulálni, csak mert eltérő a véleményünk. Az "értelmesebbek tudják"... sokat tudnak. A céljaik pedig lehetnek a tiedtől eltérőek. És van arra is opció, hogy úgy telepíts Ubuntu-t, hogy nem törli a home-ot. Tudom, hogy ebben Te nem hiszel. Engem ez nem zavar, csak ne nézz hülyének, mert nekem véletlenül valami még üzemel is. Van olyanom is, ahol külön van, van olyanom is, ahol egyben. Gondot jelent ez a számodra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest