Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz cigam #108514 üzenetére

"a vasutadhoz is jó lenne,"
    A multhéten síkerül vennem egy jó alaplapot+proci+rammal és a paralell-portnak a valósidejű - megléte a legfontósabb is hozzá és vasutnak az irányitásához kellet - így mára már megoldodot.
    A lakásban kicsi a hely a számára és ezért már nem tudtam -használni,de eladása - előtti-napon, kiprobáltam és nosztalgiáztam is vele - őrőmmel,főleg hogy a 424-es gőzősnek látszó mozdonyóm tud-valódi hangókat és effekteket is kiadni is mint régen az eredeti gőzős is tudot.

A vasutat eladtam is már egy érdeklödö vasutépítő modelllező embernek,Ő nagyon örült és láthatta is nálam is műkődő állapótában és neki is adhatttam,mert normális áron adtam át a vonatoknak a rajongójának és tudom is azt hogy bíztósan jó helyre is kerűlt a 424-es gőzős mozdonyom két darab pulman személykocsikkal is egyben pár méter-sínnel és váltokkak eggyűtt.
    A lakásban kicsi a hely és ezért már nem tudtam -használni és ezét eladtam. :) :K

A szoftverét pontosan sohasem ismertem,számomra csak is az volt régebben a fontós hogy a gőzős tudjon hangokat kiadni,akkóri elektronikai ismereteim még bőven kevesek is voltak - arra hogy pontosan ismerjm a távírányításának a pontos logikáját,vonatról tömören ezt tudom mondani és köszönöm a kérdésedet. :) :K

Új hozzászólás Aktív témák