Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz fekete.puma #103459 üzenetére

Szerintem meg nem érik meg itt a kardcsörték olyan szubjektív beidegződések miatt amin nehéz változtatni.
    Pl. a szomszédasszonyom mellett állandóan agyf@szt kapok mert minden lámpánál áll a kuplungpedálon.
    Ettől eltekintve nagyon jól vezet, megváltozni nem fog ha 500x szólok neki akkor sem. Így inkább hagyom. Persze irritál de valamelyikünknek engedni kell.

A csörték energiáit inkább fordítsuk egymás és mások segítésére.
    Az más ha x disztró y hibáit vesézzük, csak ne torkolljon magánjellegű szubjektív deénakkoris jellegű vitákba.
    Nem kerülhető el igaz de mérsékelhető.
    Én 60 vagyok, begyöpösödés küszöbén, az összes linuxos tapasztalatomat egy 7 éves Ubuntun szedtem össze (az más hogy önszorgalomból beleástam magam a uefi rendszerindítás rejtelmeibe, abban talán penge vagyok) ami édeskevés. Erre nem nagyon lehet(ne) alapoznom észosztást.
    Más meg más rendszeren jó, ezért kell összedobni a tudást, nem szétforgácsolni.

Na meg mi itt kismalac agresszívre vitatkozhatjuk magunkat ha az adott disztró/szoftver karbantartója tojik az egészre, hibajegyre, bejelentésre.

Amit leírtál azon én is bepöccentem kb. 1-másfél éve akkor volt az utolsó disztróhopping rohamom hogy na tényleg lecserélem az Ubuntut.
    És már pontosan nem emlékszek de 6 disztróból legalább 4 ótvar elavult gyári szoftverekkel működik.
    Nekem csak a yt-dlp meg a Smplayer a monomániám mivel a dlp-vel streamelem a webes videókat a playerre.
    És a dlp 2 éves, a player csak 1 éves volt akkor a gyári tárolókba.
    Mivel a YT kb. 2-3 havonta változtatja az API-t, nemhogy 2 hanem fél éves verzió is használhatatlan. De akkor mi a búbánatért van a gyári repóba..?

Tényleg nem mennék bele a topik hozzáállásába de akkor is természetesen az lett a vége hogy én voltam a hülye.
    Kaptam tanácsokat rogyásig hogyan kell a dlp-t meg a smplayert máshogyan, máshonnan frissen tartani és akkor tényleg kikeltem magamból, szinte anyázásig ordítottam, megvan a hsz-em itt a topikba.
    Mert senki nem volt hajlandó megérteni a mondandómat. NEM hekkelni meg megkerülni kell ezt hanem a gyári repókba nem több éves, használhatatlan szoftvereket kéne babusgatni:
    Mindgy, nem érdekes már csak leírtam neked.

Új hozzászólás Aktív témák