Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

Szrintem kb.látom mi itt a gond.

Az hogy a tagok 3/4-e be van csontosodva.

Árnyék nagymester Debian hívő +olyan környezetbe dolgozik, él, ahol a biztonság mindenekfelett.
    Így soha de soha az életbe nem fogja megérteni hogy ezeket egy átlaguser pon nagy ívben lekakilja, pláne ha Winezett és ott csak használják a rendszert a net sötét bugyraiba is kóvályogva.
    Csak hajtogatja a Debianos biztonságos életérzést, ha ezzel bárki a legcsekélyebb mértékbe is szembemenne akkor vagy begubózik vagy kiselőadást tart olyan biztonsági megoldásokról amikről az átlagnak lila lövése sincs. Nem is lesz mert nem is kell.

Vasti kolléga belekeseredett a 4K problémájába.

Én kényszerből lettem Kubuntu hívő, nem nagyon tágítok már a horizonton. Be vagyok gyöpösödve és teljességgel érthető hogy az itt már unos-untalan felelmlegette, blogot is megért linuxos kálváriám után én maradok is Ubuntu és KDE hívő.

Uby Is öregszik egyem a zúzáját, neki is megvannak a becsontosodott monomániái +törpenyúl :B :B

A többiek nagy része is hajtogatja azt amit úgy érez ő már tud, átélt-megoldott. Ami nem mindig vezet megoldásra másnál.

Ha ezeket a becsontosodott dogmákat nem tudjuk valamennyire levetkőzni akkor ez a topik míg világ a világ ilyen marad.
    Nem árt az eszmecsere és a vita mivel ez viszi előre a világot de mi itt már évek óta csak a magunkét hajtogatjuk.

Amit még talán jól látok az az hogy akik nem fanatikusan Linux vagy bármi más hívők, azok sokkalta rugalmasabbak.
    Akik kötelezően használnak Wint azokáltalában utálják, akik meg fő vagy másodrendszernek több os-t is használnak, azok jellemzően szeretik mindkét vagy mindhárom rendszert.
    Pl. Mac-t használ munkára, Winen játszik és hobbista Linuxos. (elég ritka állatfajta az igaz)
    És eből kifolyólag sokkal jobban, rugalmasabban, empatikusabban tudnak hozzáállni a másik problémájához.
    Komolyan mondom nem közhely hanem aranyigazság hogyha valaki hosszabb ideig használ több rendszert, az nagyon jól átlátja a rendszerek hibáit és erényeit is. Mindegyiknek van ez is az is bőségesen.

Pregnáns példa a W10 topik.
    Borzalmasan begyöpösödött emberkék is vannak ott is de pár éve ott is a változás szele fújdogál.
    Kiderült sok főmuftiról és tagról hogy bizony suttyomban ők is linuxoznak, már nem lőnek főbe ha hivatkozol linuxra, sőt példaként említik adott probléma megoldásra a live linuxot vagy egyéb ilyen dolgot.
    Egész más lett a légkör mióta ez egy elfogadott eljárás lett.
    Vagyis nem szégyen nyitni, változni sőt előrevisz.

Új hozzászólás Aktív témák