-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Mattel Brick shop érdekes lesz, bár az info mennyiség még elég szegényes róla, a képeken kívül, pl normális megjelenési dátumot se találtam. Ha elérhető lesz akkor mindenképpen készül bemutató / összehasonlítás.
Ezt a "licensz lejár" dolgot nem értem. Ahogy én tudom nem járt le mostanában semmi, a technológiai szabadalom már a 80-as években kifutott. A LEGO-nak perpillanat is több tucat jogvédett megoldása és alkatrésze van, de nagy általánosságban kompatibilis elemeket gyártani eddig is szabad volt bárkinek. Azok akik kompatibilis kockákból gyártanak saját készletet a védett alkatrészek másolása nélkül azok rendben vannak, akik meg LEGO szetteket másolnak azok továbbra sincsenek rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged