Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Közben sikerült összeraknom Mauzes-től figurák nélkül megvásárolt Roxforti nagytermet. Még soha nem raktam össze harry potter készletet kiváncsi voltam milyen lehet egy ilyet is kirakni. Nem rossz, szép kidolgozású, részletes darab és pont elég hozzá egy délután, de nem lesz a kedvencem. Nekem jobban bejön a modular building sorozat, melyben az épületek mindegyik oldala ki van dolgozva, vagy pl a mos eisley cantina, kísértetkastély stb, winter village készletek. Látszik hogy ez a fiatalabb korosztálynak készült akik még leülnek játszani vele, ide oda rakosgatják a minifigurákat és berendezési tárgyakat. Ráadásul nem is vagyok egy akkora Harry Potter fan, de most kedvem támad végignézni a filmeket. Szóval egynek jó volt tényleg szép és mutatós darab, de megy ajándékba a gyerkőc barátnőjének, ő odavan ezekért a készletekért.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Már a jófogáson sincs
-
törölt tag
válasz RapaNui1 #48034 üzenetére
Tudom, rendeltem is egyet, mert DeLorean. Talán a legmenőbb filmes járgány. De szerintem ennél a 65 ezernél olcsóbban is megjelenik pár hét vagy hónap múlva az aprón.
A vásárlási limittel amúgy egyetértek, hogy ne legyen azért vadnyugat pl. egy slágergyanús szett megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
válasz Throme #48026 üzenetére
Ezzel egyébként, mint alkalmi bizniszelő magam is egyetértek, egyedül az nem fér a fejembe, hogy a sokadik ilyen fiaskó után miért nincs ott egy ennyire előre gondolkodó beosztott, aki ezt már megjelenés előtt átlátja, és eleve nem enged ki 3-as limitet. Így utólag törölni szabályosan leadott megrendeléseket annyira amatőr.
-
Throme
veterán
válasz hami85 #48022 üzenetére
Mint nem bizniszelő írom, hogy jól teszik és hamarabb is megtehették volna, webshopok is. (oké ezt mondhatták volna hamarabb is... ez tényleg gáz)
Legóéknál még a 3-as limit nem is rossz, de máshol nem tudok limitről.
Aki nincs képben , mint itt sokan, az simán lemarad és úgy jár, mint páran a Titanic-kal, hogy 3 hónap után se tud vásárolni 1 darabot se.Nyilván ezt is ki lehet valahogy trükközni, csak az már macerásabb.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Freddy76 #47998 üzenetére
Ezektől a "foghúzástól" megmenekítem magam. A pékséggel az a gondom, hogy jól néz ki de - szerintem - kicsi maga az épület.
Ennyire meg nem vagyok gyűjtő, hogy ne tudjam elengedni, ha valami már kifutott és aranyárban adják BL-en. A cottage-t meg se nézem mennyi lehet mai áron
Tűzoltóság után mintha változott volna a koncepció és nem szeparálják szét a szettet, hogy épület, jégpálya, szökőkút... akármi, hanem beépítik úgymond a főépületbe az "anyagot" (igaz a tűzoltóság nem egy pici épület). Nekem ez az irány szimpatikus. -
hami85
tag
Delorean-ból 2-őt rendeltem, az egyik rendelésem már törölték is, mert közben a SAH-ban a 3-as limitet 1-re módosították. Verjem szájba
-
h3lios
addikt
Nevetséges, hogy a Titanic még mindig out of stock, ha ennyire képtelenek normális gyártásra akkor ne adjanak ki 1 készletet. Mert így az első 1-2 héttől eltekintve lehetetlen a beszerzés hivatalos oldalon...
Pedig már lassan fél éve kiadták.B-tag: H3lios#2825
-
Fr0z3n
őstag
A beváltott pontra kapott kupon kód le tud járni a sah-ban? Van 5 1500as és egyet se fogad el.
-
törölt tag
válasz zbundy #47991 üzenetére
Én Creator szárazföldi járművekből a teljes gyűjtemény miatt vettem meg márciusban a T2 Campert, a Pickup Truckot, a baby blue Fiatot, ill. ezért szereztem be az 1989 Batmobile-t is, mert stílusban rokonnak tartom. (Nagyon látványos is persze a Batmobile, csak hatalmas.)
Ideas (Cuusoo) űrszettekből pedig a Curiosity Rovert és Hayabusát talán februárban, pedig ezek nem voltak olcsók bontatlanul.
Összerakás során egyébként mindegyik szett megtetszett. Így részemről igen a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
-
manokaj
tag
PayPal szivatott, de megvan.
-
MODERÁTOR
válasz manokaj #48003 üzenetére
Háát. Mingyá megkukkolom. Legalább szülinapomra meglenne (2.-a) Köszönöm
Update: jó az onnan, ugyanannyi a Disney minikastély is, jön az ajándék is.
Mégegyszer köszi.#48005 bobafett: csak 1500 Ft-om van VIP pontbeváltásból, most meg kell jegyeznem, hogy vegyek valamit 1 hónapon belül...az aranycipőm is szorít...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest