Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
Kicsit off így a kicsi kocsi fotócunamiban, de a s@h vip reward centerben jópofa printek vannak 150-150 pontért. Akit érdekel, siessen mert jól fogynak, 5 fajtát be tudtam húzni.
Google Pixel 4a
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz maross #38039 üzenetére
42099 bírja a gyűrődést, főleg ha kicsit variálsz a fogaskerekekkel és egy jó kis crawlert csinálsz belőle
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #38016 üzenetére
Kérésre, a két Senna. A kicsit nem akartam megvenni anno, de így muszáj volt.
Elnézést a képminőségért, most jutott eszembe, és csak gyors mobillal lekaptam őket.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
backdraft81
csendes tag
válasz HUN_Sector #38041 üzenetére
Szerintem is. Ez tényleg komolytalan. Két apró hiba, ráadásul a sarkokon, ahol könnyen sérül a doboz. Nyilván jó áron volt, ez meg még ha bontatlan marad sem sokat von le egy későbbiekben eladás során az akkori vételárból. Annyit biztos nem, mint amennyivel olcsóbban hozzájutottál. Persze, a Te dolgod. Én biztos nem küldeném vissza. Ennyit bontatlanul is sérül otthon pár évnyi tárolás és pakolászás során.
-
HUN_Sector
őstag
válasz stickermajom #38027 üzenetére
Ez nokedli, nem sérülés...
-
Igen, tobb aprosagot lehet venni es szorakozni vele, egyebkent uristenhozzaneerj legok vannak tobbnyire. Lego Jurassic (total dino rakattanas van) es 5k kategorias autok mennek nalunk a gyerekkel. Illetve nagyon aprankent haladva epul egy 4x4 extrem terepjaro. Hasznaltan vettem, igy kevesbe fog fajni ha valami ripsz-ropsz lesz vagy eltunik. Alapvetoen kivancsi vagyok jol birja-e a kikepzest egy ilyen gep, vagy 5 percnyi lopott netezes utan hatrafordulok es kitepem a hajam .
Egy nagy porsche 911-et lattam ma hasznaltan, nagyon gondolkodtam rajta (32? 35?), de mar nem talalom.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Segal
veterán
válasz Throme #38034 üzenetére
A kicsi nekem is megvan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ayo
veterán
Szokásosan megint egy régi szettet nézegettem (LEGO Aquanauts Neptune Discovery Lab from 1995! set 6195 review) és arra jutottam, hogy őrületesen jó dolgok voltak, most meg kb. halászni kell azokat a legókat, amelyekkel jól lehet játszani és nem csak polcra / falra való.
http://jateknaplo.blog.hu
-
balint82
senior tag
-
Segal
veterán
válasz Fr0z3n #38030 üzenetére
Az
űrszemétűrszonda"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ezert nem is mertem rendelni. emag rendesen megtanitotta a lecket.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
Lol
-
-
Encian
tag
LEGO-rablásra specializálódott lengyel banda garázdálkodik Franciaországban:
[link] -
-
LÁZ
Topikgazda
aszongyák április 12-20ig dupla vip mindenre, és az Ulysses-hez se kell megvenni a siklót, ergo mindenki rámehet, akinek van 1800 pontja
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
-
stickermajom
addikt
-
-
Sordoran
addikt
válasz Throme #38011 üzenetére
Jól mutatnak együtt. Nekem is van 3 kicsi-nagy. Ezeknél mindig a nagy jött meg előbb, aztán a kisebb: két Mustang és két McLare Senna eddig, valamint a LEGO-s Mercedes-AMG GT3-nak a párja egy 1:18-as AutoArt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
LÁZ
Topikgazda
betmen klasszik bittedanke
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ayo
veterán
válasz magickonfig #38009 üzenetére
egy kis plusz infó: április 6-ig tart a 2+1, ma láttam az új katalógusban
http://jateknaplo.blog.hu
-
magickonfig
tag
Voltam ma reggel a Budaörsi Tescoban. Kb 1/4e van eladva a csütörtöki akció óta.
Nekem úgy tünt, hogy nem nagyon töltötték fel a polcokat azóta. -
balint82
senior tag
Np
Erről valahogy lemaradtam, ha jól olvastam Monica és Récsöl lakása meg fog jelenni szettként.
Alig várom már a HIMYM (Így jártam Anyátokkal) Ideas pályázatokat
Google Pixel 4a
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest