Hirdetés
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Na ebben a pillanatban nem találja az eszközt a masina.De sehol.Se ujraindítás se telepítés, semmit.A rendszer sem látja
Tegnap még vettem fel vele.
ma meg azt mondja nincs eszköz.Pedig be sem kapcsoltam a gépet.
Ha kiveszem ls visszarakom az talán segít.De ha az sem akkor végképp kuka.Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
törölt tag
Ebből miért nincs már hivatalos támogatás? Engem is irritál az a csík.
brd: Teljes képernyőre ki lehet rakni nyújtás nélkül is. Azzal meg mi a gond, ha esetleg ''csak'' a 720x576-ra levágott képet jeleníti meg? A TV-k még ennél is kevesebbet mutatnak, többségükön még az eltérítés machinálásával sem lehet ennyit se kicsalni. -
bzoley
veterán
Régebben írtam egy patch-et, néha működik, néha nem
Ha gondolod, próbáld ki:[link]
Tv-t kikapcsolod, a két fájlt bemásolod a WFDTV mappába, és futtatod a neked kellőt. Az egyik leszedi a csíkot, a másik visszarakja(elvileg)
Az esetleges károkért nem vállalok felelősséget
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
-
-
brd
nagyúr
Mai kérdésem: mit csinálok rosszul?
Van ez a PVR2 nevű valami, de több gondom is van vele. Egyrészt, úgy néz ki (még nem mértem le, csak szemre, ahogy torzul a kép, ill a csatornák logóinak helyéből gondolom), mintha a kábelen jövő képből csak egy 720x576-os résznek a területét mutatná, majd ezt átméretezve lehet csak teljes képernyőre tenni (F5-ös gomb). A másik gondom az, hogy nem lehet elrejteni a kezelőpanelt teljes képernyős módban, csak úgy, hogy az egérmutatót elhúzom a panelről. Ez utóbbi azért baj, mert az egérpointer néha magától megjelenik a képen (ez már a sima PVR-rel is gond volt, de így meg tudtam oldani) és csak úgy tudom ''elrejteni'', ha a jobb alsó sarokba tolom. Ez az erőszakos panel viszont ezt lehetetlenné teszi (alulról úszik ugye elő).
Tud valaki okosat mondani a problémáimra?
A silent recording viszont pont úgy működik, ahogy akartam: magas prioritásra állítva bármit csinálhatok mellette, nem zavarják egymást a másik programmal és a felvétel is jó lesz.The only real valuable thing is intuition.
-
bzoley
veterán
Nahát, ez elképesztő, tényleg működik?
Új típussal bővölt a PVR2-vel működő tunerek listája:
Pixelview Play TV Pro(bt878)
Stirlitz kollega gépében kelt életre egy Expert mellett.
Balinov:
Az újabb frissítések nagy részét úgyis csak a PVR2000 tulajok élvezhetik.
Az új verzióban viszont számítok némi hibára, mert az audio részt átdolgozzák egy kicsit. Ilyenkor mindíg becsúszik egy apróbb bug
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
aha,majd akkor úgyis felrakom,ha belinkeled
amugy most tettem fel a 11-est.idáig tetszik,frissítettem az xmltv-t,majd betallóztam a chanellist import után és klafa.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
Frissítsd a tuner driver-ét!
Balinov:
Nem is nagyon lesz, majd csak a következőből. Az új okosságnak a neve''Preview TV by hardware encoding'' elég sutára sikerült, valszeg előbb új nevet kap. Pénteken talán.
''Dear Bzoley:
The name for ''Preview TV by hardware encoding'' will be rename.
If name is fixed,i will sent to you.
Thanks''
Amúgy meg a tizenegyessel sincs gond, használható
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
bzoley,nincs bétád a pvr2 2.0.12-ből? changelogja már van..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tusi74
őstag
Teljesen el vagyok keseredve. Vettem egy ATI Radeon 9550-et, minden szép és jó, csak éppen sem a sima PVR, sem a PVR2 nem megy, egyetlen verziója sem. Azt írja ki, hogy Hiba a képalkotás során. Majd amikor kilépek, hogy a DVBTAP.exe szabálytaln műveletet végzett. Mivel akad össze? Eddig matrox G550-em volt, és semmi ilyen gondom nem volt.
-
bzoley
veterán
válasz Wolf Howler #584 üzenetére
Mivel a program nem tudta elindítani a tunert, dvb módban ment tovább. Itt más beállításokat lehet elérni, mint analóg módban. Ha elindítod mégegyszer a PVR2-t, láthatod a különbséget, és itt tudod beállítani a sleep módot is. Lényeg, hogy addig az ''működő'' PVR2-t kapcsold ki. Itt írtam róla:[link]
A Eagle Vision nem elérhető feature, ne foglalkozz vele, amúgy sincs sok értelme.
[Szerkesztve] -
Wolf Howler
csendes tag
Hali mindenkinek és B.Ú.É.K.!
Köszi bzoley!
A windows volt a hiba. Újratelepítettem és most működik.
Múltkor felraktam a PVR2 2.0.2.11-et és mielőtt leállt volna rendszerhibával belenéztem milyen újítások vannak benne.
Találtam egy olyan menüt ahol belehet állítani, hogy az elalvás kapcsoló miként kapcsolja ki a gépet, meg valamelyik menünél bejött az a Eagle dolog amit még nem tudtam hogy mire való.
Most az xp újratelep. után felraktam a drivert majd a PVR2 2.0.2.11-et. Elindítottam, és az előbb említett változásokat nem találom. Maradt minden úgy mint az előzőleg használt verziónál.
Hogy lehet ez?
Valamit rosszul állítottam be?
Segítségeteket előre is közsi!Lupus est homo homini!
-
amargo
addikt
-
Balinov
titán
válasz #65675776 #552 üzenetére
ez így van,viszont ha kiválasztasz egy műsort,majd a megnyíló ablakban bárhova jobbkatt és ''oldal forrása'' majd rákeresel a wmv-re,akkor megtalálod a wmv url-jét,kopipészt,majd flashget és jön,mint álom
BUÉK Uraim!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jimmy8
senior tag
Sajna húzni nem tudom, mert a lap ne támogatja
A RAMok dualban mennek, sőt az Intel rájött, hogy a PAT funkciót nem kell ''rejtegetni'', így ez is be van kapcsolva. A gépem minden más tekintetben a cerkához képest gyors, csak a videokódolás nem akar összejönni.
A gép amiben fut a kártya a konfigodnál lévő? Mert ott P4 van...
Milyen beállításokkal veszel fel mpg2-be? -
Jimmy8
senior tag
Bocsi. Még egy kérdés:
A PVR2-ben a megjelenítés módja mi legyen: VMR, VMR9, Overlay Mixer
Mi a különbség közöttük? Lehet hatással a felvételre? -
Jimmy8
senior tag
Még mindig a felvétellel próbálkozom: a cél 768*576 felbontásban rögzíteni a filmet (később vágni akarom és átkódolni)
Mpg2 nem jó (akad),
Huffyuv v2.1.1 - CCESP Patch v0.2.2 Interlészes a felvétel, de nagyon,
PICVideo M-JPEG 3 VfW Codec: Ez lenne a legjobb ,de szintén interlészes.
A felvételnél be van kapcsolva a PVR2-ben a progressív mód, mégis a két utolsó kodeknél váltottsorosan vesz fel.
Az Mpg2 kép Ok lenne, de nem bírja a gépem.
Csak személyes tapasztalat, de szerintem celeronnal rendelkezők ne nagyon álmodjanak Mpg2 felvételbe teljes felbontásban.
Valami ötlet, hogy milyen kodeket használjak?
Egy celeronnal felvevő egyén infoját szívesen venném. (Itt a többségnek valódi P4 ill. AMD procija van, amik valószínűleg lényegesen jobbak videokódoláskor) -
goblin1983
tag
Szerintem felvétel közben játszani halott ügy... Bár nem tudom milyen hosszú filmet, reklámot, klippet, műsortm, stb veszel fel, de biztosabb kivárni. Vagy veszel egy P2es gépet, belerakod a kártyát és te meg játszol a másikon!
-
amargo
addikt
Nero-val DVD-t írtam és ha full screen-re váltottam a PVR2-st, 2.0.2.11 verzió, akkor olyan 30mp közönként megjelent alul a kezelőfelülete. Tényleg azt valahogy nem lehet kikapcsolni?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
bzoley
veterán
Ja persze, én még a múltban élek, meg sem fordult a fejemben, hogy egy gépben több cpu is dolgozhat
A WinFast PVR2-ről van szó, bár lehet, hogy a silent recording csak ütemezett felvételnél működik. Legalábbis én nem tudtam rávenni manuális módban, hogy kapcsolja ki a képet. -
szab.tam
nagyúr
Valahol, asszem itt a PH-n olvastam egy pci-os dupla analóg tuneres kártyáról, de nem találom. Márka, típus, link, valami...?
Hátha valaki!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
brd
nagyúr
A CPU-val nincs gond, X2-m van. A probléma az, ha fut a felvétel és a VGA valami mást csinál, akkor a felvétel akadozik, súlyosabb esetben a felvételt készítő program teljesen meg is hülyül, és újrakezdi a felvételt, ugyanabba a file-ba. Ez a ''VGA mást csinál'' pl. egy játék indítása is lehet, ahol mondjuk élsimítást vált a VGA. Emiatt megdöccen a felvétel (gyanítom, hogy a directx-en keresztül megjelenített TV-adás okozza a gondot). Ezt kellene valahogy elkerülni, ha lehet. Egyébként ha már fut a játék, akkor nincs probléma, de ha visszaváltok a win képére, akkor ugyanúgy döccen egyet.
The only real valuable thing is intuition.
-
bzoley
veterán
Komolyan kérdezted?
Kb. olyan lenne, mint játék nélkül egy Pentium kettővel divx-be rögzíteni.
Nézz át a PVR2000 topicba, de ott sem igazán látok esélyt a dologra.
A rögzítés egy dolog, de ha cpu-nak egyáltalán nincs ''ideje'' foglalkozni tunerrel, akkor halott dolog az egész. -
brd
nagyúr
Valaki tud úgy rögzíteni valamelyik programmal (PVR v. PVR2, vagy akármi), hogy közben tud pl. játszani és a program nem szúrja el a felvételt és az nem is akadozik?
The only real valuable thing is intuition.
-
ManóCs
csendes tag
válasz copperhead #560 üzenetére
Már 3syor újratelepítettem . Kipróbálam többfajta windowst, meg többféle alaplapi chipset drivert, minden pci slotot, nem tudom mit csinálhatnék még, olyan mintha nem is lenne elem a távirányítóban, nem csinál semmit. Csak azt tudnám, hogy a másik gépben akkor miért megy.
-
bzoley
veterán
válasz Hammon Serra #555 üzenetére
Esetleg ffdshow-ban(ha fönn van) kapcsold ki a wmv kezelést.
Volt ilyen szín-gondom MPC-vel wmv videóval.
Boldog új évet mindenkinek! -
bzoley
veterán
válasz Hammon Serra #553 üzenetére
Vagy a media player-t frissítsd, vagy keresd meg a frissített wm9 codec-et.
-
törölt tag
válasz Hammon Serra #551 üzenetére
A TV2 online TV nem működik FF alatt! Csak IE alatt. Egyébként wmv-ben nyomják.
-
Hammon Serra
senior tag
-
ManóCs
csendes tag
válasz #65675776 #548 üzenetére
Próbáltam azt is, letöltöttem és feltettem az új drivert, de azzal se megy . Végigpróbáltam az összes pci slotot, hogy változzon a megszakítása de sehol semmi. Na mindegz, idén már nem kínlódok többet vele .
Esetleg nem tudja valaki, hogy milyen módszerekkel működik ez a cucc? Hol keressem az alaplapon a problémát?
Ha valakinek van valami ötlete azt azért szivesen veszem. Köszike a segítséget, boldog új évet nektek.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz Hammon Serra #546 üzenetére
Ne, írtál kiterjesztést, vagy hogy offline fájlokról van-e szó.
AVI, Mpeg, others ->ffdshow(nem codecpack)
mov -> quicktime, vagy quicktime alternative
rm -> realtime, vagy realtime alternative -
ManóCs
csendes tag
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Nem idevágó probléma, de hátha.
fent van az a pár codek ami engedélyezve van.Viszont nem tudok videókat(híreket)nézni, mert hiányzik valamilyen codek hozzá.
Valakinek 5let?
BUÉK!!!Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
ManóCs
csendes tag
Sziasztok
Az az én problémám, hogy nemrég vettem egy Leadtek Tv2000 Xp Expert tunert és a távirányítóm abszolut nem működik. Viszont ha átteszem a tunert egy másik gépbe ott tökéletesen megy. Kipróbáltam már mindent, új windows, régi driver, új driver, pvr1 pvr2, kivettem mindent a gépből, csak nélkülözhetetlen alkatrészek maradtak (proci, memória, video és winchester) de sehogy sem akar menni a távirányító. Szerintetek mi lehet a gond vele? Gondolom ha rossz lenne a cucc akkor a másik gépben sem kéne menjen . Vigyem vissza az üzletbe ahonnan vettem? Ilyesmire vonatkozik a garancia? -
bzoley
veterán
válasz #65675776 #542 üzenetére
Megoldjuk
Expertnél eleve probléma, hogy beavatkozás nélkül nem támogatott ez a funkció.
Várom a hozzá való driver-t, hogy kipróbálhassam
Viszont a Global müxik f*szán Vista alatt. Mondjuk nem PVR2-vel, de halkítható meg minden. Már csak a PVR2-t kéne megdolgozni egy kicsit. Így nem is igazán értem, miért reklámozzák annyira, ha nem is használható, a felvételi lehetőségekről már nem is beszélve. -
user12
őstag
Én eljátszottam ugyanezt, (bár én a TV-vel) és a megoldás végtelenül egyszerű volt - visszagondolva - esetemben. Nálam a koax kábelhez közeli 220-as kábel odébbhelyezése (egész pontosan az asztal másik szélén vezettem el a 220-at, másik szélén a koaxot) oldotta meg a fönt vázolt jelenséget.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
bzoley
veterán
EagleXT driver Experthez(64bit): [link]
''Q. The TV2000XP Expert card moddable?
A: Yes.
But the ''PCI Audio'' 32-bit driver is not out.
The ''PCI Audio'' 64-bit driver is out :
http://tw1965.myweb.hinet.net/5.0.18.64xx.zip
http://tw1965.myweb.hinet.net/5.0.18.64xx.history.txt
The EagleXT driver can be modified to support TV2000 XP Expert and DV2000.
But i do not know the plan, schedule and priority.''
[Szerkesztve] -
veresp
tag
Sziasztok!
Van már a TV2000Xp Expert-hez 64bites megbízható XP driver?
A hivatalos oldalon sajnos nem találtam.
Ezek milyen driverek?
http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm [link] -
Neoka
aktív tag
Hali!
Arra van valami ötlet, hogy miért lehet zavaros a expert kártyám képe? (szemcsés a kép)
driver: 4.0.107.3209
PVR1 3.1.1.2
Pár hónapja újra húztam a gépet és azóta szenvedek a Tuner kártyával.
Nem tudok belőle jó képet kicsikarni.
Kicseréltem a kox kábelt, a csatikat, raktam be földhurok leválasztót, de ezek nem segítettek. Próbáltam sz is, hogy osztó nélkül direktbe rákötöm a kábel TV-t, de akkor is zavaros a kép.
Van valami ötlet miért nem kapok tiszta képet? -
bzoley
veterán
válasz copperhead #525 üzenetére
Esetleg állítsd át az országot Romániára, és akkor az ''A'' billentyűvel tudod kapcsolgatni a normákat. Ne felsejtsd el előbb elmenteni a csatornáidat, mert állíthatod be újra.
-
Balinov
titán
mosthogy mondod,régebben nekem is feltűnt,hogy az arány(is) nem stimmel.
majd jövőre nekiállok és végre valahára belövöm a Pvr2-T úgy ,ahogy kell.
Szeretnék minden kedves topiklátogatónak Boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni. Meg szeretnék 2-án vagy 100 postot átnyálazni
jók nelegyetek.
üdv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
Hát nálam elég régóta úgy működik, hagy ha 640-ben divx-et állítok be, akkor ilyen lesz:[link]
És újabban szintén 640-ben, ha mpeg2-t használok, akkor 720*576 lesz a video.
Itt egy registry patch ,ami elvileg segít a problémán:[link]
12/29/2006,4.0.107.3211
- Bug Fixed : Vertical Scaling is enabled by default when the reigistry is not exist (AnalogScaler.cpp)
Q: How to recording 720x480 video from a 720x576 video source (PAL/SECAM) ~Zoltan ?
A: Step 1 : Download this patch registry file : http://tw1965.myweb.hinet.net/PAL_VerticalScalingFix.reg
Step 2 : Double click on it and register it
Step 3 : Restart Windows to let the registry reload by the driver 4.0.107.32xx
Hagyd a fenébe a tvxb-t. Úgysem tudod PVR2-vel használni.
mazda626
Bogarászd végig azokat a sorokat is, amik nincsenek kipipálva, vagy add hozzá kézzel.
Pl: RTL Klub:495.3125 Használj adaptív keresést esetleg.
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Valami nagyon csúnyán halódik mert annak ellenére, hogy újratelepítettem az egészet még mindig be szokott így akadni, ilyenkor megint kell neki egy reinstall (pontosabban törlöm és útána telepítem újra) de most már ez sem segített + a hangerőállítás is elszállt.
Finwe-{PoH}- Patriots of Hungary
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Leadtek Winfast PVR TV2000XP Expert tévétunerem van. Idáig PVR1-et használtam, most felraktam a kettőt. Mikor rámegyek a csatornák keresésére, akármit is állítok be nem talál semmit sem. Antennáról szeretnék TV-t nézni. Mi lehet a gond? -
Balinov
titán
ja,ini-t is megvegzáltam,de egyenlőre semmi,hagyom valszeg a francba.
640x480 mpeg2 capture:
beállításoK: [link]
file infó, powered by wmp10hun: [link]
gspot sajna nem mutatja a felbontást.vlc sem...
driver: amit 1-2 napja írtál és próbáltam is,meg postoltam az eredményét,pvr2-ből a .10-es.
Remélem segít.
Nálad elmászik a képarány és/vagy a képméret?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
Nem nagyon emlékszem már rá, elég rég állítottam be. Annyi rémlik, hogy porthublabla. ini-t átnevezed tvxb.ini-re, és berakod az ini mappába, majd a bin-ből indítod az exe-t.Asszem
Ha ráérsz kísérletezgetni, akkor veszel fel néhány másodperc videót mpeg2-vel 640*480-ban? Az érdekelne, hogy megváltozik-e a képméret. -
Balinov
titán
hát,igen, a szerkesztgetéssel vannak gondjaim,odáig eljutottam,hogy a kész xml filenak elérési utat kell adni,egy valósat,meg kigyomlálom a port.hu-s iniból azokat az adókat,ami itt a győri catv-n nincs,de hogyan tovább.lehet maradok az xmltv-nél,azt legalább már be tudtam lőni..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
válasz copperhead #523 üzenetére
Távirányítóval csak a hangot nem tudod szabályozni, vagy semmit, illetve billentyűről működik-e a hangerőállítás? A két csatornát próbáld finomhangolni Ctrl+/-
Wolf Howler
Codec, vagy rendszerhiba valószínű. Ha van kamerád, húzd ki.
[Szerkesztve] -
copperhead
aktív tag
Na végre megvettem a Global+FM-et.Telepítettem a Driver:4.0.107.3210 + WinFast PVR2: 2.0.2.11-t.Minden jó,csak kis gond van,nem tudom a hangerőt szabályozni a távirányítóval.Csak a hangszórón lévő gombal megy.Abit BH7 alaplap,AUX bemenetére van csatlakoztatva a kártya.Illetve még egy kissebb problémám van,2 csatornának sistereg a hangja,nem találtam sehol,hogy hol lehet egy-egy csatorna ''hangtipusán'' változtatni.UPC Direct az adás.Keresésnél Magyarországgal,Németországgal is próbáltam.
-
Wolf Howler
csendes tag
Hali mindenkinek!
Már 2X uninstall-áltam a kártyám driverét és a pvr2-t is, de mindig azt írja ki hogy hiba a képalkotás során vagy DVBTAP.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Próbáltam digitből analógra állítani de nem ment.
MEGOLDÁS???
Előre is köszi!!!Lupus est homo homini!
-
bzoley
veterán
Moddoljunk tévétunert II. - az FM funkció bekapcsolása a rádió nélküli TV2000XP Global-on
[link] -
bzoley
veterán
Amíg a DTV nem tudta importálni a tvműsort, addig más programot használtam, és ahhoz a tvxb-t használtam. Később viszont át kellett állnom az xmltv-re, mert (talán a kódlap miatt, vagy a fene tudja) a DTVnem tudta betölteni a tvxb-s xml-t. Mindenesetre, ha megvan a program, leszeded hozzá a port.hu-s ini-t, megszerkesztgeted(miután rájöttél, hogy kell), aztán már csak agombot kell nyomogatni. Nem jobb, mint az xmltv.
adcsyka
[link]
Itt valahol találsz egy remote programot, amit megpróbálhatsz belőni hozzá. Nemtom, működik-e vele, nem használom.
[Szerkesztve] -
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. A problémám a következő. Van egy LEADTEK WINFAST TV2000XP EXPERT kártyám és eddig a POWERDVD 6-os változatát használtam a távirányíthatóság miatt, de most szeretném már a 7-essel is használni vagy esetleg a WINDVD 8-asával. Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne rábírni ezen progikat arra hogy használják a távomat?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hali mindenki. -
Balinov
titán
Srácok,xmltv-n kívül milyen program van amivel meg lehet oldani a PVR2+EPG összepárosítását. Bence DIY konyhai számítógép topikjába megemlített egy TVxb nevü alkalmazást,de nem bírok dűlőre jutni vele... [link]
most látom,átkeresztelték a topikot. thnx érte mindenkinek.
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
A DTV a PVR2 korai neve volt. Nyár végén lett átkeresztelve, tehát a DTV név már nem létezik.
Az első, hogy ne keverd a driver és PVR/PVR2 fogalmát. Az egyiket a kártya, a másikat te használod.
Ha alapos akarsz lenni a driver frissítésekor, akkor itt[link] találsz egy step by step leírást.
Ha a PVR-t is le akarod szedni, akkor a vezérőpulton nyomkodj végig minden WinFast-os programot. Nem árt, ha utánna törlöd a Program Files-ból a WinFast mapát is. -
woodyka
csendes tag
Köszönöm a válaszodat.
Egy-két kérdésem azírt még lenne, ha nem lennék nagyon pofátlan:
Mi a DTV, amit 1 éve használsz? A PVR driver újratelepítését úgy kell megcsinálni, hogy a Vezérlőpult - programok törlésénél azokat, amiket eddig feltettem leszedem, vagy az új driver megfelelő file-jait elindítom és az megcsinálja? Ha ez utóbbi, akkor mely file-okat futtassam? Gondolom így a PVR 2-est is felteszem, vagy nem? Tudom kezdő kérdések, de hát az vagyok...
A kártyám egyébként 3 napos.
Előre is köszi a segítséget.Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik...
-
bzoley
veterán
Ez előző procim egy 2800+ volt és nem volt vele gond. Sőt, többet használtam a timeshift-et a 2000+ommal, és még azzal is használható volt. Bár én lassan egy éve DTV-t/PVR2-t használok. Nem tudom, mikori a kártyád, de ha nemtúl régi(2-3év), akkor könnyen kaphattál mellé olyan cd-t, amin a PVR kicsit sem nevezhető hibátlannak. Most már meg nem mondom, melyik verziók azok, de a 3.0.10.20, és 3.0.10.98 közöttiekre nem bíznám az életem.
Itt van a jelenlegi legfrisebb driver az Expert-hez:[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz copperhead #510 üzenetére
Látod, a sok fölösleges információ összezavar.
És a topic nem olvasása:
''Ezenfelül értékes lehet még, hogy a WinFast PVR2 nem támogatja a PCI Audio-t''.
Ehhez két megjegyzés:
1. Sem az Expert, sem pedig a Global dobozára nincs ráírva, hogy tudja a PCI Audio-t.
2. Mivel a PVR2 nem támogatja a PCI Audio-t, vehetsz bármilyen kártyát, akkor sem fogod tudni használni ezt a funkciót jelen formájában. Ehhez még hozzájön, hogy a Global ilyen-olyan módon képes a PCI-on keresztüli hangküldésre, de az Expert valószínüleg erre soha nem lesz képes. Bár soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő. -
woodyka
csendes tag
Üdv Bzoley.
Köszi a segítségedet előre is. A gépemben a proci Athlon 3200-es, 1GB RAM. Úgy gondolom, hogy nem kevés, bár nem is a legnagyobb. Nem értek annyira hozzá, hogy erre a célra elég-e? A PVR2-t lehetőleg akkor csinálnám, ha minden kötél szakad, mert mint minden lusta ember én sem szívesen állítanám a csatornákat újra. Ha viszont megtennéd, hogy pontosan megmondanád, hogy mi az a frissebb driver, amit kéne futtatni és hol találom nagyon megköszönném. Ha így sem megy jöhet a PVR2... Csak arra rá kell szánnom magam...
Amúgy nagyon megvagyok elégedve a kártyával, bár ez az első és nincs összahasonlítási alapom, de amit eddig tapasztaltam - az hangcsúszáson kívül - az OK.
Előre is köszi.Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik...
-
copperhead
aktív tag
''Szerinted árulnak olyan kártyát bárhol is, ami nem használható, csak ha nekifekszel és fél napig hegeszted?'' A PCI Audio használatához,a Global kártyák ilyenek.
Tehát ha szeretném a PVR2 PCI Audio funkcióját használni ''hegesztés'' nélkül,akkor maradnom kell a Leadtek TV2000 XP Expert TV-nél.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz copperhead #508 üzenetére
A kérdés értelmetlen.
Vagy minden olvasmányt olvass el, vagy inkább semmi, mert csak összezavar.
Ilyet is írtam:''Az, hogy van-e FM a kártyán, vagy nincs, független a kártya SSID-jétől.''
Vagyis ugyanúgy kaphatsz FM nélküli 6f18-at.
De azt hiszem, ezek nem neked való információk, a javát ezért nem is ide írtam.
Ha bemész egy boltba, elég annyit megkérdezned rádiós, vagy rádió nélküli-e amit árulnak attól függően, hogy melyiket keresed.
Szerinted árulnak olyan kártyát bárhol is, ami nem használható, csak ha nekifekszel és fél napig hegeszted?! -
bzoley
veterán
válasz copperhead #505 üzenetére
Golbal>=Expert
Remélem jól írtam, rég jártam már isklába
Nagyjából egyforma képességekkel bírnak, viszont mostanában a Global drivereit nyomják jobban. Talán nem véletlenül. Készítik fel Vista-ra.
The TV2000 XP RM (LR6616 PCB) uses Conexant Fusion878A (aka BT878)
Szóval egy régebbi chip dolgozik rajta.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
-
copperhead
aktív tag
válasz copperhead #502 üzenetére
Még azt szeretném kérdezni,hogy a Leadtek TV2000 XP RM Expert TV és a Leadtek TV2000 XP Expert TV+FM között csak az FM a különbség?Ha igen,akkor az RM 7680 Ft-ért igazán megéri,2év garanciával.[link]
-
woodyka
csendes tag
Üdv Mindenkeinek!
Köszönöm a segítségeteket, ugyanis teletex gondom volt, de a leírtak alapján és a frissítés után már megy a text. A kártyát 2 napja próbálgatom, tuti. Egy problémám azért még van, most próbáltam az időcsúsztatott felvételt, de néhány perc után csúszik a hang. Mit tegyek? A PVR2 megoldja a problémát? Eddig nem meretem leszedni a telepített progikat, mert jól működnek, nehogy elcsesszem az uninstallt és a telepítést.... Ha mégis leszedem, gondolom újra kell a TV csatornákat beállítani, sorbaállítani. Ez nekem jó sok időbe telt.
Kérlek Titeket segítsetek.Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest