Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Bzoley lenne egy kérdésem ami régota megoldásra vár ,nekem Expert karim van meg vagyok vele elégedve bármilyen alaplapba volt (másik kártyával is néztem) egyszerüen halknak találom! lehet valahogy hangositani ,probáltam alaplapra is kötni meg kivülről vonalbemenetre kötni de én halknak itélem ,mert úgye az avi filmeket pl ac3 filterrel tudom erösiteni ,van valami mod hangositásra ?
-
villanyie
csendes tag
sziasztok
Tanacsot szeretnek kerni,espedig: van 1 expert tunerem es most hangkartyavasarlas elot alok, arra lennek kivancsi hogy szerintetek milyen 5.1es hangkartyat vegyek ami jol megy majd a tuneremel (halotam hogy bizonyos hangartyakal nem mennek a tunerel) es jo minosegu 5.1es hangzast biztosit es 10ezren aluli az ara. Ja es genius sw-hf 5.1-5000 hangfalat hasznalnek.Koszi. -
bzoley
veterán
Akit zavar a ''PUTBOX-jelenség'', az az oldalamon talál egy kis programot, ami egy másodperc alatt kiszedi a fájlból.
-
bzoley
veterán
WinFast PVR2 2.0.2.16[link]
-
h0o2a7j6
tag
bzoley: jó lett az új oldal!

-
bzoley
veterán
A felvett videónak nincs hangja, vagy ha megnyomod a rec gombot, némul el?
CD-lejátszóval nem próbáltad?
Az első képen lévő panelen jelöld ki a használt eszközt, és nyomj tulajdonságot.
Az új panel második fülén(egyéni), ha van, akkor vedd el a pipát a ''Record Without Monitoring'' mellől.
Ugye a legfrissebb PVR2 van fönn? Az sem baj, ha apatch is fönn van. Tartalmaz Expertes javítást is.
Ja igen, és mpeg2 profillal tesztelgess, aztán jöhet a többi.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Nekem volt olyan gondom, hogy a PVR2 egyes audio kodekeket egyszerűen nem kezelt, nem rakta a kép mellé az audiot is. Nyisd meg pl. BSPlayerben, és ott nézd meg a filterek között, hogy szerepel-e az audio kodek. Meg hát a rögzített audio bemenetként akár a mikrofont is megadhatnád, nézd meg, hogy azt felveszi-e a kép mellé.
-
Dzsolo
senior tag
Egyszerűen nem tudok hangot varázsolni a felvételhez. nem értem mi lehet a baj Már mindent át állitottam amit bzoley oldalán találtam. eljutottam addig, hogy van hangja a csatornáknak de a felvételnek még mindig nincs

[link]
[link]
[link]
Elvileg csak valami kis hiba lehet a dologban. Expertem van és alaplapi hangkari a pvr1 a Cd-lejatszon szolt (vagyis akkor volt hangja a felvételnek.
Valaki mentsen meg mert ez a problémám van 3honapja emiatt hasznalok mar csak Xp-t
Tacsegitség barmi lehet csak mukodjon mar. DCsak azt ne mertem a Vista miert szivat es az xp miert nem?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
[link]
Középen van három is.
De furcsa módon az én oldalamon is megtalálható egy-kettő a linkek között:
Windows Media Center (WMC) Software Encoder [ÚJ]
MainConcept szoftveres enkóder, ha a tévétuner nem támogatott(próbaverzió)
Hozzáadva: 2007.04.30 Megnyitva: 0
Windows Media Center (WMC) Software Encoder [ÚJ]
ArcSoft
Hozzáadva: 2007.04.30 Megnyitva: 0
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Köszi!

A régi oldal is elérhető ugyanott[link]
Asszem ilyenről ott nem volt szó, max. valamelyik topic-ban. Majd beteszem a FAQ-ba, vagy valahova.
Bár lehet, hogy tévedek. Nem a pdf-fel kevered, a mi ''csak'' az analóg kártyák beállítását írja le MC-ben?
Viszont kb. annyi, hogy felteszel egy szoftveres mpeg2 encodert, és ha szerencséd van, fel lesz ismerve a tuner. -
IG55
senior tag
Bzoley jó az új oldalad.
Még az előzőn volt leírás arról (ha jól emlékszem), hogy hogyan lehet szoftveres kártyát Win Media Centerben működtetni Vistában.
Most meg akartam komolyabban nézni azt az írást, de nem találom. -
törölt tag
-
bzoley
veterán
Hát ha nem szeretnél visszaolvasni, akkor sajnos nem fogod megtudni

Nem tudom, mikori a hangproblémád, ez akár most is fennállhat, de az biztos, hogy semmi köze nem lesz sem a tuner driver-éhez, sem a PVR2-höz, kizárólag a hangkártyád driveréhez, és beállításaihoz.
A Legtöbb tunerhez van WHQL Vista driver, a PVR2 is Vista-barát egy ideje.
A népszerűbb kártyákkal(Global, Expert, PVR2000, PVR3000) nekem semmi gondom nem volt Vista-n.
Kicsit kipofoztam az oldalamat, aki nem járt még arra, menjen nézegetni
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Tudom most utálni fogtok de nem szeretnék visszaolvasni tul sokat az érdekelne hogy állunk Vista fronton. bzoley oldalát néztem már. Volt is fennt korábban de hangproblémáim voltak. Konkrétan az érdekelne hangfronton van e már valami frissités esetleg spéci vista driver? Csak azért mert holnap ráérnék ujra telepitgetni mindent
[Szerkesztve] -
torzsa007
tag
újraraktam a rendzsert minden programot újra felraktam a legujjabb drivert meg a legújjabb PVR-t most jó a kép és nem is kékül el de egyes csatornáknál zúg mi ennek az oka?
-
dunc
nagyúr
Hello szerintem is a PVR 2 a a nyerő
A PVR1-nél ha mented a csatornákat,és késöbb vissza akarod állitani akkor teljesen más színnormába áll vissza! Az egyesével való csatorna lépkedésről ne is beszéljünk ,mert az cink
.Szerintem aki nem tette váltson a PVR2 re és szokja meg annak az esetleges hátrányait,mert ezzel együtt sokal több elönyt kap! Nállam pl PVR-nél ha rá van dugva webkamera akkor a txt hibával leáll stb ez PVR 2-nél nincs meg,és a csatornarendezés is sokal jobb és kényelmesebb..... -
torzsa007
tag
arra szeretnék rájönni hogy ha beállítok mindent kikapcsolom a progit meg elindítom de a kép kékes lez a PVR-ben ez miért van? mi lehet a megoldás? PVR2 kívül
[Szerkesztve] -
k_petya
tag
Hadd legyen nekem is egy láma kérdésem. PVR1-ben hogyan lehet váltani az S-Video és Video source között?
-
torzsa007
tag
hello
kéne egy kis segítség expert tv tunerem van újraraktam a gépet és felraknám a tvtunert de egyszerűennem akar menni mert ha felrakom a cd-ről a drivert meg a PVR akkor a csatornákat elfelejti felrakom rá azt a PVR-t ami régen működött de most azzal se működik kékes a kép. ez miért van felraktam rá a legújabb PVR-t de azzal is rossz drivert is frissítettem ja meg a wizard se működik indítanám el de nem történik semmi ezek a tünetek miért van? a PVR2 jobb megoldja a gondjaimat? -
fradi81
veterán
Még egy dolog érdekelne, a drágább pvr-eknek jobb a képminősége, vagy ennél jobb már nem nagyon van az analóg tunerek között?
-
fradi81
veterán
Miben különbözik az expert és a global?
-
bzoley
veterán
válasz
indianka
üzenetére
Muszáj lesz saját profilt létrehoznod. Ha megnyomod a hozzáadást, lemásolja az aktuális profilt, pl. ''Másolat:mpeg2 normál minőség''. Ezt szerkesztve kezdetnek húzd lejjebb egyel a videó minőség csúszkát. CPU terhelés felvétel közben nem túl magas? Vinyóra nem írkál valami?
Mpeg4-nek tegyél fel egy Xvid-et, de azon még többet kell állítgatni, hogy használható legyen.
Szab02:
WF_RemCtrl - letölthető tőlem(is), de korlátozottan a Wizárd-dal is képes rá, ha ki van pipálva az ''MCE Remote''. -
Szab02
aktív tag
Hali!
Lehet, hogy már volt róla szó,de nem találom.
Milyen progival lehet vezérelni egy Leadtek Winfast Tv2000Xp Expert infráján keresztül a gépet? (gondolok winampra,mplayer...)
-
indianka
tag
új volt...

ez rossz hír...na mindegy...
még anniyt, hogy a felvétel amúgy sem az erősségem...MPEG 2 optimal quality-n próbálkozok, úgy még jó is, viszont néha jó, néha meg szaggatva veszi fel, erre esetleg ötlet?
mpeg4-be meg nem tudja felvenni, kiirja hogy a videofolyam nem rögzíthető...

ahhoz meg láma vagyok, hogy saját profillal próbálkozzak...
-
indianka
tag
Felvétel közben nem lehet másik csatoránt nézni?
próbáltam időzítéssel is, úgy sem...
ez komoly??
nincs valami megoldás??
hogy fogom így este asszonypajtinak felvenni a barátok köztöt míg én a meccset nézem

ja, Global kártya,
PVR2
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Gratula tesó,
én is sokat kínlodtam vele 
-
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
kezdesz belejönni

-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Na kattitottam még.
Mostmár van hang.Egész elviselhető.
Ügyes voltam?
-
Hammon Serra
senior tag
bzoley nem menekülsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem felvételnél csak egyszerűen nincs a lejátszott anyagnak hangja
asszem végigkattintottam mindent -
helló mindenki!
a 1418-asban feltettem egy kis problémát.
tudna valaki megoldást rá? -
bzoley
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
1. passz, lehet hogy a felvétel előnézetét látod? Most nem tudom kipróbálni. Vagy ha a jel minőségére gondolsz, akkor nem lehet, hogy kevés a tápod?
2. Ha divx-ről van szó, esetleg kerüld a hang real-time mp3-ba tömörítését, és a cpu terhelése felvétel közben ne legyen magasabb 70-80%-nál.
[Szerkesztve] -
Mercutio_
félisten
Úgy értettem, hogy a korábbi és az újabb PVR2 viszonya milyen, de közben már megleltem a honlapodon a választ

Van 2 problémám viszont:
1. Amint bekapcsolom a felvételt romlik a kép minősége, mi lehet az oka, van rá gyógymód?
2. A felvett anyagban késik a hang a képhez képest
erre is jó lenne valami tipp
-
bzoley
veterán
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Most akkor 64, vagy 32 bites Vistán próbálkozol? Tőlem még 64-eshez kértél drivert.
Azonkívül, hogy próbálhattál ki 5 drivert, mikor csak egy való hozzá?
Amúgy neked XP-n sem nagyon ment a dolog, Vistán miért lenne jobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PVR2-ből a legfrissebb van fönn?
Nem vagy már új ''Leadtek-es'', és még csak most találtál ''valami vstás leírást''
Lassan százhoz közelít az oldalam napi látogatottsága, ebből harminc fölött van a visszatérő vendégek száma, és még senki nem panaszkodott, hogy hülyeséget írtam volna, neked meg lassan könyörögni kell, hogy ugyan olvas már bele egy kicsit, hátha segít valamiben.
''helytelen működés''
Leszedsz mindent, alaposan kitakarítasz, újratelepítesz(driver, PVR2(legfrissebb)), és ha még mindig fenn áll a probléma, akkor egy másik eszköz drivere tez keresztbe, mint nálam a Huawei modem. Vagy telepakoltad a Vista-t nem odavaló dolgokkal, látatlanba nem tudom megmondani. -
Hammon Serra
senior tag
Na most találtam valami vistás leírást.
sikerült feltennem a drivert, de a ''program helytelen működése'' miatt a program leáll
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Valaki adna egy ''direkt'' linket a 2000xp expert változatához 32 bites vista alá?
PVR2 fent van, de hiba a képalkotés során. Eddig kb 5 drivert próbáltam ki, de semmi.
Előre is köszönöm!
-
Isokiller
csendes tag
Köszi srácok a sok segítséget!
De most komolyan. Vettem egy globalt, automatikus keresésre állítottam, az adók bejöttek viszonylag normális minőségben, de a hangja gáz. Olyan, mintha helikopter zaja mellett vették volna fel a hangot! A driver gyári, amit adtak hozzá! Hol lehetne beállítani a hangot, magyar leírást nem adtak hozzá természetesen! érdemes leszedni hozzá egy újabb drivert? Ha igen, honnan és melyiket?!?
Előre is köszi!
-
ent
őstag
Kedves segítők.
Megjavult, pvm2 sé új driverrel. -
Isokiller
csendes tag
Help me!
Srácok! Most vettem egy globalt, automatán beállított néhány csatornát, de a hangja pocsék. Olyan mintha a hangnorma lenne rosszul beállítva!
Hol kellene, lehetne ezt beállítani?!?
Előre is köszi!!!

-
sziasztok!
a próblémám a követező:
jó pár éve vettem a tunerkártyámat, ez sima winfast 2000xp, nem global, nem expert.
egy jó darabig használtam, frissítgettem a drivert, a progit, majd kikerült a gépből.
most visszaraktam próbáltam feltelepíteni és nem fogadta a frissebb drivereket, csak azt, amit a cd-n talált.
a Winfast prv-ből is csak az eredeti jó, az újabbak nem találnak eszközt.
a legjobb, hogy olyan driverekkel kisérleteztem, amik régebben működtek.
olvasgadtam itt epromflashről, meg hasonlóról, de mint írtam nekem sima 2000xp-m van és nem tudom, hogy azzal ezek működnek-e?
elkúrni meg nem akarom. -
Balinov
titán
szimplán lehet szar a kábelezés,csatlakozás.elosztókkal szokott probléma lenni,vagy szimplán gyenge a jele az adott adónak,TV-nek a tuner része megoldja ezt,de piciny sziliciummorzsánk nem nagyon. nekem is van a győri catv-n 1-2 adó,ami nem jön be,de meizzu,meg tv5 ,meg rtm planeta nevü orosz csoda hiánya miatt nem sirom tele a párnámat
-
törölt tag
Előfordulhat, hogy nem talál meg ezt-azt. Ilyenkor felslattyogsz a kábelszolgáltatód oldalára és megnézed az aktuális csatornakiosztást. A hiányzó adókat pedig kézzel hozzáadod (ha egyáltalán szükséged van rájuk, nálam is csak 29 van beprogramozva az 55-ből). Ezután a programozott listát akár el is mentheted.
A színnel kapcsolatban: norma probléma lehet. A Magyarország beállítás nem javasolt, pont emiatt. A Balinov által is javasolt Germany vagy Croatia. -
ent
őstag
tételezzük fel, hogy ekkor se találja az összeset? Akkor? Vagy ez már tuti?
-
ent
őstag
Akkor az, hogy miért nem találja meg az összes adót, az nem az új driver függvénye, ugye?
-
Deep
tag
Szerintem felejtsd el a gyári CD drivert az lesz a baja. Mindent, még a PVR-eket is szedd le ha arról tetted fel meg a drivereket is , mindent, aztán restart és menj a Bzoley oldalára
, és onnan töltsd le a legújabb XP-s drivert ha XP-re telepíted, Vistásat ha Vistára, na meg a legeslegújabb PVR2-t (2007.04.14-i) és utána restart (de ezt úgyis majd írja a progi... 
Egyáltalán a gyári CD-s dolgokat felejtsd el örökre
-
ent
őstag
sziasztok szakik!
Van nékem egy 2000xp global kártyám. A következő a hiba jelenség: Frankón hw és sw szinten felmegy a kártya és progi, keresek adókat (nem mindet találja, de ez majd egy másik hsz lesz), a színek megfelelőek, gyönyörű kép (pinnacle pctv pro után főleg), de mikor újraindítom a gépet, vagy elég a progit csak, eltünnek a színek és kékes árnyalatú lesz a háttér színek meg mintha kifakúltak volna, szinte már már fekete-fehér retro-élmény. Természetesen még nem próbáltam mindent, pl új progi felrakása. De azért előljáróban kérdezném, volt már vkinek ilyen problémája? Megjavult? Mitől?
thx előre
ui.: gyári cd driver van fenn. PVR1 vagy PVR2, azt most en kérdezzétek.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
''A hiba nem a PVR2-ben, hanem a hangkártya körül keresendő.''
Milyen igazam volt
Bazsy:
Sorry, ennyit sikerült összehozni. Többet nem tudok hozzátenni, egy hullámhosszon vagyunk a Leadtek-kel, én sem akarok belebonyolódni a Linux rejtelmeibe
Neked ez nem jó hír.
dunc:
Ha jól emlékszem, nekem is rendszeresen bedobálta az eseménynaplóba. Nem találtam az okát(valameddig eljutottam a nyomozásban), de tovább nem érdekelt
Lényeg, hogy működik így is. -
dunc
nagyúr
Sziasztok én a legújabb PVR2 -öt probáltam tökéletssen müködik van txt meg minden,viszont az eseménynaploba minden inditásnál bevág egy hibaüzit,hogy nem talál xy filét és a szolgáltatás leáll ,ezt akkor naplozza amikor betölt a winfast wizard jobbra az le az ikonokhoz tálcára (windows inditás , vagy manuális winfast wizard futtatás) pvr 1-el nincs eme hiba de ott amikor txt-t kapcsolok akkor blaa-blaa hihajelentés leállt stb.....
Ez is csak akkor van ha be van dugva a webkamrám!
hiba üzi''A szolgáltatás (WFIOCTL) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt''
[Szerkesztve] -
Bazsy
aktív tag
Köszi Zoli...
Sajni ez kb annyi amit magamtol megtudtam, a problémám hogy alpári szar a képminőség és van egy gyanum hogy a felbontás 320X200 valamiért. Jaés amire nemjöttem rá hogy hol kell állitani. Meg a color bug, de arra felteszem a patchet.
Reménykedtem hogy leadteknél esetleg gondolnak a linuxosokra is, de hát igy jártam
Köszi mégegyszer -
Deep
tag
Nah csak tapasztalatképpen írnám le, hogy tulajdonképpen az volt a probléma, hogy az alaplapi hangkártyám driverének letöltését a Vista ugyan nagyokosan egyből elvégezte (kérdezés nélkül
) csak éppen nem sikerült neki a megfelelőt kiválasztania (mert csak egy általános High Definition Audio-t rakott fel) így amikor letöltöttem a spéci hozzávalót (Soundmax) az már nem települt fel rendesen (setup.exe indításával), csak úgy sikerült hogy erőltetettem az eszközkezelőben a frissítést. Na így már valóban jól írta ki azokat a ki- és bemeneteket amik a kártyához tartoznak és hát a PVR2 is ennek megfelelően tökéletesen működik.
Szóval ez nem is PVR2 hiba volt hanem ismét a Vista mindenekfelett segítőkész marhasága miatt történt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szendo
csendes tag
Bocs hogy nem olvasom végig a topicot, tudja valaki hogy a tv2000 deluxe tud-e valahogy működni media centerrel? Vagy csak a pvr2-vel lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként pofás.
.Szerintem aki nem tette váltson a PVR2 re és szokja meg annak az esetleges hátrányait,mert ezzel együtt sokal több elönyt kap! Nállam pl PVR-nél ha rá van dugva webkamera akkor a txt hibával leáll stb ez PVR 2-nél nincs meg,és a csatornarendezés is sokal jobb és kényelmesebb.....

erre is jó lenne valami tipp