Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Asztrofotózás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Én eljátszottam ugyanezt, (bár én a TV-vel) és a megoldás végtelenül egyszerű volt - visszagondolva - esetemben. Nálam a koax kábelhez közeli 220-as kábel odébbhelyezése (egész pontosan az asztal másik szélén vezettem el a 220-at, másik szélén a koaxot) oldotta meg a fönt vázolt jelenséget.
-
user12
őstag
válasz
#65675776 #256 üzenetére
Akkor ezek szerint már van végleges változata is....amit én próbáltam az a dvb-s kártya tartozéka volt, valami béta cucc. Naja, kipróbáltam 720-ban tömöríteni, de akkor már szaggatott a kép, meg eléggé pixeles is volt, úgyhogy nagykeservesen kikisérletezni, hogy 388-as felbontás, meg HD profil a divx-ben. Most még teljes képernyőn (1152*1024) is jó minőséget produkál szaggatás nélkül, valósidőben tömörítve. Ez az én receptem
-
user12
őstag
1. www.divx.com <- leszeded a legújabb divx creator-t, fölrakod
2. a winfast pvr-ben: settings-> capture profile setting -> hozzáadsz új profilt, ebben kiválasztod a divx-et (nem a compressor-t, hanem a másik divx-es bejegyzést), utána a felbontást 388*288 pal-ra, majd a hangot mpeg layer 3-ra
3. modify gomb, majd ok
4. kiválaszod az előbb létrehozott profilt a capture format profile-ben
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest