Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodyka
csendes tag
Üdv Mindenkeinek!
Köszönöm a segítségeteket, ugyanis teletex gondom volt, de a leírtak alapján és a frissítés után már megy a text. A kártyát 2 napja próbálgatom, tuti. Egy problémám azért még van, most próbáltam az időcsúsztatott felvételt, de néhány perc után csúszik a hang. Mit tegyek? A PVR2 megoldja a problémát? Eddig nem meretem leszedni a telepített progikat, mert jól működnek, nehogy elcsesszem az uninstallt és a telepítést.... Ha mégis leszedem, gondolom újra kell a TV csatornákat beállítani, sorbaállítani. Ez nekem jó sok időbe telt.
Kérlek Titeket segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest