Hirdetés
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoka
aktív tag
Szia,
Esetleg kérhetnék segítséget a WebGrab+ beállításában?
Az EPG chanel page-nél elakadtam, hogy adom meg neki, hogy melyik ország?Köszönöm
-
Neoka
aktív tag
válasz alain72 #8708 üzenetére
Akit érdekel,
tegnap pötyögtem a leadtek supportnak egy levelet, hogy mikorra várható a WIN8 driver a WinFast PxDVR3200 H kártyához.
a válaszuk:
Dear customer!Thanks for your contact.
Unfortunately, we haven’t announced the driver or application that compatible with Windows 8.
We will try to develop the driver and application ASAP.
Sorry for your inconvenience.jó hogy felébrednek.
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Arról valakinek van információja, hogy esetleg a Leadtek fogja venni a fáradtságot és megcsinálja a wn 8-as drivereket a tuner kártyához?
köszönöm
-
Neoka
aktív tag
válasz #65675776 #8664 üzenetére
Köszi daa-raa!
Benned soha nem csalódok. Mindig is maximálisan segíteni próbálsz.
Vége félig az lett amit javasoltál:
1. 10 éves hangkártya kidob a gépből.
2. új berak (asus xonar)
3. átkötő kábel egyik végét levág, 3.5 mm-es jack ráforraszt.
4. PVR2 beállít.Így most van hang. igaz nem tudom pvr-ből szabályozni, de legalább megy.
Amúgy pvr2-t töröltem, és visszatattem, végre magyar lett, most már megjelenik a nyelválasztás is.
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Feltettem a Win8-at és van pár problémám a leadtek pxdvr3200 h kártyával. Remélem tudtok segíteni.1. A PVR "eszközök beállítása" felületén az "Audió vezérlése" pontban nem tudom kiválasztani a hangkártya Aux bemenetét - erre van kábelesen kötve a tuner hangja. Így nem tudom a hangot állítani a PVR-en keresztül. XP-n ez gond nélkül működött.
2. Ha be van kapcsolva a keret, akkor egy idő után az fekete lesz (az adást látom), így pl az ablak bezárására szolgáló "x" gomb sem látszódok.
3. ha lépkedek az ablakok között, egy idő után a tuner képe fekete lesz és csak a hang marad. Ilyenkor a "megjelenítés beállítása" felületen a "megjelenítés módját" átállítom valami másra, akkor visszajön a kép.
-
Neoka
aktív tag
Szisztok!
Feltettem a Homesys-t.
Látja a tuner kártyámat (Winfast PxDVR 3200 H), de a hangolásnál nem történik semmi. Beállításnál vagy az analóg vagy a digitális tunert pipálom ki, de nem tudok vele hangolni.Esetleg van ötlet mi lehet a gond?
Köszönöm. -
Neoka
aktív tag
Talán itt előbb kapok választ.
Sajnos nem a prémium változatom van, így a Cardmate nekem nem jutott. Ezt továbbra sem lehet külön megvásárolni?
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
PVR2-ben hogy lehet a képet kitenni teljes képernyőre?
(úgy hogy ne legyen a monitor széle és a kép között egy kb 5mm-es fekete keret?) -
Neoka
aktív tag
válasz #65675776 #5519 üzenetére
Tudom, hogy az ütemezés nem nagy dolog.
igazából az ütemezésnek akkor volna értelme ha az importálás is menne, de ha nem megy, akkor nem megy.A kérdést csak azt tettem fel, mert úgy rémlett, hogy bzoley érdekelt volt a PVR magyar verziójának elkészítésében.
De ha nem megy akkor nem megy. -
Neoka
aktív tag
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
ismét kérnék egy kis segítésget.
expert kártyám van.
win újra lett rakva kb 1 hónapja
3.0.1.6-os PVR2 van fenn.
2-3 hete UPC digital box lett bekötve.
ma viszont azt vettem észre, hogy szinte minden második csatorna képe: zajos, zizis, csíkos, stb. de van olyan csatorna ami tök jól jön.ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
válasz #65675776 #3740 üzenetére
Köszönöm, de ez nem segített.
Azt mondta a cmd elindítás után, hogy
aaencoder.ax
ac3encoderfilter.ax
arcdemux.ax
arctext.ax
acvencoder.ax
asaudio.ax
asmpeg1encoder.ax
asmpeg2encoder.ax
asrealteimempeg1encoder.ax
asrealteimempeg2encoder.ax
asvid.ax
deinterlace.ax
pcmdec.ax
mpeg2audioencoder.ax
tsdump.ax
tsread.ax
ump4encoder.ax
vbicodecfilter.ax........nem található.[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Expert kártyám van. Felraktam a 2.0.3.16-os PVR2-t.
A telepítés előtt vettem észre, hogy a tesóm (nagy örömömre) feltelepítette a ACE codec pack-et a gépre. Azonnal eltávolítottam ezt a szennyet a gépről.Szóval, a 2.0.3.16-os telepítésénél már érdekes dolgokat láttam. Amikor a codecet próbálta telepíteni, akkor a „win hibát észlelt” üzenetket kaptam. Majd kiírta, hogy a telepítés sikeresen befejeződött.
Van kép, hang, minden csatornát meg is talál, csak ha gyors mozgás, pl valaki a kezével integet, a mozgás helyén erősen csíkozódik a kép.
Erre van valami ötlet?
Köszönöm előre is. -
Neoka
aktív tag
-
Neoka
aktív tag
Ajaja ha már te is ezt mondod, akkor itt baj van.
Kéne egy kis help.
Szókásomhoz híven mentem az oldaladra, hogy leszedjem a követkző adag xmltv adagomat, de nincs fenn.. ez már azt jelenti, hogy csináljam magam?Ezt meg is próbáltam, de rögtön a config.bat elindításánál az alábbi hibát kaptam.
getting list of channels: no CHANNELS cloud be found at /PerlApp/grab/huro/tv_grab_huro line 703, <STDIN> line 2
itt egy picit megállt a tudományon.
-
Neoka
aktív tag
ezt kapom.
-
Neoka
aktív tag
válasz #65675776 #2246 üzenetére
Szia!
köszi!
PVR2 fenn van és működik.
2 gondom van:1. EPG. Bzoley oldalán található írás alapján megcsináltam a hun.xml filet, de a pvr2-be nem tudom importálni.
Vagy jobb a ZguideTV? ezt is meg tudom hívni PVR2-ből?2. a tálcán az óra mellett lévő "R" iconra hiába kattintok a PVR2 nem indul el. Emlékszem réggebben valamit át kellett írni, ha ez most is így van, kérhetnék ebben is segítséget, nem emlékszem már, hogy mit és hol kellett.
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Most húztam újra a gépem, eddig pvr1-es használtam.
Expert karinál kell valami "huncutságot" csinálni a PVR2-höz vagy simán legújabb driver és már működik is? -
Neoka
aktív tag
Hali!
Arra van valami ötlet, hogy miért lehet zavaros a expert kártyám képe? (szemcsés a kép)
driver: 4.0.107.3209
PVR1 3.1.1.2
Pár hónapja újra húztam a gépet és azóta szenvedek a Tuner kártyával.
Nem tudok belőle jó képet kicsikarni.
Kicseréltem a kox kábelt, a csatikat, raktam be földhurok leválasztót, de ezek nem segítettek. Próbáltam sz is, hogy osztó nélkül direktbe rákötöm a kábel TV-t, de akkor is zavaros a kép.
Van valami ötlet miért nem kapok tiszta képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest