- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolf Howler
csendes tag
Hali mindenkinek és B.Ú.É.K.!
Köszi bzoley!
A windows volt a hiba. Újratelepítettem és most működik.
Múltkor felraktam a PVR2 2.0.2.11-et és mielőtt leállt volna rendszerhibával belenéztem milyen újítások vannak benne.
Találtam egy olyan menüt ahol belehet állítani, hogy az elalvás kapcsoló miként kapcsolja ki a gépet, meg valamelyik menünél bejött az a Eagle dolog amit még nem tudtam hogy mire való.
Most az xp újratelep. után felraktam a drivert majd a PVR2 2.0.2.11-et. Elindítottam, és az előbb említett változásokat nem találom. Maradt minden úgy mint az előzőleg használt verziónál.
Hogy lehet ez?
Valamit rosszul állítottam be?
Segítségeteket előre is közsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest