- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha Composite-al holnap rákötöm az STB-t, a Cardmate és a Tuner közötti összekötőnek lesz szerepe ? Gondolom, ugyanúgy mint eddig, de azért megkérezem
-
garincsa96
csendes tag
válasz
garincsa96 #6090 üzenetére
ja és amúgy a kártya winfast tv2000 xp deluxe típusú
pal dk, pal bg, secam bg és secam dk van bejelölve rajta
-
törölt tag
Tovább rontja az összképet, ha beiktatom a Belkin koax túlfeszültség elleni védelmét is. Ezt ugye csakis a beltéri elé tudom helyezni.
Műholdas TV-ről van szó, és hát kicsit megkérdőjelezhető a dolog hatásossága, mert gyakorlatilag csak úgy keletkezhet túl áram, ha belecsap a villám a tányérba... akkor meg ...
Maga a beltéri hálózati aljzata rá van csatlakoztatva a túlfeszültségvédőre.
-
garincsa96
csendes tag
kösz
ezt eddig én is tudom, de a csatlakozó nem szabvány s-video (4 pin miniDIN), hanem 6-os
azt hiszem egy kevés forrasztgatás és kész isez itt az s-video:
Pin 1 GND Ground (Y)
Pin 2 GND Ground (C)
Pin 3 Y Intensity (Luminance)
Pin 4 C Color (Chrominance)és itt a 6-os mini DIN
1 GND(Y) S-VIDEO Ground (Y)
2 GND(C) S-VIDEO Ground(C)
3 Y S-VIDEO Intensity (Luminance)
4 C S-VIDEO Color (Chrominance)
5 GND(COMPOSITE) Composite Ground
6 COMPOSITE Composite Signalha vennék egy s-video/rca átváltót és az s-video véget cserélném egy 6pin-es minidin végre úgy, hogy az utolsó kettőt bekötés nélkül hagynám az működhetne
-
bzoley
veterán
válasz
garincsa96 #6087 üzenetére
Szokásostól eltérő s-video nincs. Ha nem szabványos, akkor maximum hasonlít rá, de nem s-video. Az s-video-ra hasonlító konnektort miniDIN-nek szokás hívni.
Nem ártana tudni, pontosan milyen TV2000XP-ről van szó, mert a sima XP-n elvileg szabvány s-video van. A többin meg leginkább kilenc pólusú.
A konnektorba való átalakító általában tartozék.GoodSpeed:
Valószínűleg megoldható, de nem biztos, hogy szerencsés túl sok eszközt egymáshoz kötni. -
garincsa96
csendes tag
hello
akadt egy kis problémám a winfast tv 2000 xp típusú tunerkártyámmal
az eszköz hátulján van s-video bemenet, csakhogy a szokásostól eltérően nem 4-es, hanem 6-os (6 pin-es, vagyis ennyi tű)
egyszerűen nem tudom, hogy hogyan csatlakoztassak bele rca-t, mert ilyen konvertáló nincs a világon
valamit csak lehet barkácsolni, nem?
az rca amúgy a wii-ből kijövő 3 rca-nak a videója (a két hangot váltom jack-re és megy a kártya audio in-jébe) arra használnám, hogy felvegyem a játékotüdv
-
törölt tag
Helló!
Most kitök be hozzánk éppen a T-Home-ot két beltérivel aminek csak SCART és HDMI kimenete van. A benti tévén van Scart, de ideát a Leadtek Winfast PxDVR3200H-n csak Coax bement van, HDMI- nincs. A Videókártyámon van HDMI, de az gondolom csak kimenet. Hogyan lehet megoldani?
-
Amarth99
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni DTV1800 H-val kapcsolatban. A most vásárolt kártya beállításával van egy aprócska gondom. Az fm rádió megy tökélestesen, a tv csatornák hangja is teljesen jó, azonban egy csatornán sem jelenik meg semmilyen kép. A VMR, VMR 9, EVR esetén az asztal háttere látszik az ablakban, az Overlay mixernél pedig fekete teljesen a kép. (analóg adás van UPC kábeltvn)
Win Xp-n próbálkoztam vele, Gigabyte M61P-S3-as alaplappal (integrált vga-val megy a gép), Atlohn X2 3600+-szal, 2Gb rammal (1,7 Gb+256Mb Vga osztott rammal).A PCI slotban is cserélgetem, hogy más IRQ elosztás legyen, de az sem segített.
Félek, hogy hibás és gariztatás lesz belőle, de addig még kipróbálom más gépben is.
Driver újratelepítést már próbáltam előtte is.Ha van esetleg tippetek, tapasztalatotok a problémával kapcsolatban kérlek osszátok meg
!
Üdv:
Amarth -
figaro_1
csendes tag
Újra telepítettem a PVR2-t és a drivert is és ua, mint azelőtt! Nem hajlandó a képernyőt teljes szélességben kihasználni!
-
bzoley
veterán
válasz
figaro_1 #6075 üzenetére
Ha a két oldalon a feketén kívül több keret is van, akkor ott valami gond van. 4:3-as tartalomnál alul, és felül nincs fekete rész, csak két oldalt. 16:9, vagy más wide tartalomnál alul-felül változhat a fekete sáv mérete, de két oldalt ugyanakkora marad.
16:10-es monitoron a 4:3-as kép nyújtva szinte teljes képernyős, csak alul, és felül van egy kis csík. Ha ezektől nálad eltér a kép, próbáld meg frissíteni, újratelepíteni a PVR2-t. És persze a drivert is.
Ugye nem STB-n keresztül nézed a tévét, hanem a kábeltv, vagy antenna van közvetlenül bedugva? -
figaro_1
csendes tag
Értem, akkor belenyugszom, hogy ez ilyen. 16:10 képarányom van 22" és nézem kb 17"on, ráadásul a szélén levő csíkok nem is egy színűek (jobb és bal oldalt van egy-egy szürke, aztán jön körbe a fekete). Ezzel a nyújtás dologgal próbálkoztam, de akár mit állítottam be egyre csak a fekete keret mérete nőtt!
És más program, ami kezeli ezt a problémát?
-
bzoley
veterán
válasz
figaro_1 #6073 üzenetére
16:9-es képernyő akkor lehet kitöltve teljesen, ha hagyományos 4:3-as műsor megy, a PVR2-ben pedig be van kapcsolva a képnyújtás. Utóbbi előfordulhat akár véletlenül is, ha teljes képernyőn indul a program. Normális módon hasonlót elérni csak nagyítással lehetne, ilyen funkció viszont nincs a programban.
Példa:[link] -
figaro_1
csendes tag
Köszönöm a gyors választ! Akkor ezek szerint csak káprázott a szemem, amikor teljes képernyőn láttam egy estén át?
-
bzoley
veterán
válasz
figaro_1 #6071 üzenetére
Mivel elég sok 16:9-es műsort adnak 4:3-as képben(letterbox), magasságban ezek nem is töltik be teljesen a képernyőt. 16:9-es vagy 16:10-es minotoron pedig még szélességben sem(fekete keret). A képet megnyújthatod 16:9-re, van rá lehetőség a jobbgombos menüben. Más lehetőséged nincs.
-
figaro_1
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam a problémámra választ kapni a topicban, de nem találtam. A problémám az, hogy XP 2000 Expert, PVR2 vel a telepítést követően kihasználta a teljes képernyőt, második használat óta viszont, nem. Sok csatornánál, még magasságban sem. Ha nem teljes képernyőn nézem, csak kis ablakban, akkor sem tölti ki az ablakméretet. A válaszokat előre is köszi! (Videokártya: ATI Radeon HD 4550)
-
parapentek
csendes tag
válasz
parapentek #6062 üzenetére
megoldva. köszönöm a "segítséget".
-
törölt tag
válasz
gelbelex #6063 üzenetére
Ahonnan letölthető volt, ott már nem elérhető. Egyébként ez lenne ha minden igaz.
-
parapentek
csendes tag
válasz
parapentek #6061 üzenetére
közben erre bukkantam...
http://kepfeltoltes.hu/100331/8886341066_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
vélemény? -
parapentek
csendes tag
hali! a mai nap folyamán tettem szert egy új winfast dtv1800 h tunerkártyára, de már az elején akadályba ütköztem. próbálkoztam a legújabb win7-es driverrel (6.0.109.7000), próbálkoztam a vistással, próbáltam azt, ami a telepítő lemezen van, de az eredmény mindig ugyanaz. a winfast pvr2 szerint "elérhető bda eszköz nem található". videó bemenetet nem enged állítani, meg amennyire én tudom, ezt ő úgyis automatikusan módosítja. az eszközkezelőn belül a "sound, video and game controllers"-t legörgítve a "winfast dtv1800 h (xc3028)"-nál hibát jelez a windows 7, az "audio" és a "ts" komponens az rendben van látszólag. A hibaüzenet egészen pontosan a következő: "This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system." nem tudom, hogy van-e jelentősége, de pci bus 4-hez írja ki az eszközt, holott csak pci1, pci2 és pci3 található az alaplapon. próbáltam egy másik pci slotban is, de akkor ez az "xc3028" sosem települt fel, csak az "audio" és a "ts". az op.rendszer 32 bites windows 7, leadtek winfast 8600 gt vga-m van, 196.21-es verziószámú nvidia geforce driver-rel. csináltam néhány screenshotot, hátha az segít...
http://kepfeltoltes.hu/100331/10111439251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100331/11137242952_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100331/4652076553_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100331/9398899354_www.kepfeltoltes.hu_.jpgköszönöm!
-
carrot
tag
Sziasztok. Igazából már régóta gondolkodom egy belső kártyán, de: Milyen felbontásban nézhetem a kábeltévét a tn paneles monitoromon? (v ez hülye kérdés?) Dvr 3100H kártyát néztem, mert szeretnék felvenni ezt-azt, igaz az ára picit borsos, de pozitív véleményeket olvastam róla. Köszönöm a válaszokat.
-
azbest
félisten
hopp, ahogy látom a digitális felvételnél user error volt, rosszul állítottam be (ts -> csak adottat beállítás helyett program stream-et vettem)
feltettem .31-et,
- epg ékezetek jók,
- pan&scan továbbra sem jó.
- ablak széléről eltünedeznek az átméretezők (jobb felső rész), úgy lehet reprodukálni, hogy a tálcán rákattintunk - ettől lemegy tálcára - majd úja megnyomva már hiányosan jön vissza. (ez azért kínos, fel kéne már venniük egy programozót)
- lefagy hardveres gyorsítássalAzt nem értem, hogy miért nem használja a win7 beépített kodekjét, ha elérhető. Az rendesen kezeli a pan&scan-t is (lejátszáskor is) és a hardveres gyorsítást is tudja.
-
törölt tag
Nem nagyon tapasztaltam ilyesmit. A keret viselkedett néha érdekesen maximum, de 28 óta az egyáltalán nincs keretmentes módban.
Felvétel közben nem is lehet megváltoztatni a felvétel egyetlen paraméterét sem. Amint változtatsz bármin, új feladatként értelmezi.
Nekem csak az adott csatornát veszi fel, amennyiben a beállítások között így van megadva. Nálam viszont csak akkor vesz fel időzítetten ha a PVR2-t nem állítom le. Valami nem kerek...
-
bzoley
veterán
Ritkán előfordul fekete keret, de egy teljes képernyő helyrehozza. Méretező gombok pont nem szoktak problémásak lenni, vagy nem jellemző.
4:3P&S-t megint nem tudom ellenőrizni, csak dvb-t-n használható.
Áthúzás másik monitorra már felvételt is tett tönkre nálam(nem vett fel semmit) -
azbest
félisten
Köszi a gyors választ.
A 29-essel elég gyakori, hogy a gui elemei lemaradnak, tapasztaltál ilyet? (ablakméretező gombok területén fekete téglalap). A 29-esben elrontották a pan&scan-t is , csak függőlegesen húzta ki teljes képernyőre, oldalról fekete sáv és hosszúra nyúlt arcok jellemzik, ezt is javították?Ütemezett felvétel kapcsán más érdekességet is tapasztaltam:
szerkesztettem a befejezés idejét rögzítés közben, s ezután új fáljba kezdett rögzíteni (szerencsére a régit is megtartotta, így pár másodpercet vesztettem el azt hiszem). Esetleg az is lehetett az oka, hogy áthúztam másik monitorra rögzítés közben - csak most még nem tudom próbálgatni, mert épp felveszek valamit. -
bzoley
veterán
-
azbest
félisten
Ütemezett felbontásnál másnál sem lehet kiválasztani, hogy csak az adott programot mentse a teljes stream helyett? A pvr2 beállításainál arra állítottam, hogy csak az adott programot mentse, ütemezésnél ts-be lehet menteni és mindent mentett ez a nagyon szuper program.
(a 30as végű változat hozott valami pozitív fejlődést?)
-
törölt tag
válasz
nagygabor519 #6043 üzenetére
A felbontás már csak ilyen. A PAL szabvány szerinti 720x576 (vagy 768x576). A TFT-k meg sosem arról voltak híresek, hogy nagyon jól tűrnék a nem natív felbontásokat. Pláne igaz ez a TN-ekre, amik mellékesen színhűségre is meglehetősen túrók (nem mintha a többi is megközelítené a CRT-k potenciálját). A kompozit tovább ront a helyzeten.
A színeket valamelyest tudod befolyásolni a PVR2 beállításai között a Telítettség állításával.
-
nagygabor519
tag
borzasztó a képminőség a full hd-s monitoromon
gyenge felbontás, ronda színek
leadtek 2000 tv xp expertem van
kompoziton keresztül megy beltériről a tv tunerre
ötletek?
köszi előre is -
elistvan
őstag
Beállítottam egy rakás felvételt pvr 2-ben időzítve. A felvétel elején kiírja hogy nem készíthető vagy fájl nem rögzíthető. Én hardveres mpeg1 profilt használom általában (csak a szinkronra van szükségem és lényeges a méret) de mikor szerettem volna kiválasztani a profilok közt csak a hardveres mpeg2 illetve a direct burn jelenik meg a többi kb 10féle eltűnt a listából. Hogy lehetne visszavarázsolni sürgősen a helyükre a profilokat?
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Leadtek Winfast 2000 XP Expert TV karim van. Ezzel szeretnék digitalizálni VHS kaziról. (asztali DVD-video combo lejátszóról, melyet RCA kábellel tudok összekötni a TV kártyával.)
Az utolsó Ulead Video Studio ami még támogatja az analóg kártyákat a 10-es. Viszont ezzel az a baj, hogy a TV kártya és a hangkártya közti AUX hangkapcsolatot nem érzékeli, mert nincs benne olyan funkcio, hogy AUX-ról rögzitse a hangot. Csak mikrofon bemenetről tudok hangot felvenni vele, de ilyenkor elég zajos a felvétel.Ezért a legujabb Winfast PVR2 programmal kezdtem digitalizálni, ez szépen tud AUX-ról is hangot rögzíteni, itt már csak az a baj, hogy a szín/kontraszt/fényerő beállitások alapbeállitáson nagyon pocsékul vannak bekalibrálva. Én pedig egyszerüen nem tudom ugy belőni, hogy szép legyen a kép.
Van esetleg valamilyen másik program is ami tud digitalizálni ezzel a TV karival?
TI mit használtok?Köszi!
-
-
bzoley
veterán
-
torogyuri
aktív tag
az én problémám a következő:
Windows Media Centernél él tv műsornál mintha két hangsáv lenne. Viszont nem szinkronban mert az egyik előbb jön valamennyivel halkabban mint az utána következő "elsődleges hang". És ha rányomok a pause gombra a kép megáll az egyik hangsáv is de a másik ugyanúgy megy tovább.
Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni?
PVR 2100-as TV kártyám van és 64 bit-es Windows 7 alatt fut az egész.
Amúgy ha PVR2-őt használnám szívesebben ha a PVR2000-ről 2100-ra és a 32-ről 64bit-re váltva ugyanúgy behozná a TV2-őt. De valamiért nem tetszik neki ez a csatorna akármit csinálok
-
kpk777
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok digitális vételben, nézzétek el, ha valami bagatell hiba van nálam. Adott egy PxDVR3200H XP SP3 alatt. Szerencsére elsőre volt hang, kép, minden szép és jó, kivéve a felvétel: TV2-t nézek, megnyomom a felvételt, elkészíti, elnevezi MTM-SBS-tv2 névre vagy valami ilyesmi, de a Duna adását veszi fel. Ugyanezt eljátssza RTL Klubbal is, de az RTL nevű fájlban szintén Dunát vesz fel. M1 pl. normális. Lényegében csak ez a két csatorna, amiről felvételt készít, BÁRMELYIKRŐL is szeretném készíteni.A másik gondom, hogy a PVR2 indítása digitális módban cirka 2 perc. Mivel eddig analógban használtam, ott nem volt semmi gondom, nem próbálkoztam még frissítéssel. A verziók: 2.0.3.21 és 2008.11.21-i driver.
-
AXisBOLD
addikt
ja hát nem ilyen csíkok.
köszi, akkor nyugtázom hogy a gyenge jel miatt van. egyébként is megszoktam.
az érdekes(számomra), hogy az első tv képe nézhetetlen(de ott van digitális beltéri), a végeken meg majdnem hogy a legszebb a kép.
ez a bal oldalt erősebb sztereó is gondolom a nem megfelelő minőségű sugárzás miatt van. mert van ahol rendben van, van meg hogy a bal sokkal hangosabb(de ott meg duálra teszem és úgy jó).
a PIP vajon miért nem működik?
-
AXisBOLD
addikt
majd frissítem. azt akartam, de ahol vettem azt mondta az ürge hogy ő is kipróbálta otthon és jó az ami a cd-n van. mindegy.
na egy kép, de szinte semmi se látszik rajta a csíkokból:
az utolsó mondatot nem nagyon értettem
, de ez a képzaj lehet a sok tv-től is gondolom. a kábel bejön->ketté van osztva, az egyik ágon 3 tv, a másikon 2 tv(igaz ebből csak 1 megy) és a tuner.
-
bzoley
veterán
válasz
AXisBOLD #6021 üzenetére
Már eleve ott elkövettél egy hibát, hogy a cd-ről álltál neki telepítgeni ahelyett, hogy frissebb meghajtót, PVR2-t raktál volna fel. De ha szerencséd van, a cd-n lévők sem túl régiek.
A csíkok lehet, hogy csak a deinterlace, vagy annak hiányának "effektjei". A többi kábelezés probléma. -
AXisBOLD
addikt
üdv.
TV2000 XP Expert-hez nem kaptam audio kábelt. az s-videóból kinövő jack dugóval tudok valahogy hangot kreálni?
az porendszer: vista 32.
drivert a hozzá kapott cd-ről tettem fel és a progiját is onnan.
a kép zajos, vízszintes csíkok látszanak, néhol erősebben, néhol gyengébben. ezt tehet javítani?
-
tam@s
tag
Sziasztok!
EGY DTV2000H-n gondolkodom, viszont a gépem processzora nem biztos, hogy bírja a HD-t. Hiába olvasok, nem találok egyértelmű leírást, hogy a videókártya képes a DVB-t is kódolni, úgy, mint az 1080p-s filmeket? Hogyan?
Persze láttam a logout-os cikket a HD anyagok dekódolásával kapcsolatban, de az erre is vonatkozik?
Esetleg ez már a PVR2-ben benne van, csak egy beállítás?P4 3,2 Ghz + Ati Radeon 3650HD
Köszi a választ előre is, ... meg azt a rengeteg hasznos információt, ami ezen a fórumon található!
-
törölt tag
Ez most érdekes kérdés lesz: ha W7 alatt minden sw és eszköz hangereje külön állítható (utóbbi már 9x alatt is így volt), akkor mégis miért a Master Volume-ot állítgatjátok? Azt egyszer be kell lőni az ideális szintre (ahol az adott hangeszköz jel zaj viszonya a legmagasabb, és a torzítása a legkisebb), és utána ott hagyni egyszer, s mindenkorra.
-
Csapi007
veterán
válasz
Balinov #6009 üzenetére
64 bites Win7
PCI kiesett mert Rev F-es van.
Ha átrakom másik portra és vonalbementnek állítom ugyanez.
Driverek legfrissebbek.Az van h van pl 15%-on a Fő hangerő és 0%-on a vonalbemenet lejátszási hangereje ha nem megy a PVR. Bekapcsolom akkor a fő hangerő felugrik 50%-ra, de ahogy írta ha gyet nyomok neki fel vagy le akkor visszaugrik 15-re. Közben a vonalbemenet lejátszási hangereje szépen megy fel 100%-ra. Ugye ez az a hangerő amit PVR-ből lehet állítani.
-
Balinov
titán
válasz
Csapi007 #6008 üzenetére
TV2000 XP RM, Deluxe, Global vagy FM radios Global? Nem mindegy...win7 x86 vag x64, ja latom, Global, tuner es/vagy ALCXXX drivert frissitettel, probaltad atkonfigolni a line in-t masik jack aljazatra? Esetleg mintha bzoley Lhsite.hu-jan lenne PCI Audio-s megoldas taglalva
-
Csapi007
veterán
Hy
TV2000XP-m van, külső kábeles megoldás van a hangra és olyan problémám lenne hogy mindig mikor elindítom a WinFast-et felnyomja a Windows hangerejét maximumra, de ha utána egyet nyomok neki fel vagy le akkor visszaugrik oda ahol volt.
Mi okozza ezt, mi a megoldás? Win7 btw. -
Solyom88
tag
Hali
Olyan problémám lenne van 1 pxdvr3200 h kártyám, és Pixeles a kép , nézés közben windows7 alatt vagyok 32 biten , több drivert is kipróbáltam, egyes driverekkel fekete fehér lett a kép , de a pixelesség így is meg maradt -
bzoley
veterán
Próbáld meg újratelepíteni, ill. frissíteni a PVR2-t.
A "H" nem tudom használatban van-e még, ha igen, elképzelhető, hogy csak olyan területen, ahol a két norma elérhető. Magyarországhoz PAL-B/D tartozik, ezt az "A"-val lehet váltani.
A "video szabvány" állítása TV módban nem működik, csak CVBS, vagy más külső forrás esetén, ezért szürke. Normát az ország beállításakor választasz. -
mukszi
csendes tag
Üdv!
Van egy DTV2000 H Plus tunerem, aminek időnként- (2~3 naponként)- analóg módban
(CVBS, TV) a képe átvált, mintha inverz színű lenne.
A PVR2 kezelési utasítása szerint ilyenkor a "H"-t kell nyomogatni, viszont erre nem reagál. A beállító panelen a "Vieo szabvány" PAL fix, nem lehet legörgetni . (nem is kell,
csak furcsa.)
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest