Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Wolf Howler
üzenetére
Nekem ez a verzió van fent, de nem találom a menüt

Hogy a pékbe van ez?
F10: Capture Setting Page nekem, erre: Device Setting
F12: General Setting Page nekem, erre: Analog Video Capture Setting
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Wolf Howler
üzenetére
Mivel a program nem tudta elindítani a tunert, dvb módban ment tovább. Itt más beállításokat lehet elérni, mint analóg módban. Ha elindítod mégegyszer a PVR2-t, láthatod a különbséget, és itt tudod beállítani a sleep módot is. Lényeg, hogy addig az ''működő'' PVR2-t kapcsold ki. Itt írtam róla:[link]
A Eagle Vision nem elérhető feature, ne foglalkozz vele, amúgy sincs sok értelme.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Assetto Corsa Competizione
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő