Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
buherton
üzenetére
Az egy dolog, hogy elsőre fordítva tették fel a gumit, de olyan szintű barbár munkát végeztek, hogy az agyam eldobom.
A motor három nagyáramú csatlakozóiból kettőt összeragasztottak.
Ezt megfejelték azzal a "szántással", amit az öntvényen elkövettek. Lásd:
[kép]
Itt pedig valahogy sikerült kitörniük egy jó darabot az öntvényből.
[kép]Amiről nem csináltam képet, hogy a perem belső oldalát is felszántották.
És még csodálkoztam azon, hogy a gumi néhány nap alatt leeresztett.
Beszereztem gyári gumit, szelepet és a peremre és sarokba felkent vékony szilikon éppen szárad, remélem ezzel sikerül a leeresztés megoldani.
-
paolinho
addikt
Ahogy nézem, a G3 Pro, a G4, és a G2 Ultra azonosak a méreteik mind a pofaállásaikat, mind az olajcsöveik hosszát (1350mm/2150mm) illetően . A G2 Max ugyan a pofaállásokat illetően jónak tűnik, de rövidebbek az olajcsöveik (1140mm/1184 mm).
Amik tuti kizártak, az a G5,a G2 Pro 2025, és a G2 Masters, amelyeknél azonos irányba néznek a pofák. Majd még holnap méricskélek egyet, hogy a hosszúságokat illetően melyek lehetnek jók.
Budapesti vagyok. -
paolinho
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha már fékcsere mindenképpen, akkor ár/érték arányban megpróbálnék maradni egy kicsit a reálisabb vonalon. Ez a XOD H800/H880 inkább szimpatikus, mint a NUTT, ami lehet, hogy jobb márka, de én nem a rolleren élem az életem, és szerintem az előbbi márka is kiszolgálná az igényeimnek. Már csak a méretet kellene pontosítanom, hogy kezdeményezhessem a fizetést. Az a furi, hogy a KuKirin márkából itt szerepel kiválasztható lehetőségül a G5, a G4, a G3 Pro, a G2 Pro 2025, a G2 Max, a G2 Ultra, és a G2 Master. És bevallom, nekem lövésem sincs, hogy ezek közül melyik a leginkább kompatibilis a G2 2025-tel. Van erre ötlet esetleg?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Annyiért bőven jó, nekem kicsi rajta a hely. A Max G3 is szűkös.
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mindegyik kábelnek megvan melyik típushoz jó. Gondolom a más vezérlő vagy kijelző miatt.
-
-
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Az csúnya szaltó volt
Az volt az első hidraulikus fékem és már rajta volt a wepeden mikor vettem, lehetett benne némi víz, az meg nem barát egy zárt rendszerben. Saját rolin már nem tudnék bowdenest elviselni. Már amikor a Teverunon lecseréltem a 2 dugattyúst ami nem volt rossz 4 dugattyúsra ég és föld lett. Régen úgy voltam vele hogy jó egy tök alap fék is. Pedig ezeknél az egyoldalas hulladékoknál egy dobfék is jobb. Thunderzolee: Nem tudom F3-ba még nem vettem aliról.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Gyárin. Nem igazán lefelé néz. Van erre valahol tutorial?
-
-
-
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Aki nagyon akarja, megcsinálja maga
Persze, motoron én is csináltam fékolajcserét, nyilván kellett légteleníteni is.
(Az autón már magamtól nem álltam volna neki ezzel szopakodni, ám mikor
az egyik hátsó munkahenger összefosta magát, így elfolyt a fékolaj, muszáj
voltam rátölteni, és légteleníteni, hogy legalább a szervizig el tudjam vezetni.
Mondjuk az én hibám, mert az autó már jelezte, hogy fogy az olaj. Csak nem
azzal kezdtem, hogy szerviz, hanem még mászkáltam vele, amíg egy reggeli
elindulás után közvetlenül be nem esett a fékpedál: egy élmény volt tényleg.)ON: egy átlag roller használó ilyet nem akar csinálni. Ad absurdum nem tud.
Én is irigylem a műszaki végzettségű embereket (informatikusként), amikor
mindent zsigerből meg tudnak oldani, javítani, cserélni... Viszont, ilyenkor el
kell gondolkodni azon, mi az, amit az átlagember akar/képes megoldani?
(Főleg úgy, hogy a fékrendszer kritikus biztonsági elem, nagyon nem játék...
Rábízni átlag felhasználóra, hogy hozzá nem értőként piszkálja? Meredek...)Sokan vannak, akik megveszik a rollert, és használni akarják. Pont. Ha meg
beszarik rajta valami, akkor szerviz. Fékcserét is megcsinálja a szerviz.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igazából a légtelenítés sem egy nagyon bonyolult dolog, csak lehet annak tűnik.
Amikor féknyerget cseréltem akkor természetesen kellett légteleníteni.
Van akinek van műszaki vénája és van akinek nincs. Aki nagyon akarja, megcsinálja maga, én speciel utálnék pénzt kiadni olyanért, amit magam is megtehetek.
-
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Hát, ez már az a kategória, hogy rollernél nem ezen fog múlni. Motornál még a fékcső anyaga sem mindegy (fém fékcső), főleg ha versenyzel, vagy olyan elvárásaid vannak.(Nekem full hidraulikus rendszerrel nincs rolleren tapasztalatom, de FID-nek volt olyan balesete, amikor minimál inputnál sikerült fejre állni kis tempónál, ami nekem már a ló másik oldala. Hovatovább, nem csak annyi megoldandó műszaki kérdés, hogy elmegy adott helyen a fékcső, vagy sem? Eleve maga a légtelenítés elég speciális művelet, így nagyjából csak akkor egyszerű a cserebere, ha egybeszerelt szettet veszel. Az viszont nem fogod átfűzni a vázon, ha és amennyiben a bowden arra van vezetve. Szerintem.)
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Attól függ milyen mélyek a karcok.
A nagyon felületi karcokat képes kitölteni a lakk és festékréteg oldásával. A mélyebb karcokat ki kell tölteni. Vannak erre két lépéses megoldások.De most jön a bonyodalom. Ezeket járműveken szokás használni és nem sisakokon. A festés, ha egyáltalán hagyományos módon van van festve, nem feltétlenül azonos a járműveken alkalmazottal.
A szépebb része, hogy a járművek esetében is áttértek újabb technológiákra. Ami változtatja a festék és lakk réteg oldhatóságát.
A madárszar ma már kevésbé vészes. Viszont a naptej maradandó emléket hagy azonnal, ujjlenyomat formájában.Ha megpróbálod, olyan helyen tedd, ahol nem látszik. Kis gondból, nagy problémát nem érdemes csinálni.
-
bandigyerek
senior tag
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem akartam már a HB100 féle vegyes nyereggel kapcsolatban saját tapasztalat nélkül ezt felhozni, de a bowdennek tudvalévőleg minél hosszabb, annál nagyobb az un. nyúlása, az ami a fékezést olyan nyúlós, ragacsos tejbegrízes érzéssé teszi, szemben az olajos pontos, feszes adagolhatóságával.
Szóval vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, mert a bringás tinikorszakomra visszaemlékezve nem vagyok biztos benne hogy nem csak egy fél előre lépés lenne a csere.
Én mindenképp ragaszkodnék a második meghatározó elem, a bowden elhagyásához is.
Technikai akadálya nem lehet a cserének, mert ahol a bowden elmegy ott az olajos fékcső is.
Szerintem.
-
DigitXT
félisten
válasz
paolinho
üzenetére
Általában a biciklis fékek a bal oldalon vannak, ennek megfelelő kialakításúak.
A jobbos fék ebből következőleg ritkább, HB100-ból nincs is szerintem...
(A korábban hivatkozott Nutt olajos fékből van mindenféle verzióban, viszont,
értelemszerűen annak a felszerelése nem egyenlő egy sima nyereg cserével.) -
Elvileg ha ilyet veszek a HECHT 51925 - Bukósisak "L" | Méret - L | Bukósisakok, Quad, buggy, motor, Elektromos járművek | HECHT (YM-925V) sisakomhoz:
Pinlock® 70 kész cserélhető plexi Pezzon, Cullo, Lanxamo és YM-925 sisakokhoz - inSPORTline
akkor viszlát plexi?
Illetve a W-Tec nap szemüveg sokkal sötétebb, szóval ilyet is akarok:
Beépített napszemüveg YM-925 bukósisakhoz - inSPORTline -
válasz
pusszycat
üzenetére
Igen. Tegyél rá egy matricát.

Nem az oldalán, nem a hátsó részen, hanem a tetején van sajna.
Turtle Wax karceltávolító paszta 100 ml vásárlása az OBI -nál
Valszeg elmegyek a napokban itt a helyi festék és autós boltokba aztán meglátjuk mit mondanak, hátha nem kell rendelni.
-
A matt sisakom véletlenül a falhoz ért, megkarcolódott.
ChatGPT szerint korrigálható. Szerintetek? -
paolinho
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Ebben tudna valaki segíteni?
Az a gondom azon túl, hogy ez egyáltalán jó lenne-e a 160-as tárcsás KuKirin G2 (2025)-re, hogy az első-, és a hátsófék ellentétes húzásból fakadóan fejtene ki fékerőt. Viszont az Ali-s képeken a párban vásárolható féknyergek azonos irányba mutatva állnak, ami nem hinném, hogy így szerelhető lenne a rollerre? Pedig nagyon tudnám kedvelni, hogy csak a féknyergeket kelljen cserélni, még ha így csak fél-hydraulika lenne a fékhatásra, viszont cserébe nem kellene kifejteni a gyári befűzött bovdeneket. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Használtok esetleg akciókamerát rollerhez? Mellpánton vagy sisakon? Ha igen, milyet?
-
DigitXT
félisten
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
úgyis berántjuk hirtelen
Na, akkor lehet igazán nagyot esni. A vészfékezés tanult dolog, nem pánik reakció.
Nyilván, ha tele vagy három betűsökkel, az is gond lehet, hogy nem nyomja eléggé
a pedált az ember, leginkább autóban. Két keréken az egyensúly vesztés a para.
semmi kifogásom nem volt az egyszerű hátsó fékkel
De azt vágod, hogy ennek semmilyen relevanciája nincs vészfékezés tekintetében?
A hátsó fék szerepe marginális, ha nagyon meg kell állni: az első fék a kritikus.
(Gondolj bele, hogy a hátsó kerék akár el is emelkedhet, ha akkora a fékhatás elöl.) -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Vészhelyzetre írtam a blokkolást, ami független a fék fajtájától, amikor úgyis berántjuk hirtelen. Egyébként normál használatnál nekem semmi kifogásom nem volt az egyszerű hátsó fékkel, adagolhatóságával sem. Hogy valami zavaró lenne a működésében, de semmi.
Kerékpárnál volt már bowdenszakadás, mondjuk ennél a rollernél erősebb kivitelű, illetve a rögzítőcsavart is kellően meghúztam. De azért belegondol az ember, hogy 1 db fék kicsit "érdekes", de ez a kategória ilyen.
Viszont pont azért kedvelem, mert könnyű, egyszerű, mégis rugózott elől-hátul (bár a link megtévesztő lehet, a tömör gumi nem volt tűrhető, cserélni kellett levegősre, csak utána lett jó, de most nem is ez a lényeg).
-
paolinho
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Lekéstem a szerkesztési időt, bocsi!
Szóval EZ a HB100-as szerintetek megrendelhető lenne? -
paolinho
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát, akkor eldőlt. Nekem nincs kedvem állandóan állítgatni (amit elsőre most még meg is kellene tanulnom). Szerintem nézek rá valami olcsó, de még jó fékrendszert rövidesen.
Esetleg ez az Xtech HB100-as jó lehet rá? Itt elég csak a féknyerget megvenni, ez összehozható a gyári bovdennel?
Közben rájöttem, hogy ez kisebb tárcsához való. -
DigitXT
félisten
-
paolinho
addikt
"...csak az egyik fele nyomja a tárcsát, ez miatt hajlik és utána kell mindig állítani"
Lehet, hogy ettől van, ahogy megjósoltad, azaz a gyári fékrendszernek köszönhető, de mintha súrlódni kezdett volna a hátsó tárcsa.
Egyelőre csak elvi alapon kérdezném, ha cserélném erre a HB100-ra, ehhez a KuKirin G2 (2025)-höz honnan lehetne a legjobb áron beszerezni, illetve ebből a típusból csak egyféle létezik? -
DigitXT
félisten
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Pont ez a baj a féloldalról nyomó egypálcás biciklis fékkel: nem fog, nem fog... fejre állsz. Ez az úgynevezett rosszul adagolhatóság... Mivel alapból szarul fog, nagyobb meghúzási erőt igényel, viszont akkor meg már képes lehet "beharapni", ami meg nem cél: sokkal, de sokkal jobban adagolható már egy félhidraulikus szett is, pl. az említett kétpálcás HB100. 120K-ért vettem a rollert anno, de már másnap feldobtam rá 2 db HB100-at. Ég és föld.

Ui: érdekes gondolat ez az elszakad a bowden, és jajj mi lesz? Hány ilyen eset fordult elő? Hidraulikus féknél meg felmerül, hogy a fékfolyadék folyik el, vagy hosszabb lejtőn felforr, de itt is kérdéses, hogy ez statisztikailag mennyire jellemző. Nyilván egy félhidraulikus fék ötvözi a két megoldás potenciálisan problémás pontjait, azért írtam, hogy kétpálcás.

-
paolinho
addikt
Igazán nem szerettem volna vitát kirobbantani tájékozatlanságommal, elnézést ezért. Az a helyzet, hogy később, ha már jobban sikerül "összeismerkednem" a járművel, még az sem kizárt, hogy valóban a fék is cserélve lesz egyszer. Most, hogy egyelőre csak óvatosan nyomulok hol járdán, hogy gyér forgalmú úttesten, szerintem még ráérek ezzel.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
A lábam is fékezi a kereket. Majd ha valaki hajlandó itt költeni a vasra, várom hogy beírja hogy basszus ez ilyen is lehet?
-
Dr. Szilikát
őstag
De attól végzi a dolgát, illik persze rendesen beállítani, hogy ne feszítse túl a tárcsát. Vészhelyzetben mit adagol az ember, blokkol a kerék, azt oldjuk, szaggatjuk, ha kell (manuális "ABS"). Első kereket nem akarjuk blokkolni, mert fejre állunk, de nem tudom, mennyire számít ebben a fék fajtája.
Számomra "érdekesebb", hogy az egyszerűbb rollereken csak egy mechanikus fék van. Ha szakad a bowden bekötése (akár kilazul a csavar), vészhelyzetben bajban lennénk. Amikor a motorfék kevés a megálláshoz. Kerékpáron is két fék van.
Azt is látjuk, hogy a téma egy gyorsabb rollerről szól.
-
alphamooncam
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
de itt egy alap kategóriás cuccról van szó aminek a végsebessége 50km/h
Ez ebben a formában nem igaz, mert az 50km/h pont nem alap, és igen, ez a sebesség nincs arányban a rá tervezett fék minőségével.
Értsd 25km/h val is lehet igen nagyot bukni, ott még talán éppen elmegy kategória lenne a gyári, viszont éppen ezért a dupla sebesség már egy komolyabb féket, legalább egy kétdugattyús féknyerget igényelne.
Persze megint csak szerintem.
-
heavygrip
senior tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
De a motor és a roller nagyon nem ugyanaz.. oké ti nagyobb teljesítményű rollerel toljátok, amire igen, indokolt lehet egy komolyabb fék rendszer, de itt egy alap kategóriás cuccról van szó aminek a végsebessége 50km/h és nem is gyorsul olyan vehemensen hogy indokolt legyen azonnal féket cserélni.
Úgy van be állítva a dolog hogy használhatlan, holott ez nagyon nem így van. -
alphamooncam
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Hát ha te mondod biztos így van.. nekem régebben több motorom is volt, te meg egy olyat próbálj ki egyszer...

Látom nem esett le a mondandóm. Vett 170k - ért egy rollert, és nem akar rá költeni többet, mér nem tudod ezt elfogadni??
Sok éven keresztül motoroztam, és csapatostul túráztam külföldön is.
Teljesen irreleváns az hogy mennyibe került a kétkerekű, és hogy új volt-e ennyiért, vagy használt, mert csak az számít hogy ki hogyan árazza be a testi épségét.
Ilyen négydugattyús nyeregre cseréltem le a gyári olajos kétdugattyús nyergemet , (értsd olajost, olajosra*).
Csak a nyerget - költséghatékonysági okokból - a tárcsa maradt.

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.Csak ez az utóbbi tulajdonság önmagában is életmentő lehet.
Azt elismerem, hogy szakismeret hiányában sokan nem mernek maguk belevágni - az esetemben ez nem volt kérdés, hogy magamnak csinálom - de ez megint csak pénzkérdés.És igenis tudomásul kenne venni, hogy a közlekedésnek költsége van - időszakosan költeni kell rá.
Aki nem tudja viselni, az legalább legyen tisztában az alacsonyabb színvonal hátrányaival, ide értve egy elkerülhető balesettel járó fájdalmat, kieső jövedelmet, anyagi károkat.
Ez mindenkinek magának a döntése.
Azzal kampányolni, hogy egy biztonsági fejlesztés drága lehet igaz, de lehet pont az ellenkezője is.
Szerintem.
-
heavygrip
senior tag
Hát ha te mondod biztos így van.. nekem régebben több motorom is volt, te meg egy olyat próbálj ki egyszer...
Látom nem esett le a mondandóm. Vett 170k - ért egy rollert, és nem akar rá költeni többet, mér nem tudod ezt elfogadni??
Én 360-ért vettem, mér költsek rá amikor ez volt a max keret
Elhiszem hogy jobb a hidraulikus, senki nem mondta még az ellenkezőjét sem
de ami van rajta is bőven jó és használható.Senki nem fog egy 200k-s rolleren féket cserélni tegyük fel egy 100k-s fékre
Ja és halkan jegyzem meg hogy, se a haveri, se az ismerős körömben, se itt fórumon nem volt óriási probléma ebből a fék mizériából amit te szajkózól hónapok óta. Mindenki használja rendeltetésszerűen.
-
paolinho
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Köszi megnézem majd!
Viszont, bevallom, nekem még mindig ez a hátsó irányjelzés lehetősége a legnagyobb gond. El NEM szeretném engedni a kormányt, viszont a gyári index rettenetesen gyatra információt ad szerintem. A visszapillantó tükör lehet segítség valamelyest, de ez csak egy kvázi "BMW-alternatívát" ajánlana, azaz index nélkül kanyarodni pl. balra, ha nincs mögöttem senki.
De ennél nem létezik jobb, megbízhatóbb, életbiztosabb megoldás az irányjelzésre? (Legalább balra
) -
paolinho
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszönöm Neked is a tanácsot!
Tudom, hogy béna a kérdés, de nem nagyon csináltam még ilyet. Szóval hogyan lehet feszíteni a féken? Forgatni kell esetleg az a fekete bigyót? -
paolinho
addikt
válasz
heavygrip
üzenetére
Okay, köszi a véleményt! Valóban nincs "kedvem" tízezreket még rákölteni a járműre, ha nem feltétlen szükséges. Tegnap beolajoztam, és igazítottam a csavarszorításokon egy YT-videó szerint. Szerintem nagyon jól szaladt mind igényes aszfalton, de járdán is próbálgattam kevésbé kedvező borításon, és hát, én laikusként meg voltam vele elégedve. Várom hozzá a biztonsági-láncot, magamnak a sisakot, a térd- és könyökvédőket, na meg várom, hogy jobb idő legyen!
-
pusszycat
nagyúr
Ha én meg tudok állni vele úgy hogy a fél gumi elkopik mert blokkol, akkor más is. Lehetne jobb fék akkor az egész gumi az aszfalton marad.

Ha nem rántod be a féket nem fog blokkolni csak fékezgetni. -
heavygrip
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Nem kell le cserélni semmit, ezeket az ész nélküli ajánlásokat figyelmen kívül kell hagyni...
Gondolom nem azért vettél 170-ért rollert hogy rá locsold a 4x árát
mert majd a következő az lesz hogy cseréld a motort vele együtt ugye a vezérlőt, na meg a gumikat is lökd le, és vegyél egy 140k-s garnitúrát mert az tapad ugye, tapad...Nem,be állítod ha be kell,a 2025-ös G2nél már nem nagyon kell, legalábbis ez az eddigi tapasztalat, aztán át nézed a csavarokat illetve be zsírozod a forgó mozgó alkatrészeket. Ha nincs kedved szét szedni akkor ideiglenesen kúszó zsír,ha szét kapod lítium zsír. Ennyi.
Gondolom ha nem 180k vagy 200k a kereted egy rollere hanem tegyük fel 500k akkor Teverun-t veszel vagy valami hasonló cuccost,nem pedig Kukirint amire rá locsold a maradék összeget

Ámmen

-
-
Köszi mindenki
Fél hidraulikus valóban jó ötlet. Korábbi bringámon volt olyan.
Esetleg valami ajánlás ilyen vagy full-hidraulikus fékhez? Szintén Kukirin G2-m van. 2025-ös.paolinho: Villog a hátsó lámpa fékezéskor. Ez mindegyiknél így van.
-
paolinho
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Nyilván nem ez a célom, de jó lenne valami stabil lehetőség, pl. egy sárga jobb-bal indexelés lehetősége.
FID: "A fék legyen az első amit ledobsz róla és veszel rá egy hidraulikust."
Ha nem Race-ben hasítok, ez fontos lehet? ECO-ban, és Sport-ban normálisan lassul a roller mind a motorfék, mind a sima fékezés kapcsán. Ha a hidraulikus fék feltétlen szükséges, Te mit ajánlanál?
Thunderzoole: "Rolleren nem lehet kézzel jelezni, ez köztudott, ne is próbálkozz vele, mert azonnal elvágódsz."
Ezt én is éreztem, és nem is ez lenne a célom, de a KuKirin gyári piros színű index jelzése hátul annyira gyatra, hogy szerintem azt senki nem veszi észre. Szóval valahogy azért nem lenne rossz, ha a (legalább balra) kanyarodást valahogy feltűnően lehetne jelezni.
De nekem még pl. az sem tetszik, hogy a fékezés (kvázi féklámpa) nincs az eszközön jelen. -
BreeZeRr
tag
Sziasztok!
Új rollert szeretnék vásárolni. Első rollerem lenne, első, hátsó lengéscsillapítás preferencia, ezekre a csodás városi kerékpárutakra

90 kg, sík terep. Sebesség 25 km/h. 50-70 km (nyílván használat függő, de kb. ennyiben gondolkozom.) Keret 350k
Köszönöm
-
DigitXT
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ugyanolyan kapcsoló van a hidraulikus fékkarban is. Szóval ez menni fog.
Legegyszerűbb amúgy félhidraulikusra váltani. Marad a bowdenes fékkar,
gyári csatlakozás, nem kell mást* kicserélni, fékerő nagyobb, jó választás.*: fékcső elvezetése sem triviális, ha nagyon kompakt a gyári elrendezés...
-
Szia/Sziasztok!
Ha már ez a téma, ide becsatlakoznék én is.
Bár már hajtom egy ideje, és eddig nem hagyott cserben a fék, de lecserélném én is. Van olyan megoldás, hogy a gyárihoz hasonlóan elvegye a hajtást és jelezzen a féklámpa is fékezéskor, vagy hidraulikus fékkel felejtsem el?
-
válasz
paolinho
üzenetére
Kerékgumin rajta szokott lenni.
Kell rá kötelező, mert gyorsabb 25-nél.
Insura.hu-n tudsz keresni biztositót.Rolleren nem lehet kézzel jelezni, ez köztudott, ne is próbálkozz vele, mert azonnal elvágódsz.
Nem tudom a Kugookon most milyen az index, a pálcikarollereken egy ideje már jól látható a fényere, max mivel a kormány végén van, kitakarja a rolleres hátulról. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.